2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Kızlar, ben dayanamayıp dün akşamda test yaptım belki çıkarda kocama sürpriz yaparım dedim ama tabiki tek çizgi işte
gelen giden bişey de yok karnım şiş davul gibi arada kasılmalar var
geçen hafta sürekli ateşimi ölçüyodum bugün bıraktım takıyorum ondan olmuyodur diye
kan testi de yaptırmaya çok korkuyorum zaten 1 kere yaptırmıştım çok etkiliyor
nasıl sabır edicem bi kaç gün daha bilmiyorum

cnm benim bu çalışma olayında psikolojide çok önemli doktor bana sadece düşünme oluruna bırak dedi bi öyle dene bak işe yarıcak görüceksin :))
evet cnmm aynen öle ben olabildiğince hepinizle ayrı ayrı ilgileniyorumbirinizi birinizden ayırmıyorum herkezin dikkat etmesini çok istiyorum hepinizi çok seviyorum kimseyi üzmek kırmam istemem ama sizinle sevinip sizinle üzülüyorum ayy ölee iştee...
cnmm yaaa bi kan testi yaptırsana :))) yaaa buarada bendeee pastandan istiyorummm
Hayırdır Tuğba neyin var ???
aysuncum sölemiş galibaa :))
hı hı hıh :))

cnm aslında konu o diil mesela geldin diyelim sadece bana yazıyosun diğerlerine bi merhaba bile yok işte kızdığım bu :)) öpüyorumm seni :)))

canım vallah ben takip etmeye calısıyorum ama işte hem iş hemde başka bişeye bakmak zor oluyor ben yanlış yaptıysam affola

gunaydin kizlar :) bugun babannemize haberi vermeye gidiyoruz cok heyecanliyizzz. siz nasil soylediniz haberi fikir verecek olan var mi? biz patik alip gitcez bi de fasulyemin yeni fotosunu goturcez (ultrason ciktimizi:)

canım hayırlısı olsun ben aradım taze anane napıon dedim ilkden anlamadı.sonra anladı benimki biraz kısa sürdü ama .
canım rabbim hayırlısını versin çok sevindim beslenmene herşeyine dikkat et olurmu canım.

tamammmm gel yiyelimmmm meyveli severmisinn çok zor kuzucum kan testi yaptırmamm..silik olunca hiç ümidim yok bide...hamileysem daha koyu çıkması gerekmezmiydi?

ayyy canım yaa çok sevindim benim yarın devlet hastanesinde randevum var sonrada özel dr.uma gidicem bakalım bizimki nasıl olmuş senin tam kaç haftalıkmış canım

ben iyiyim canım mide bulantısı dışında

bakalım bana test verecekmi sana haber veririm canım devlete gittinmi sen canım ben tahliller için gidiyorum dr.anlayışlı o konuda yaptırdıgım tahlil sonuçlarını özeldeki dr.gösteriyorum fotoyu bu hafta alıcam canım kese göründügündeki var küçücük 8 mm demişti dr o zaman heycanla bekliyorum canım... kendine dikkat et bebişede iyi bak annesi :))

iyiyim cnm.umarım sizlerde iisinizdir.nedense bugun içim kıpır kıpır:))

sevgililer günü diemi yoksa akşama şöle güzel romantik bi masa sonrasında hediyeler falan mı var hayrolaa ...hep böle ol cnmmm...neşeli kıpır kıpır fıkır fıkırr herkes öle olsunnn neşeniz hiç eksilmesin..

Üstüne Adet Görme Nasıl Olur?

Gebelik arzu eden veya gebe kalmadan korkan kadınlar bazen düzensiz bir adet gördüklerinde “acaba hamilemiyim ?” endişesine kapıldıkları gibi bazen de hamile olmalarına rağmen oluşan bir kanamayı normal edet, yani “period” zannedip dikkate almamaktadırlar. "Üstüne adet görme" , "üste adet görme" “üste regl olma” terimleri kadınlar arasında sıklıkla kullanılan ve hamile olmalarına rağmen adet görmeye devam etmelerini ifade eden bir terimdir. Hamilelik istemeyen bir çok kadın gördükleri düzensiz bir adet sonrası endişelenip hatta paniğe kapılıp “gebe kalma korkusu" yaşamaktadırlar.

Peki hamile kadın adet görür mü? Regl olur mu? Hayır tabii ki görmez. Bir çok kadın gebe olmalarına rağmen hamileliğe bağlı kanamaları (implantasyon –yerleşme kanaması, düşük tehlikesi kanaması, servikal enfeksiyon,yara -lezyona bağlı kanama, plasenta yerleşim durumuna bağlı kanamalar gibi..) adet olarak zannedip hamileliklerinin farkına varmamaktadırlar. Hatta bir kısmı karınlarında olan büyüme veya bebek hareketleri ile hamileliklerinin ancak farkına varabilmektedirler.
"Üstüne görme" veya "üste görme" olarak adlandırılan bu durumdaki kanamanın yapısı genellikle farklıdır. Genellikle beklenen ve olması muhtemel günde olmayıp rengi değişik (daha koyu ve siyaha yakın) ve miktarı da bir önceki adetlerine göre farklıdır, Dikkatli bir kadının genelde bu anormal kanamayı ve aradaki farkı anlamaması zordur. Bu sebeple tüm anormal ve olması gerekenden farklı kanamalarda gebelik şüphesi olabilmeli ve bir gebelik testi yapılmalıdır veya vir jinekolog tarafından muayene edilmelidir.
Tüm adet gecikmelerinde ve anormal adet kanamalarında gebelik ihtimali olabileceği için gebelik testi yapın ve bir şüphe durumunda mutlaka bir jinekolog ile irtibata geçin…

