2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yarın görüşürüzzzzz arkadaslarrr mesaimm bittiiiiiiiiiiiiiii

ayyyy inşallah ya bence git bi görüş ne kaybedersin ki eşin nie istemiyo??

ayyyy inşallah ya bence git bi görüş ne kaybedersin ki eşin nie istemiyo??

kötü ayrıldıgım bi işyeriydi onlarla bağlantılı olurlar die istemio sanırımm...nese vazgeçtim artık...belki noterde işim olur o daha ii olur walla...o nedenle bile kabul etmem walla.. dua et kıs bana kayınbabam işe aldırsın beni yanına

yarın görüşürüzzzzz arkadaslarrr mesaimm bittiiiiiiiiiiiiiii
görüşrüzz cnm :)))

ayyy aysunn inaşşalh cnm yaaa inan çok sevinirim adına ve dualrım seninle hayırlısıysa olsun inşallah :))

yaaa kızlarr ben çok heyacanlıyımm :)) ve korkuyorumm yarın son kez test yapıcam (

tubişşmmm eve gidince bidaha yapcam testt...eğer silik çizgi çıkarsa...dicem polikliniğe gidelim dicem...hemen cıkarmı sonuc poliklinikte?

inşallah son kez olcak ve sonra kan testine giderrsinnn sonradaaaa gelsin bebişlerrr
cnm benim inşallahhh :)))
tubişşmmm eve gidince bidaha yapcam testt...eğer silik çizgi çıkarsa...dicem polikliniğe gidelim dicem...hemen cıkarmı sonuc poliklinikte?
ayyy hadi bakalım inşallah sendende gelir güzel haberler yaa belki bu saate çıkmaz ama alırlar kan sabah çıkar :))

cnm benim inşallahh :)) çok saol cnm inann hamile olmasam bile yaptığınız bu yorumlar beni okadar mutlu ediyoki :)) tabiki ne olursa olsun hep yanınızda olucam inşallah güzel haberler paylaşırım yarınn

ben çıkıyorumm çok çok öpüyorum siziii yarın görüşmek üzeree :))

olsun bakalım bi olmadı sabaha alırız tabi eşimi kandırabilirsem sonuç ne olursa olsun üzülmücemde sende üzülme emi bebişimmm görüşmek üzereee...öptüm komacannnn

Son adet tarihim 17 Ocaktı. Şu an hamileyim... 2 Şubatta transferim oldu. Yani ben Ocak ayındamı hamile kalmış oldum... adetin ilk gününden sayıldığı için değilmi?

olsun bakalım bi olmadı sabaha alırız tabi eşimi kandırabilirsem sonuç ne olursa olsun üzülmücemde sende üzülme emi bebişimmm görüşmek üzereee...öptüm komacannnn
üzülmicem cnm yaaa merak etme :)) kısmet alnıma yazılmış biliyorum haırlısı buymuş dicem amabu saferde neden hastalanmadım diye takcam kafamı kesin ( neseee sabah görcez artık öptümmmmm
Son adet tarihim 17 Ocaktı. Şu an hamileyim... 2 Şubatta transferim oldu. Yani ben Ocak ayındamı hamile kalmış oldum... adetin ilk gününden sayıldığı için değilmi?

allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah... son adet ilk gününden sayılıyo cnm doğru :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…