2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Tubacimmm hayirli olsunnn gozun aydin..insallah saglikla kucagina al canim cok sevindimmm!!!

canımmm.. senın haberını beklıodum sabahtan beri... ne cok sevındım... Allahım kucaına almayıda nasıb etsın..
cnm benim çok çok saol amin cnm inşallah darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :))
hayır canım tabiki neden üzüleyim cok sevindim hepimiz birlikte bugunleri beklıyorduk.canım hayırlısı olsun hemen dr git düzgün beslen.çok çok sevindim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
cnm benim çok saol artık hammurger yok :)) doğru besleniyorum ve dikkatli :)) amin cnm inşallah allah en kısa zamanda sanadda nasip etsin inşallah :))
Tubacimmm hayirli olsunnn gozun aydin..insallah saglikla kucagina al canim cok sevindimmm!!!

çok saol cnm aminnnn allah isteyen herkeze versin :))

Tuğbacım hayırlı olur inş. bebişlerimiz,
akşam kan testine gidicektim çıkınca ama eşim gelene kadar uyuyup kalmışım sonra da istemedim
yarın sabah için randevu aldım belki ek vitamin felan verir dr muz bilemedim

canım çok sevindim ya senin adınada rabbim hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip eder.gerçekten çok ama çok sevindim.sağlıklı sıhatliş hayırlı eli ayagıo düzgün evlatlar nasip etsin.

Aminnn canım bekleyen ve isteyen herkese nasip etsin:)
aminn cnm inşallah

inşallah cnmm :))
bende yarın sabah kan testi yaptırcam sağlık ocağına gidip bakalım ne çıkcak :))

canım çok sevindim ya senin adınada rabbim hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip eder.gerçekten çok ama çok sevindim.sağlıklı sıhatliş hayırlı eli ayagıo düzgün evlatlar nasip etsin.

sağol canım Allah razı olsun sizlerinde yüzü gülsün
ama bişey anlamıyorum çok karışık bi duygu ne yapmalıyım, nasıl oturmalıyım nasıl kalkmalıyım
:S:S:S yoksa bu kadar abartmamalıyım

ohh ohhh hamişlerimiz çoğalıyor aysunn resimlerini beklıyorz canım hemen kan testide yaptırın hemen dr koşunçve dikkatli olun sağlıklı beslenın.ayyy teyze oluyorummmmm yaşasın..:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…