2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günaydınn cnmm :))) yaa anladın dimi neden kızdığımıııı ???

günaydınn cnmm ... ayy nie üzüyosunuz birbirinizi bitanem yaa eger bu kadar çok kafaya takıyosanız bi doktora gidin cnm eşin sperm testi falan yaptırsın sende rutin tahliller en azından kafanız rahatlar :))

ahh canim yaa hepsiniiii yaptırdıkkk...............esimin sperm sayısııı 75 hareketliiii.benim hormonlarımdaa düzgünn amaa son 3 ayy bi düzensizlik yaşıyoerumm.oda buay düzeliyo gibii 35 günde oldum.normalde 30 günde olmamm lazım..... varikosel var esimdee ama doktorlarr sperm sayısını etkilemedigi içinn....offfffffff offfffffff niye olmuyooo yarabiiiiiiiiiiiiiiiiii.ama buay yine bi doktora görünecegim

teşekkür ederim canım ,tokadan başka birşey takmayın kızlar...yaş pastadan bende istiyorum yaaaaa :)))

gel kuzucummmm kendi ellerimle yaptım walla şekiller vermeye çalıştım ama biraz bozuk olsada fenada görünmüo..

hmmmm tubişimin sıkıntısı anlaşıldııı...evet kızlar burda bir bütünüz... lütfen sevinç ve hüzünlerimizi hepbirlikte paylaşalım...ayrımcılık yapıo gibi olmasın...elimizden geldiğincede herkese yazma gayretindeyiz...yazamadıklarımız gücenmesin oki

Son düzenleme:
ewet ya neden öyle olyukiii bende kaç kere yapıyom öffffffSERAYCIM nassın cnm bugün?

iyiyim cnmmm sabah test yaptım adet oldum bitti bi yapim dedim silik çizgi çıktı ayyy...bi garip oldum...ben bu ay hep hamiş hissediodum kendimi adet olunca kötü olmuştum ama 3 gün falan sürdü..öle işte bilmiom artıkın..aynen sistemden atması uyuz edio walla...sen nasılsınnn cnm

ayyyyy ne güzel bir konuya değindiniz yazamadığım arkadaşlar kırılmayın yazılarımı genelde herkesi barındırsın diye alıntı yapmamaya dikkat ediyorum lütfen kırgınlık ve kişilere özel sohbet yapmamaya özen gösterelim...

gunaydin kizlar :) bugun babannemize haberi vermeye gidiyoruz cok heyecanliyizzz. siz nasil soylediniz haberi fikir verecek olan var mi? biz patik alip gitcez bi de fasulyemin yeni fotosunu goturcez (ultrason ciktimizi:)

aaaaa 7 haftalık olmuş yeni mi sölüosunuz ben idrar testi yapmıştım hemen telefon açtık söledik walla öle özel bişi yapmadık...hamile kalırsamda hemen sölemicem bu sefer..3 aylık falan olsun öle sölücem..sürpriz bişiler yapmayı düşünmüom...ama iyi fikir patik almakda..

iyiyim cnm bende işte arkadaşlar çağırdı kahvaltıya gidicem biraz bakayım dedim size .Olsun cnm ya kıs belki üstüne görmüşsündür benim öyle olmuştu öğrendiğimde 2 aylıktı hemde reglim gelmişti ama 1-2 gün falan azıcık seninde öyle olabilir neden olmasınkiiiiiiii.Herşeyin hayırlısı cnm benim

:128::128::128::128::128:

walla bilemiom cnmm hayırlısı tabi..böle üzerine görme falan duyunca bende acaba dedim hep ondan yaptım testide silikde cıkınca merak ettim artık gelecek ayı beklicem...sanmıom yoktur bişi zaten ama Allah tan ümit kesilmez..

Bulutlu ve yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın.

günaydınnnnn sağlıklı mutlu günler cnmm..sevgililer günün kutlu olsun buarada..

Seray canım sen stüne görüyor olmayasın umutlandırmak istemiyorum ama genede kendine dikkat et canım..

bilmiom ki wallaa..durmadan teste baktım evdeyken..şimdide burda bakıom resimlere ama resimde fazla belli değil...

hayırlısı olsun cnm neyse ben çıkom bekliolar beni arkadaşşlar durmadan telimi çaldırıolar gidem bari grşrz öptüm kocamannnnnnnnnnn:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…