2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlar kese oluşmamış tekrar kan vermiş sonuç bekliomuş...

merhaba kızlar inanın çok yoğun günler geçiriyorum iş yerinde ama tuğbayı o kadar çok merak ettim ki giremeden yapamadım Haber alan arkadaşlar olursa paylaşsın inşallah hayırlısıyla iyi haberlerini alalım..
seraycım kesenin oluşmaması normal olmayan bir durum mu? ben pek bilmiyorum inşallah anormal bir durum yoktur...

bence normal ya değeri zaten 160 anca olusur kese diye düşünüorum..Allahım hayırlısını versin...benim sonuçta geldi 0,100 maalesef yokmuş...kısmet artık başka aylara bakacaz..

bence normal ya değeri zaten 160 anca olusur kese diye düşünüorum..allahım hayırlısını versin...benim sonuçta geldi 0,100 maalesef yokmuş...kısmet artık başka aylara bakacaz..

0,100 bana tanıtık geliryor en son yaptırığmda benimde değerim oydu inşlah daha önümüzde joca bir ömür var olur bebeklerimiz inşlah canım allah hayırlısını versin inişah tuğbanında yüüznü güldürüsn ikinci kez aynı acıyı yaşmamasın rabiim bugüzel cumagününde güzel haberi gelsin amin

seraycım uzun zamandır giremedim senin durumun ne oldu en son idrar testinde silik çizgi çıkmıştı çok sevinmiştim sen kan tahlili yaptırdın mı?

şimdi okudum canım cevap vermişsin zaten ne yalan söylüyeyim umutluydum üzüldüm napalım vakti varmış daha benim de bat 5mart yine beklicez beraber bebişlerimizi Allah tuğbacığımında yardımcısı olsun bebeğini korusun ona bağışlasın inşallah..

amin canlarım benimmm...inşallah tubişime yardım etsin rabbimm..bişi olmucak ben inanıom buna...

bence normal ya değeri zaten 160 anca olusur kese diye düşünüorum..Allahım hayırlısını versin...benim sonuçta geldi 0,100 maalesef yokmuş...kısmet artık başka aylara bakacaz..

inş tuğbanın bebişi tutunur.sana gelince cnm üzülme demekten başka diyecek bişey bulamıyorum.hayırlısı olsun.bi dahaki sefere sendende güzel haberler duyarız inş.

inş tuğbanın bebişi tutunur.sana gelince cnm üzülme demekten başka diyecek bişey bulamıyorum.hayırlısı olsun.bi dahaki sefere sendende güzel haberler duyarız inş.

inşallah canımmmm...walla kendimi düşünmüomki üzülmedimde...aklım tuğbadaa... dua edip yolluom hep yalvarım Allah ıma

tuğbiş..iyi haberlerle dön ne olur .....valla saate bakıp duruyorum ama içime doğdu inş herşey iyi gidecek

kızlar wcye gittim peçeteye sildiğimde kahverengi leke geldi..noluyo ki yaaa...ne garip oldum haa...töbe töbee ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…