- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.361
kızlarrrr ben hamileyimmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 347319
ayyyyyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmm tubişim çokkk sevindimmmmmmmmmmm.allahım anlatamam mutlugumu.
kızlarrrr ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
Eki Görüntüle 347319
bitanem benimm çok saolll üzmedim dimi bitanem senii
cnm benim çok çok saol amin cnm inşallah darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :))canımmm.. senın haberını beklıodum sabahtan beri... ne cok sevındım... Allahım kucaına almayıda nasıb etsın..
cnm benim çok saol artık hammurger yok :)) doğru besleniyorum ve dikkatli :)) amin cnm inşallah allah en kısa zamanda sanadda nasip etsin inşallah :))hayır canım tabiki neden üzüleyim cok sevindim hepimiz birlikte bugunleri beklıyorduk.canım hayırlısı olsun hemen dr git düzgün beslen.çok çok sevindim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
Tubacimmm hayirli olsunnn gozun aydin..insallah saglikla kucagina al canim cok sevindimmm!!!
aminn cnmm inşallahhh :))Allahım sen nazarlardan koru tubişimi ve tüm hamişlerimizi...
Ara ara gelicem yazacagım işerrimi halledeyim canlar
tuğbacım hayırlı olur inş. Bebişlerimiz,
akşam kan testine gidicektim çıkınca ama eşim gelene kadar uyuyup kalmışım sonra da istemedim
yarın sabah için randevu aldım belki ek vitamin felan verir dr muz bilemedim
kızlarrrr ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
Eki Görüntüle 347319
aminn cnm inşallahAminnn canım bekleyen ve isteyen herkese nasip etsin:)
Tuğbacım hayırlı olur inş. bebişlerimiz,
akşam kan testine gidicektim çıkınca ama eşim gelene kadar uyuyup kalmışım sonra da istemedim
yarın sabah için randevu aldım belki ek vitamin felan verir dr muz bilemedim
canım çok sevindim ya senin adınada rabbim hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip eder.gerçekten çok ama çok sevindim.sağlıklı sıhatliş hayırlı eli ayagıo düzgün evlatlar nasip etsin.
evet görüyorummmm ayyyy hamişsin sen kıssss :d çok sevindimmm
tubişimmmmmmmmmm çok sevindim yaaaaaaaaKan testini ne zaman yaptırıcannn ayyyy çok mutlu oldummmm ...benimde silik çizgi çıktıııı koyarım resimleri birazdann....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?