- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.341
ne yazıodum ay dur bakim kopyalamıştım yapışcakmı ..Burdan yollayim yaa
bi iş başvurusu yapmıştım bugün aradılar yarın görüşmek için...ben ararım sizi yarın dedim..çünkü eşim istemio eski işyerimin mükellefiydi..artık ilgileri kalmadı bıraktılar ama yinede istemio...gitmem görüşmeye heralde:d fallar çıkıcakmı acepBakalım bugün ne dicek benim kocişş iş mevzusuna
yarın görüşürüzzzzz arkadaslarrr mesaimm bittiiiiiiiiiiiiiii
ayyyy inşallah ya bence git bi görüş ne kaybedersin ki eşin nie istemiyo??
görüşrüzz cnm :)))yarın görüşürüzzzzz arkadaslarrr mesaimm bittiiiiiiiiiiiiiii
kötü ayrıldıgım bi işyeriydi onlarla bağlantılı olurlar die istemio sanırımm...nese vazgeçtim artık...belki noterde işim olur o daha ii olur walla...o nedenle bile kabul etmem walla..dua et kıs bana kayınbabam işe aldırsın beni yanına
görüşrüzz cnm :)))
ayyy aysunn inaşşalh cnm yaaa inan çok sevinirim adına ve dualrım seninle hayırlısıysa olsun inşallah :))
yaaa kızlarr ben çok heyacanlıyımm :)) ve korkuyorumm yarın son kez test yapıcam(
yaaa kızlarr ben çok heyacanlıyımm :)) ve korkuyorumm yarın son kez test yapıcam([/QUOTE
İNŞAALLAH hamilesindir bebeğim.. bende en az senın kadar heyecanlıyım senın ıcın ve alıcaın poztıf sonuc en az kendım almısım gıbı sevındırcek benı.. ama olmasada morl bozmak yok hepımız buırda bırbırımıze destek ve umut oluoruz..çok destek oldun bana benı tanımadan.. çok dua ettım senın ıcın.. canım benım yarın çift çizgiyi görüceini hayal et.. evrene mesaj yada dua gıbıdır bu.. hayal kur.. bı tanıdıım 7 aydır hamıle kalamıodu. son ay hamıleyım dıe sevınerek gecırdı taa adetının ılk gununden.. ve 29 gun sonra eşine aynı duygularla haber werdi.. inşallah sende.. öptüm seni..
cnm benim inşallahhh :)))inşallah son kez olcak ve sonra kan testine giderrsinnn sonradaaaa gelsin bebişlerrr
ayyy hadi bakalım inşallah sendende gelir güzel haberler yaa belki bu saate çıkmaz ama alırlar kan sabah çıkar :))tubişşmmm eve gidince bidaha yapcam testt...eğer silik çizgi çıkarsa...dicem polikliniğe gidelim dicem...hemen cıkarmı sonuc poliklinikte?
İNŞAALLAH hamilesindir bebeğim.. bende en az senın kadar heyecanlıyım senın ıcın ve alıcaın poztıf sonuc en az kendım almısım gıbı sevındırcek benı.. ama olmasada morl bozmak yok hepımız buırda bırbırımıze destek ve umut oluoruz..çok destek oldun bana benı tanımadan.. çok dua ettım senın ıcın.. canım benım yarın çift çizgiyi görüceini hayal et.. evrene mesaj yada dua gıbıdır bu.. hayal kur.. bı tanıdıım 7 aydır hamıle kalamıodu. son ay hamıleyım dıe sevınerek gecırdı taa adetının ılk gununden.. ve 29 gun sonra eşine aynı duygularla haber werdi.. inşallah sende.. öptüm seni..
cnm benim inşallahhh :)))
ayyy hadi bakalım inşallah sendende gelir güzel haberler yaa belki bu saate çıkmaz ama alırlar kan sabah çıkar :))
cnm benim inşallahh :)) çok saol cnm inann hamile olmasam bile yaptığınız bu yorumlar beni okadar mutlu ediyoki :)) tabiki ne olursa olsun hep yanınızda olucam inşallah güzel haberler paylaşırım yarınn
ben çıkıyorumm çok çok öpüyorum siziii yarın görüşmek üzeree :))
üzülmicem cnm yaaa merak etme :)) kısmet alnıma yazılmış biliyorum haırlısı buymuş dicem amabu saferde neden hastalanmadım diye takcam kafamı kesinolsun bakalım bi olmadı sabaha alırız tabi eşimi kandırabilirsemsonuç ne olursa olsun üzülmücemde sende üzülme emi bebişimmm görüşmek üzereee...öptüm komacannnn
Son adet tarihim 17 Ocaktı. Şu an hamileyim... 2 Şubatta transferim oldu. Yani ben Ocak ayındamı hamile kalmış oldum... adetin ilk gününden sayıldığı için değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?