- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.721
kızlar geldim ben ama kanamam var ve değerlerim 160( galiba düşük yapıyorum
üüzldüm inşlah busefer bebğin kuçağın da hastenden çıkarsın canım bende bu haziranda evelnedim birya korundum şimdi istiyorum işde bakalım allah nezaman nasip edicek
inş. canım rabbim sağlıklı ve hayırlısı ile nasip etsin
kızlar tubişin telefonu sizde var mı bi cevap alsak çok merak ettim
merhaba kızlar tuğbayı merak ettim bi gelişme varmı? baya oldu dr a gideli çok merak ediyorum
kızlar kese oluşmamış tekrar kan vermiş sonuç bekliomuş...
merhaba kızlar inanın çok yoğun günler geçiriyorum iş yerinde ama tuğbayı o kadar çok merak ettim ki giremeden yapamadım Haber alan arkadaşlar olursa paylaşsın inşallah hayırlısıyla iyi haberlerini alalım..
seraycım kesenin oluşmaması normal olmayan bir durum mu? ben pek bilmiyorum inşallah anormal bir durum yoktur...
bence normal ya değeri zaten 160 anca olusur kese diye düşünüorum..allahım hayırlısını versin...benim sonuçta geldi 0,100 maalesef yokmuş...kısmet artık başka aylara bakacaz..
seraycım uzun zamandır giremedim senin durumun ne oldu en son idrar testinde silik çizgi çıkmıştı çok sevinmiştim sen kan tahlili yaptırdın mı?
şimdi okudum canım cevap vermişsin zaten ne yalan söylüyeyim umutluydum üzüldüm napalım vakti varmış daha benim de bat 5mart yine beklicez beraber bebişlerimizi Allah tuğbacığımında yardımcısı olsun bebeğini korusun ona bağışlasın inşallah..
0,100 bana tanıtık geliryor en son yaptırığmda benimde değerim oydu inşlah daha önümüzde joca bir ömür var olur bebeklerimiz inşlah canım allah hayırlısını versin inişah tuğbanında yüüznü güldürüsn ikinci kez aynı acıyı yaşmamasın rabiim bugüzel cumagününde güzel haberi gelsin amin
bence normal ya değeri zaten 160 anca olusur kese diye düşünüorum..Allahım hayırlısını versin...benim sonuçta geldi 0,100 maalesef yokmuş...kısmet artık başka aylara bakacaz..
inş tuğbanın bebişi tutunur.sana gelince cnm üzülme demekten başka diyecek bişey bulamıyorum.hayırlısı olsun.bi dahaki sefere sendende güzel haberler duyarız inş.
inşallah canımmmm...walla kendimi düşünmüomki üzülmedimde...aklım tuğbadaa...dua edip yolluom hep yalvarım Allah ıma
dualarımız tuğbayla.allahım onu ve yavrusunu korusun.mutluluğunu yarım bırakmasın,AMİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?