2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

inşşallahh içini coşturan en güzel haberi alırsın yarın sabah :)

:))) evet görmen lazımdı gözler fal taşı gibi açıldı:)) benim görümcede yok 2 tane evde kalmış kayın var:)))) onun için bana sarıyor öbürleride evlensede gitse üstümden:))) değişmezler canım bende takmıyorum hiç olan kocaya oluyor arada kalıyor ama napim annesinden kaynaklanıyor hep benimkide bilince bişey diyemiyor benden oğlunu kıskanıyor yaa yok böle bişey bencede otlasınlar dursunlar

yaaa şeytan dürtüyo test alimmi ???

bence alma böyle iyiydik bekleyip duruyorduk :))))) şaka şaka al canım hem niye soruyosun ki sanki alma desek almayacakmısın tatlım :)))) yarın güzel bir haber ver bize ben bekliyorum dr.amcamız öyle emretti...ay halimize bak regl değil sanki hacı bekliyoruz :))))

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın önceki sayfaları okuyamıyorum sohbete alakasız dalıyorum ama başıma gelenleri biliyosunuz ben idrar testi yaptım silik çıkmıştı sonra hafta sonu dr gittim kan testini hafta içi ile yollayabiliriz dedi eve geldim bi test daha yaptım negatif çıktı sonra sinirlendim başlıcam artık bebek falan yok dedim sildim aklımdan..sonra dün iç çamaşırımta nohot büyüklüğünde açık kahve leke gördüm sabah oldu adet olmamaışım bu günde okuldan geldim şimdi iç çamaşırımda yine bir kaç damla kahverengi akıntı acaba yerleşme kanamsımı ama kanla alaksı yok çamur gibi ve çok az bir damla kadar bunun normal akıntı olması mümkünmü acaba bu konuda bilgi sahibi olanlar lütfen yardım??

canım ümitlendirmekte istemem ama yerleşme kanaması olabilir nie kan testi yapmadıki yaptır kafan rahatlasın...benimde karman çorman walla...adetim bitti test yaptım bugün silik çizgi çıktı nolcak bilmiom varmı yokmu ?bu belirsizlik çok kötü yaa...inşallah bebişler göbüştedir...içini ferah tut hemen umudunu kaybetme...üzmede kendini ...bu ay olmaazsa öbür aylar olur Allah tan iste yeterki verende O alanda

ayyyy yaaa :)))) ben sıkıldım beklemekten amaaa :)) ayynen öleee ayy çok istiyorum güzel haberler vermeyi inşallah allah kısmet eder :))
hayırlısı bu sefer göreceksin inş.
inşallah cnmm yaaa
hayırlı olsun canım benimmm hadi güzel bi haberle gel inşallahh
ayyy cnm yaaa inşallahhh :))) eger varsa resmini çekip eklicem :))
bence sabah bı kan testı yaptır.. daha ii sonuc.. karın agrısı cekmezsın canım benım.. en uzun adet tarıhıne gore 4 gun war dımı.. çıkar bence..
cnm izin alamadığım için yaptıramıyorum işede 6 da geliyorum oyuzden yapamıyorum ki herkez bilir ben hep kan testi taraftarıyım :)) cnm 9 uydu bugün 5 inci gün :))

cnm ben hamişken olmuştu kahve akıntım normalde olmaz ama bunun cevabını en iyi doktor verir doktorunun teli varmı ulaşabiliyomusun ??

koy tabi kısss meleğin çizgi halini görmek teyzelerinin de hakkı demi amaaaheyecanlandım bak şimdii

tugbaemrah isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için tugbaemrah isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

MESAJ YOLLUYAMIOM SANA KISS

koy tabi kısss meleğin çizgi halini görmek teyzelerinin de hakkı demi amaaaheyecanlandım bak şimdii
keşke çıksada koysam :))
tugbaemrah isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için tugbaemrah isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

MESAJ YOLLUYAMIOM SANA KISS

sildim kuşum yollayabilirsin :))

keşke çıksada koysam :))

sildim kuşum yollayabilirsin :))

ne yazıodum ay dur bakim kopyalamıştım yapışcakmı .. Burdan yollayim yaa

bi iş başvurusu yapmıştım bugün aradılar yarın görüşmek için...ben ararım sizi yarın dedim..çünkü eşim istemio eski işyerimin mükellefiydi..artık ilgileri kalmadı bıraktılar ama yinede istemio...gitmem görüşmeye heralde:d fallar çıkıcakmı acep Bakalım bugün ne dicek benim kocişş iş mevzusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…