- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.301
hmmmm liste karışmıştı ya ondan heralde şimdi düştü benim jeton paraşütle iniodadoğru düştüyse tabi
teşekkürler canım allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.geçmiş olsun canım
ayy bana bakarmısın canım
21/02/1981 -24 aralık son adet -25 gün falan canım
ayy ne güzell şimdiden iyi eğlenceler cnmm :))
günaydınn cnmmm :)) ayy süpper olurdaa benişm hiç düzenli diil kii(
walla bilmiom hülyacım bakalım zaman gösterecek ne oldugunu...ayyy inşallah hepimiz teyze olmak istiozz...teyze olmasanda gel kuzucum adanaya her zaman beklerimm...[/Q
seraycım bişi sorabilirmiyim sana..?:)benimde bu ay adetim kısa sürdü çarşamba geldi perşembe geldi cuma cok cok az ve bitti normalde 6gün falan sürer bide ped falan dayanmaz yani hertarafı batırırdım..ama bu ay öle olmadı senin adetin nasıldı yani mideni bulandırcam ama benim parça parça olur hep yani bu sefer de oldu ama az geldi işte senin adetin nasıldı merak ettim..?
walla bilmiom hülyacım bakalım zaman gösterecek ne oldugunu...ayyy inşallah hepimiz teyze olmak istiozz...teyze olmasanda gel kuzucum adanaya her zaman beklerimm...[/Q
seraycım bişi sorabilirmiyim sana..?:)benimde bu ay adetim kısa sürdü çarşamba geldi perşembe geldi cuma cok cok az ve bitti normalde 6gün falan sürer bide ped falan dayanmaz yani hertarafı batırırdım..ama bu ay öle olmadı senin adetin nasıldı yani mideni bulandırcam ama benim parça parça olur hep yani bu sefer de oldu ama az geldi işte senin adetin nasıldı merak ettim..?
benimde az geldi ilk gün hiç gelmedi pembe lekeler dışında parça parça olmazdı sadece 3 .gün falan pıhtı düşürürdüm o zaman sancım olurdu o oldu bi kere...ama kısa sürdü eşim bile farketti eskisi gibi uzun sürmüo artık dedi düşün yani hiç beklemem bide eşimdenhakkımızda hayırlısı olsun cnmm...
tatlım buraya gore cook buyuk ıhtımalle oglun olacak dio.. senın degerlerınle 31 aralık 9 ocak arası erkek bebek verıo.. yanı erken yada gec dollenmede de erkek verıo.. inşallah gonlune goredır..
bakcanım sen normalde 28 günde bir adet oluyorsun, hesaplayıcılar 30 çıkarabilir fakat ay'ın 30-31 çekmesine göre 2 gün önce 2 gün sonra olman doğal.19 ocak -29 ocak arasıda tehlikeli gülerin 3 gün önce 3 gün sonrasını yazdım.ama sen tehlikeli günlerinde sancı yaşayıp yumurtanın çatladığını hissetmen lazım.pembem si ve süresi az ise yoğunluğu önceki günlere göre az ise bekle derim ..amaaaannn zaten beklemiyormuyuz :))))) sağlık olsun güzelim
saol cnm.bnde elendiğimden beri ilk defa gidicem.kocam pek sevmez gezmeyi.arkadaşlara vesile oldu sağolsunlar.inş eğleneceğim.herkese güzel bir gün olması dileğiyle
benimde az geldi ilk gün hiç gelmedi pembe lekeler dışında parça parça olmazdı sadece 3 .gün falan pıhtı düşürürdüm o zaman sancım olurdu o oldu bi kere...ama kısa sürdü eşim bile farketti eskisi gibi uzun sürmüo artık dedi düşün yani hiç beklemem bide eşimdenhakkımızda hayırlısı olsun cnmm...
hayırlısı canım ben bende bişey olmadığından eminim ama garip geldi bu kadar kısa sürmesi ..neyse hakkımızda hayırlısı olsun ..:)
seni seniiiiiiitiraf ettiinnn nesee
benim biraz tuhaf ve birazda üzücü olmuştu canım eşim askerde olduğu için kaynanama ilk söylediğimde bana sen nasıl hamile kaldınki kocan yanında yok bu nasıl oluyor dedi. Benim kaynanam biraz fesat aramda çok iyi degil onun için ne düşündüğü ve bebegimle ilgilenmesini istemiyorum hiçç yani benim biraz üzücüydü benim tarafımdan yani üzülen bendim ama eminim senin babaanne çok mutlu olacaktır...
hayırr daha olmadım ve yine test almamık için zor tutuyorum kendimi ve dayanamayıp bugün alıcam galibaaaovülasyon testı kullanıosan ovulasyon pozıtıfte ne olduunu sooleyebılırım canım.. bu arada sen adet oldun mu?
Tubişim ben şimdi adetli sayılıyorum dimi.30-40 gün sonra adet olursun dediler öle mi olyor.
hayırr daha olmadım ve yine test almamık için zor tutuyorum kendimi ve dayanamayıp bugün alıcam galibaaa(
evet cnm şuanda için temizleniyo ben 43 gün sonra falan olmuştum ama kafana sakın takma vucudun hazır oldugunda adetin geliyo daha erkende olabilir :)
hayırr daha olmadım ve yine test almamık için zor tutuyorum kendimi ve dayanamayıp bugün alıcam galibaaa(
evet cnm şuanda için temizleniyo ben 43 gün sonra falan olmuştum ama kafana sakın takma vucudun hazır oldugunda adetin geliyo daha erkende olabilir :)
bende 55 gün sonra adet oldum...evet hülyacım hiç takma kafana...kendiliğinden gelio zaten..
takmıyorum canım.öyle merak ettim de sordum:)
göndereyim canım:)))) benimki kadar degildir canım benimki gibi olamaz yaa çok fenaaa çok ama allahtan ben pasif degilim agzıma ne gelirse söylerim çekinmem öyle deyince bende dedimki anne senin oglun erkek degilmi dedim ne demek o didi:)) bende bırakta koynuna alan oglun bilsin dedim afedersin anne ama dedim kocamın koynuna girerken sanamı haber vericem dedim :))) baktı kaldı oğlunuda aradım kavga ettim oda tamam aşkım üzülme sen takma kafana amann benden uzak olsunda başka bişey istemiyorum onu ben hep allahıma havale ediyorum kocası öldükten sonra iyice bunadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?