2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

teşekkürler canım allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.geçmiş olsun canım

ayy bana bakarmısın canım
21/02/1981 -24 aralık son adet -25 gün falan canım

tatlım buraya gore cook buyuk ıhtımalle oglun olacak dio.. senın degerlerınle 31 aralık 9 ocak arası erkek bebek verıo.. yanı erken yada gec dollenmede de erkek verıo.. inşallah gonlune goredır..

tatlım buraya gore cook buyuk ıhtımalle oglun olacak dio.. senın degerlerınle 31 aralık 9 ocak arası erkek bebek verıo.. yanı erken yada gec dollenmede de erkek verıo.. inşallah gonlune goredır..

çok sagol canım saglıklı olsunda kız erkek fark etmez canım eşim erkek istiyor ismini bile hazırladı allah kısmet ederse canım

bekliom canım hepberaber beklioz Allah izin verirse sonunda kavusucaz bebişlerimize...çok saol verdiğin bilgiler için...yeterki sağlık olsun bekleriz biiz

saol cnm.bnde elendiğimden beri ilk defa gidicem.kocam pek sevmez gezmeyi.arkadaşlara vesile oldu sağolsunlar.inş eğleneceğim.herkese güzel bir gün olması dileğiyle

benim kocamda sevmez fazla... saol canım sanada güzel bir gün olması dileğimle

yarabbim nasıl bir kaynana kız o.allah beterinden korusun.

ovülasyon testı kullanıosan ovulasyon pozıtıfte ne olduunu sooleyebılırım canım.. bu arada sen adet oldun mu?
hayırr daha olmadım ve yine test almamık için zor tutuyorum kendimi ve dayanamayıp bugün alıcam galibaaa (
Tubişim ben şimdi adetli sayılıyorum dimi.30-40 gün sonra adet olursun dediler öle mi olyor.

evet cnm şuanda için temizleniyo ben 43 gün sonra falan olmuştum ama kafana sakın takma vucudun hazır oldugunda adetin geliyo daha erkende olabilir :)

bende 55 gün sonra adet oldum...evet hülyacım hiç takma kafana...kendiliğinden gelio zaten..

anladım canım saolasın.
çok takmıyorum kafama çalışmak ii geldi bana:)ilk defa:):)

hah haaaa alemsin valla iyi yapmışsın ayyyy kaynanı görmek isterdim sen sayıp sayıştırırken :)))))) benimkide yaman ama bana ne ederse kızının kaynanası da kızına sevgili görümceme yapıyor.Benim kaynana delleniyor ben de pis pis gülüyorum.Birgün dedimki kaynanama bana yap sen kzından çekiyosun bana hava hoş "men dakka dukka" çalma kapıyı çalarlar kapını bana yapıyosun arada kzın kaynıyor dedim kaynanam kala kaldı ama akıl lazım gene durmuyor koyduğum yerde otluyor :)))) otlasın bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…