- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.241
günaydın canımmm sanadaa mutlu sabahlar...mutlu bir gün diliyorum sevgililer günüde
günaydım kuzucummmm...seninde sevgililer günü kutlu olsunn...yaşpasta yaptım dünnn bakalım nasıl oldu ..:)
...................
bencedeee sakiin ol canımmm...hiççç takma kafana
geldim bennnnnn
nie bu kadar takıosunuz cnmm...ne zamandır istiyosunuz?
hürremim günaydınnnn seninde sevgililer günün kutlu olsunn...
günyadınnnnnnnnnn seninde günün sağlıklı mutlu huzurlu geçsin cnm..yaa 14 şubat işte sevgililer günün kultlu olsunn...afiyet olsunnn
günaydınn cnmm ... ayy nie üzüyosunuz birbirinizi bitanem yaa eger bu kadar çok kafaya takıyosanız bi doktora gidin cnm eşin sperm testi falan yaptırsın sende rutin tahliller en azından kafanız rahatlar :))
aynen yaaa günde kaçkere giriş yapıom buraya
teşekkür ederim canım ,tokadan başka birşey takmayın kızlar...yaş pastadan bende istiyorum yaaaaa :)))
günaydınn cnmmm :)))
günaydınnn :)))
günaydınn cnmmmm :)) afiyet olsunnnn
ya burda kişisel muhabbetler hoşuma gitmiyo hep birlikte konuşmak yerine sadece bir kişiye yazı yazılması hoşuma gitmiyo(
ewet ya neden öyle olyukiii bende kaç kere yapıyom öffffffSERAYCIM nassın cnm bugün?
.....................
günaydınn cnmm :))) yaa anladın dimi neden kızdığımıııı ???
gel kuzucummmm kendi ellerimle yaptım walla şekiller vermeye çalıştım ama biraz bozuk olsada fenada görünmüo..
ayyy vallahi gelirdim şekle bakmaz o tadı önemli inş. birgün adanaya gelecek olursam sana ulaşırım canım...
hmmmm tubişimin sıkıntısı anlaşıldııı...evet kızlar burda bir bütünüz... lütfen sevinç ve hüzünlerimizi hepbirlikte paylaşalım...ayrımcılık yapıo gibi olmasın...elimizden geldiğincede herkese yazma gayretindeyiz...yazamadıklarımız gücenmesin oki
gunaydin kizlar :) bugun babannemize haberi vermeye gidiyoruz cok heyecanliyizzz. siz nasil soylediniz haberi fikir verecek olan var mi? biz patik alip gitcez bi de fasulyemin yeni fotosunu goturcez (ultrason ciktimizi:)
iyiyim cnmmm sabah test yaptım adet oldum bitti bi yapim dedim silik çizgi çıktı ayyy...bi garip oldum...ben bu ay hep hamiş hissediodum kendimi adet olunca kötü olmuştum ama 3 gün falan sürdü..öle işte bilmiom artıkın..aynen sistemden atması uyuz edio walla...sen nasılsınnn cnm
ayyyyy ne güzel bir konuya değindiniz yazamadığım arkadaşlar kırılmayın yazılarımı genelde herkesi barındırsın diye alıntı yapmamaya dikkat ediyorum lütfen kırgınlık ve kişilere özel sohbet yapmamaya özen gösterelim...
:128::128::128::128::128:
Bulutlu ve yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın.
iyiyim cnm bende işte arkadaşlar çağırdı kahvaltıya gidicem biraz bakayım dedim size .Olsun cnm ya kıs belki üstüne görmüşsündür benim öyle olmuştu öğrendiğimde 2 aylıktı hemde reglim gelmişti ama 1-2 gün falan azıcık seninde öyle olabilir neden olmasınkiiiiiiii.Herşeyin hayırlısı cnm benim
Seray canım sen stüne görüyor olmayasın umutlandırmak istemiyorum ama genede kendine dikkat et canım..
walla bilemiom cnmm hayırlısı tabi..böle üzerine görme falan duyunca bende acaba dedim hep ondan yaptım testide silikde cıkınca merak ettim artık gelecek ayı beklicem...sanmıom yoktur bişi zaten ama Allah tan ümit kesilmez..
sanada günaydınnn cnm nassın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?