Tüm adet gecikmelerinde ve anormal adet kanamalarında gebelik ihtimali olabileceği için gebelik testi yapın ve bir şüphe durumunda mutlaka bir jinekolog ile irtibata geçin…

canım lütfen bukadar takmazmısın kafana.HERŞEY YOLUNA GİRER. SEN BUKADAR KAFAN TAKTIGIN İÇİN BELKİDE OLMUYOR HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ RAHAT OLMAK BİLİYORSUN DİMİ.LÜTFEN ÜZME KENDİNİ

hayırlısı olsun canım üzerine görem felan dıyorlar ya öle bişey olmasın.yaa hayde teyze olmak ıstıyorum bahaneyle adanalara gelırık:)

gunaydin kizlar :) bugun babannemize haberi vermeye gidiyoruz cok heyecanliyizzz. siz nasil soylediniz haberi fikir verecek olan var mi? biz patik alip gitcez bi de fasulyemin yeni fotosunu goturcez (ultrason ciktimizi:)

benim biraz tuhaf ve birazda üzücü olmuştu canım eşim askerde olduğu için kaynanama ilk söylediğimde bana sen nasıl hamile kaldınki kocan yanında yok bu nasıl oluyor dedi. benim kaynanam biraz fesat aramda çok iyi degil onun için ne düşündüğü ve bebegimle ilgilenmesini istemiyorum hiçç yani benim biraz üzücüydü benim tarafımdan yani üzülen bendim ama eminim senin babaanne çok mutlu olacaktır...

tunacım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için...ben açıkçası bu adet kanaması rengine fazla dikkat etmedim ama her zaman 5 gün falan sürerdi bu sefer 3 gün kanamam oldu ..kahverengi akıntı gördüm biterkende...hayırlısı diorum ve bekliyorum..gelecek ay adet günümü beklerim...çünkü zannetmiyorum oldugunu yaa...

hayırlısı olsun canım üzerine görem felan dıyorlar ya öle bişey olmasın.yaa hayde teyze olmak ıstıyorum bahaneyle adanalara gelırık:)

walla bilmiom hülyacım bakalım zaman gösterecek ne oldugunu...ayyy inşallah hepimiz teyze olmak istiozz...teyze olmasanda gel kuzucum adanaya her zaman beklerimm...

Bulutlu ve yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın.
günaydınnn cnmmmm :)))
herkese günaydın kızlar..:)sevgililerinizle geçireceğiniz Mutlu bir gün diliyorum...:)
günaydınnnnn kocişlerimizleee dimiiii
hayırlısı olsun cnm neyse ben çıkom bekliolar beni arkadaşşlar durmadan telimi çaldırıolar gidem bari grşrz öptüm kocamannnnnnnnnnn:13:
afiyet olsun cnmm ya ne faalsin benide gruba alın lüffen bende her sabah senle kahvaltılara gelmek istiyomm :))
iyiyim cnm.umarım sizlerde iisinizdir.nedense bugun içim kıpır kıpır:))
günaydınnn çok sevindim adınaaa :))
cnmmm yaaa aynıı bennnnnn hakkımızda hayırlısı cnmm :))
canım vallah ben takip etmeye calısıyorum ama işte hem iş hemde başka bişeye bakmak zor oluyor ben yanlış yaptıysam affola
cnm benim lafım asla size diil noluır üzerinize almayınnnn
tamammmm gel yiyelimmmm meyveli severmisinn çok zor kuzucum kan testi yaptırmamm..silik olunca hiç ümidim yok bide...hamileysem daha koyu çıkması gerekmezmiydi?

evettttt severim tabeeeee :)) peki bidenem o zamn eger varsaaaaa gelsinn başımızın üzerinee :))

veee al işte bitane dahaaa ((

var demiyorum ama yokturda demiyorum rabbim bilir fakat olma ihtimalini hissediyorum bütün duygularını at bir köşeye sadece şunları düşün ve tam cevap ver.bat düzenlimi olur ,kaçgün sürer, ilk günü ve ikinci günü kanaman nası olurdu nasıl oldu bu ay ped değiştirmen nasıldı bu ay nasıl oldu bu soruları özelden de yazabilirsin 100 mesajı geçtim :)))) rahatlıkla cevap verebilirim...

aammmiinn cnmmmmm

kızlar günaydın herkese, sevgililer gününüz kutlu olsun

tubişim hadi hayırlısı kuzum umarım bebeşin seninledir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…