- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.761
kızlarr geldim benn allah azı olsun dualarınız için değerim de düşüyo yani kiyasal gebelik yaşıyorum ama iyiyim merak etmeyin biay kadar boş geçircem sonra yine çalışmalara taki sorunsuz bebeğimi kucağıma alana kadar :))
aynen öle cnmmsadece eşim çok üzüldü bide herkezi arayıp ben hamile diilim demesi biraz zor geldi(
çok saol cnmm aynen öle bende sizi çok seviyorum
çok saol cnmm :)) ynen öle iyiym daha iyiolcam :))
hoşbulduk bitanemm iyiyim merak etme:)) bende seni çokseviyorum
biraz eşime üzüldüm bidaha ki sefere reglimin üzerinden 1 ay geçmeden bişi yapmıcam önce herkezdengizli ki sizden diilkan testi yaptırcam ve kalpatışlarını görmeden kimseye sölemicem(
kızlarr geldim benn allah azı olsun dualarınız için değerim de düşüyo yani kiyasal gebelik yaşıyorum ama iyiyim merak etmeyin biay kadar boş geçircem sonra yine çalışmalara taki sorunsuz bebeğimi kucağıma alana kadar :))
aynen öle cnmmsadece eşim çok üzüldü bide herkezi arayıp ben hamile diilim demesi biraz zor geldi(
çok saol cnmm aynen öle bende sizi çok seviyorum
çok saol cnmm :)) ynen öle iyiym daha iyiolcam :))
hoşbulduk bitanemm iyiyim merak etme:)) bende seni çokseviyorum
biraz eşime üzüldüm bidaha ki sefere reglimin üzerinden 1 ay geçmeden bişi yapmıcam önce herkezdengizli ki sizden diilkan testi yaptırcam ve kalpatışlarını görmeden kimseye sölemicem(
çok saol cnmm iyiym allah şükür :)) aynen öle umutluyum yinee en kısa zamanda tekrar olur inşallah :))canım geçmiş olsun yaşadıklarına üzülsemde iyi olduğuna sevindim çünkü en önemlisi senin iyi olman inşallah biz olduğumuz sürece umudumuz hiç bitmez ve tez zamanda allah gönlümüzdekini verir ..
bu sefer yapcam çünkü böle daha zor oluyosenin annen biliodu başka kimlere sölemiştinizki...tabi zor olur ...ama atlatacaksınız bunuda...dediğin gibi yap bende öle yapcamı sölemiştim zaten..anca 3 aylık falan olsun ozaman sölücem...dayanabilirsem o kadar tabi...bizdende gizleme tabi cnmmm
çok saol cnmm :)) aynen ölee allah ne zaman kısmet ederse ozamn inşallahcanım çok geçmiş olsun.inş 1 ay sonra daha sağlıklı hamilelik olur.yeterki sen iyi ol.birgün bebişte olur.sağlık olsun.senin iyi olduğunu bilmekte güzel
inşallah cnmm artık hakkımızda hayrlısı :)))tuğbacım çok üzüldüm canım benim yaa..neyse artık sıkma canını.nasıl olsa 1 aycık ara verecekmişin.yine güzel haberlerini alırız inşallah..
aynennnnnaynuı şeyi bende düşünüyorum canım
inşallah cnm yaaaaakızlar bugün kötü haberler aldık ama inşallah yarın hepimiz için umut dolu geçer.heveslenip de hayal kırıklığına uğramak çok kötü birşey..hepimizde o mutlu anı yaşamak için umut ediyoruz.Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız bebişler nasip etsin.
Bilmem böyle şeylere inanırmısınız ama bana denilen şey.
ümmüsübyan dıye birşey varmış böle düşükler ölümler için yapılıyormuş ister bi araştırın ben korunma surecinden sonra yaptırcam.ben nazara vb bunun gibi şeylere inanırım.kuzenimde 2 kere düşük yaptı o dediğim şeyi yaptırdıktan sonra hamile kaldi maşallah kibarcık bir kızı var şimdik.
bu arada kızlar benim adetime 8 gün kaldı..2 gündür göğüslerimde acayip bir ağrı var.Sanki böyle ucundan bir çubuk sokulmuş gibi içeriye..ağrısı koluma vuruyor.karnımda da adet olacakmışım gibi belimden bacaklarıma vuran bir ağrı var..acaba diyorum ama umutlanmak istemiyorum.Eşimi sadece hafta sonları görüyorum.bu ay sadece 7. 14. ve 16. günlerde çalışma yaptık.bu gün 21. gün son çalışmaları da bu hafta sonu yapcaz.bakalım artık nasip..bu ay inşallah hamile kalabilirim ama biraz zor görünyor.3-5 çalışmayla..bu ay 2 ayımız bu arada..
o hiç belli olmaz cnm hadi bakalım hayırlısıı güzel hebrler ver inşallah :))
aynen o cnmm inşallah en kısa zamanda tekrar olur ve nu sefer kucağıma alabilirimsağlıgın iyi ya canım önemli olanda o en kısa zamanda allahım tekrar bebişini nasip eder ve kucagında görürüsün inşllah
inşallah canım yaa..bakalım artık..
çok saol cnmm iyiym allah şükür :)) aynen öle umutluyum yinee en kısa zamanda tekrar olur inşallah :))
bu sefer yapcam çünkü böle daha zor oluyo( yok cnm herkezden gizlerim sizden gizlemem :))
çok saol cnmm :)) aynen ölee allah ne zaman kısmet ederse ozamn inşallah
inşallah cnmm artık hakkımızda hayrlısı :)))
aynennnnn
inşallah cnm yaaaaa
yaaa onu bende duydum ama nerde yaptırabilirim bulamadım ki ben(
kızlar bugün kötü haberler aldık ama inşallah yarın hepimiz için umut dolu geçer.heveslenip de hayal kırıklığına uğramak çok kötü birşey..hepimizde o mutlu anı yaşamak için umut ediyoruz.Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız bebişler nasip etsin.[/QUOT
AMİNNN
canım gel hendekte varmış bir hoca burdada varmış sakaryada.bakalım yapacagız bizde.gerçi olacaksa herşey olur
canım gel hendekte varmış bir hoca burdada varmış sakaryada.bakalım yapacagız bizde.gerçi olacaksa herşey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?