- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.321
afiyet olsun cnmmm :))ben yemeğe gider kızlarr gelince görüşürüz hepinize afiyet olsunnnn
anladım canım saolasın.
çok takmıyorum kafama çalışmak ii geldi bana:)ilk defa:):)
hayırr daha olmadım ve yine test almamık için zor tutuyorum kendimi ve dayanamayıp bugün alıcam galibaaa(
evet cnm şuanda için temizleniyo ben 43 gün sonra falan olmuştum ama kafana sakın takma vucudun hazır oldugunda adetin geliyo daha erkende olabilir :)
inşşallahh içini coşturan en güzel haberi alırsın yarın sabah :)
yaaa şeytan dürtüyo test alimmi ???
ayysunn koptum yaaaaaa
hah haaaa alemsin valla iyi yapmışsın ayyyy kaynanı görmek isterdim sen sayıp sayıştırırken :)))))) benimkide yaman ama bana ne ederse kızının kaynanası da kızına sevgili görümceme yapıyor.Benim kaynana delleniyor ben de pis pis gülüyorum.Birgün dedimki kaynanama bana yap sen kzından çekiyosun bana hava hoş "men dakka dukka" çalma kapıyı çalarlar kapını bana yapıyosun arada kzın kaynıyor dedim kaynanam kala kaldı ama akıl lazım gene durmuyor koyduğum yerde otluyor :)))) otlasın bakalım..
walla o şeytan dürtmeye başladıysa alma desemde aldırıral kısss
bende koptum neler vardır daha ama okuyamadım ilkini okudum sadece
yaaa şeytan dürtüyo test alimmi ???
testimi aldım sabah yapıcam kısmet bakalım :))
kızlar kusura bakmayın önceki sayfaları okuyamıyorum sohbete alakasız dalıyorum ama başıma gelenleri biliyosunuz ben idrar testi yaptım silik çıkmıştı sonra hafta sonu dr gittim kan testini hafta içi ile yollayabiliriz dedi eve geldim bi test daha yaptım negatif çıktı sonra sinirlendim başlıcam artık bebek falan yok dedim sildim aklımdan..sonra dün iç çamaşırımta nohot büyüklüğünde açık kahve leke gördüm sabah oldu adet olmamaışım bu günde okuldan geldim şimdi iç çamaşırımda yine bir kaç damla kahverengi akıntı acaba yerleşme kanamsımı ama kanla alaksı yok çamur gibi ve çok az bir damla kadar bunun normal akıntı olması mümkünmü acaba bu konuda bilgi sahibi olanlar lütfen yardım??
ayyyy yaaa :)))) ben sıkıldım beklemekten amaaa :)) ayynen öleee ayy çok istiyorum güzel haberler vermeyi inşallah allah kısmet eder :))bence alma böyle iyiydik bekleyip duruyorduk :))))) şaka şaka al canım hem niye soruyosun ki sanki alma desek almayacakmısın tatlım :)))) yarın güzel bir haber ver bize ben bekliyorum dr.amcamız öyle emretti...ay halimize bak regl değil sanki hacı bekliyoruz :))))
inşallah cnmm yaaahayırlısı bu sefer göreceksin inş.
ayyy cnm yaaa inşallahhh :))) eger varsa resmini çekip eklicem :))hayırlı olsun canım benimmm hadi güzel bi haberle gel inşallahh
cnm izin alamadığım için yaptıramıyorum işede 6 da geliyorum oyuzden yapamıyorum ki herkez bilir ben hep kan testi taraftarıyım :)) cnm 9 uydu bugün 5 inci gün :))bence sabah bı kan testı yaptır.. daha ii sonuc.. karın agrısı cekmezsın canım benım.. en uzun adet tarıhıne gore 4 gun war dımı.. çıkar bence..
kızlar kusura bakmayın önceki sayfaları okuyamıyorum sohbete alakasız dalıyorum ama başıma gelenleri biliyosunuz ben idrar testi yaptım silik çıkmıştı sonra hafta sonu dr gittim kan testini hafta içi ile yollayabiliriz dedi eve geldim bi test daha yaptım negatif çıktı sonra sinirlendim başlıcam artık bebek falan yok dedim sildim aklımdan..sonra dün iç çamaşırımta nohot büyüklüğünde açık kahve leke gördüm sabah oldu adet olmamaışım bu günde okuldan geldim şimdi iç çamaşırımda yine bir kaç damla kahverengi akıntı acaba yerleşme kanamsımı ama kanla alaksı yok çamur gibi ve çok az bir damla kadar bunun normal akıntı olması mümkünmü acaba bu konuda bilgi sahibi olanlar lütfen yardım??
ayyyy yaaa :)))) ben sıkıldım beklemekten amaaa :)) ayynen öleee ayy çok istiyorum güzel haberler vermeyi inşallah allah kısmet eder :))
inşallah cnmm yaaa
ayyy cnm yaaa inşallahhh :))) eger varsa resmini çekip eklicem :))
cnm izin alamadığım için yaptıramıyorum işede 6 da geliyorum oyuzden yapamıyorum ki herkez bilir ben hep kan testi taraftarıyım :)) cnm 9 uydu bugün 5 inci gün :))
cnm ben hamişken olmuştu kahve akıntım normalde olmaz ama bunun cevabını en iyi doktor verir doktorunun teli varmı ulaşabiliyomusun ??
keşke çıksada koysam :))koy tabi kısss meleğin çizgi halini görmek teyzelerinin de hakkı demi amaaaheyecanlandım bak şimdii
tugbaemrah isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için tugbaemrah isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
MESAJ YOLLUYAMIOM SANA KISS
keşke çıksada koysam :))
sildim kuşum yollayabilirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?