- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.541
kızlarrr günaydın
bugün kan verip öle işe geçicem işe gitmem 10 u bulabilir haber verimde merak etmeyi beni :))
öpüyorum hepinizi gelince görüşürüzz
herkese günaydın buarada ...dünkü yaptığım test vardı ya resimleri koymustum buraya akşam eve gittim baktımki ne göreyimmkoyuyorum sizde bakın bi yorumlarınızı alayımm Eki Görüntüle 348162 Eki Görüntüle 348163
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...naılsınız bakalım hamişlere allahım sağlık versin bebişleri annecikleri rahatsız etmesin inşaallah..bebiş isteyen hamiş adaylarına rabbim tez vakit bebiş nasip etsin.
Ya kızlar bu testler beni sevmiyi ya :)))) dün akşam yaptım negatif çıktı karar verdim bayılasıya kadar gitmeyecem dr. Falan eski türk filmlerinde olurya kadın düşp bayılır dr.amca elinde dosya ile gelir korkulacak bir şey yok hastamız hamile der ya aynen öyle olsun :))))))
anaaaammmmm leyley gümü gümü leyyyyyyyyyyyyy ay serayyyyyyyyyyyyyyyyy hamişssin annem ,lütfen kan testi ver artık.....30 dk. dan sonrasına güvenmeyin diyorlar ama bu güvenilmeyecek gibi değillllllllllllllllllllllllllllllllllll
ayyyy aynı benim kociş gibi dedin kocişimde öle dedi banageçende..kesin sonucu kan tahlili verio dedim acele etme şöle bayıl hastaneye götürelim eski karılar gibi ol dedi...dünde eve giderken ne zaman kan tahlili yaptırcan dedi ben de bayılmayı bekliom dedim güldük bi...eve gittim test sonucuma bidaha baktım resmini koydumya şimdi...kocişe gösterdim bana ne dedi bilionmu sen hamile değilsin dedi nie öle dion dedim ben öle hissediom değilsin işte dedi
tunacım dün yaptığım testide koymustum ya siilikdi o testin akşamki hali...güvenmeyin derler ya nasıl böle oldu anlamadım...bir gün önce yaptıgım test böle olmamıştı onada baktım silik duruo hala çizgisi ...bakalım bekliom daha...yarın sabah test yapcam yine...çıkarsa kan verrim sonra
Dört duvarıma bir yıldız girdi
Posted on 15 Şubat 2012 by atakan310309Dört duvarıma bir yıldız girdiBir yıldız girdi dört duvarlı odama içi karamsarlıktan gözükmeyen dünyama geldi. Gözlerime baktı uzun uzun; oğlumun, evladımın hatırına anlamıştı acımı çoktan sana yardım etmedim daha ama yardım edicem dedi. Nasılda benim için yaptıklarını görmezden geldi alçakgönüllülüğüyle. Benim sesimi, çığlığımı duyurdu insanlara. Güzel gönüllü insan ben sana nasıl teşekkür etsem azdır. ALLAH SENİN AYAĞINI TAŞA DEYDİRMESİN.
Bundan sonra benim dualarıma sende girdin OKAN BAYÜLGEN.
İnşallah bu savaşı kazanırsak canım oğlumla senin yanına geliriz…
Destek veren tüm Türkiye’ye binlerce teşekkürler.
SENİNLE YAŞAYALIM:)
o ümit etme diye yapıyordur sen sıkma canını ikinci çizgi silikte olsa var yarın kan testi ver sabah işe geçerken ....
Dört duvarıma bir yıldız girdi
Posted on 15 Şubat 2012 by atakan310309Dört duvarıma bir yıldız girdiBir yıldız girdi dört duvarlı odama içi karamsarlıktan gözükmeyen dünyama geldi. Gözlerime baktı uzun uzun; oğlumun, evladımın hatırına anlamıştı acımı çoktan sana yardım etmedim daha ama yardım edicem dedi. Nasılda benim için yaptıklarını görmezden geldi alçakgönüllülüğüyle. Benim sesimi, çığlığımı duyurdu insanlara. Güzel gönüllü insan ben sana nasıl teşekkür etsem azdır. ALLAH SENİN AYAĞINI TAŞA DEYDİRMESİN.
Bundan sonra benim dualarıma sende girdin OKAN BAYÜLGEN.
İnşallah bu savaşı kazanırsak canım oğlumla senin yanına geliriz…
Destek veren tüm Türkiye’ye binlerce teşekkürler.
SENİNLE YAŞAYALIM:)
herkese günaydın buarada ...dünkü yaptığım test vardı ya resimleri koymustum buraya akşam eve gittim baktımki ne göreyimmKoyuyorum sizde bakın bi yorumlarınızı alayımm Eki Görüntüle 348162 Eki Görüntüle 348163
canımmm hamilesinnnn sennnn:):):)
heyyooooo teyze oluyorummm.ayy inanamıyorum ya harıkasınız.tebrik ediyoruym canım hemen kan testine gidiyorsun canım hemen.
üzüldüm ama çok sert söledi bide...sonra bende öle düşündüm...off offf bu işten nasıl izin alıpda verecem bilmiomki...organize sanayide çalışıom...nasıl etsem acep...
O ağlamamak için sert ton kullanmştır unutma o erkek kadın değil biz hemen ağlarız onlar diş sıkar...kadın isterse başarır izni de alır hülya avşar'ın kadın isterse filmi vardı hiç izlemedin mi yaaaa istersen izinde alırsın 1 saatlik debelenmede kan ver biran önce :))))
diyelim kanda da negatif önümüzdeki ay dersin için içini yemez canım benim..
hülyacımmmmm benim hala ümidim yok biliomusun olamaz diom imkansız ben adet oldum diom...accıkda olsa ümit var ama üzülmemek içinde fazla ümitlenmiom...kan testinede yarın giderim belki izin alabilirsemm..bakalım...
üzüldüm ama çok sert söledi bide...sonra bende öle düşündüm...off offf bu işten nasıl izin alıpda verecem bilmiomki...organize sanayide çalışıom...nasıl etsem acep...
canım bak ozman ne yap bu akşam gene giderken al bir test ya normal hamile testlerinden al yada hassalardan al.ondada cıkarsa bu sefer git.rabbim inşallah sevındırıcı hayırlı haber verir.
öylede ben burda izin alırken stres oluom hep çünkü soru sorup duruolar..kaçta gitcen kaçta gelcen bilmem ne...gıcık oluom...ama sölerim artık patrona gelsinlerde daha gelmediler...yarın sabahtan verrim kanı gelirim işe geri...mecbur arabaylla gelcem annemden araba isticem bide...nie dicek bişi uydurmam gerek alla alla herşey birbirine bağlı kısss...sölemicem çünkü hamişsem kimseye..saklayabildiğim kadar saklıcamkocişim dayanabilirse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?