- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.801
ayyy cnm benim inan canım istemiyo ayy kocişle yedik bişilerr ayyy bide ben çok üzülüyorum die tahlili beklerken hastaneyle bitişik avm var oraya gittik bişiler atıştırırız die bizimki bowling oynayalımmı dedi değişiklik olur die tamam dedim oynadık kafamız dağıldı biraz düz akşam geçen seferki hamişliğimi ona bebek patiği vererek sölemiştim kaybettiğimde onu kaldırmıştık dün çıkartalımmı dedi çıkarttık bugün sordum kaldirimmi die kaldırma dedi :))
cnm benim çok çok saol aminnn allahım düşmanımın başına bile vermesin şuanda regl oluyorum sonrası için daha bişi demedi doktor ama kimyasallarda beklemeye gerek yokmuş kese oluşmadığı için rahime bişi olmuyo normal adet oluyosun belki bu ay boş geçer önümüzdeki ay yine olur :))
ayyy cnm benim inan canım istemiyo ayy kocişle yedik bişilerr ayyy bide ben çok üzülüyorum die tahlili beklerken hastaneyle bitişik avm var oraya gittik bişiler atıştırırız die bizimki bowling oynayalımmı dedi değişiklik olur die tamam dedim oynadık kafamız dağıldı biraz düz akşam geçen seferki hamişliğimi ona bebek patiği vererek sölemiştim kaybettiğimde onu kaldırmıştık dün çıkartalımmı dedi çıkarttık bugün sordum kaldirimmi die kaldırma dedi :))
cnm benim çok çok saol aminnn allahım düşmanımın başına bile vermesin şuanda regl oluyorum sonrası için daha bişi demedi doktor ama kimyasallarda beklemeye gerek yokmuş kese oluşmadığı için rahime bişi olmuyo normal adet oluyosun belki bu ay boş geçer önümüzdeki ay yine olur :))
bende kendimi
sevindim senin adına canım buarada sabah elim yandı çaydanlıgın altı kaynıyodu eşime çay koyuyum derken yandım elim suyun içinde halende yanıyoisyanlardayım vallahiiiiiiiiiii
ohhh iyi olmuş oynayın tabi...kaldırma kıss dursun öle istiyo madem ne kaldırcan daha ii olur belki
alkışlaaaa hakettin sen büyük bi alkışı
Paşammmm geçmiş olsun canımmmmm...ilaç falan sürseydin...aklında bulunsun böle yanmalarda anında yumurta akını yanık yere sür beklesin...istersen dene bayağ geçmiş ama üzerinden belki azcık acını hafifletir...
paşammm kıyamam yaaaa aynen bikerede ben öle yakmıştım ufff çok acır yaaa çok çok geçmiş olsun :))sevindim senin adına canım buarada sabah elim yandı çaydanlıgın altı kaynıyodu eşime çay koyuyum derken yandım elim suyun içinde halende yanıyoisyanlardayım vallahiiiiiiiiiii
ohhh iyi olmuş oynayın tabi...kaldırma kıss dursun öle istiyo madem ne kaldırcan daha ii olur belki
alkışlaaaa hakettin sen büyük bi alkışı
paşammmm geçmiş olsun canımmmmm...ilaç falan sürseydin...aklında bulunsun böle yanmalarda anında yumurta akını yanık yere sür beklesin...istersen dene bayağ geçmiş ama üzerinden belki azcık acını hafifletir...
canım işşallah birdadakine diyelimAma çok yanıyoya aklımda bulunsun iişşallah
paşammm kıyamam yaaaa aynen bikerede ben öle yakmıştım ufff çok acır yaaa çok çok geçmiş olsun :))
öle valla kaldırmıcam benimde gözüme batmıyo zaten hemen olsun istiyom die gliba :))
yaa bide ben bugün doktora giderken o kadar kötü oldum ki doktor beni görünce noluyo sana dedi kızdı biraz böle yapılırmı dedi baktı sonrada nie böle yapıyosun yıpratıyosun kendini herşeyin hayırlı demekki olmicaktı başında böle olması çok daha iyi dedi bende çabuk olsun istiyorum dedim kızdı çabuk olsun diil sağlıklı olsun diceksin die gerçekten öle ama hem sağlıklı hem çabuk olsun olmazmı ??
töbe de kısss ağzından yel alsınnn...ama dayanamazsan dene alt tarafı bi yumurta akı..iyi gelir belki ...ben çıkom canlarrr tubişimmm ...hepiniz kendinize ii bakınn Allah a emanet olun öpüyorummmm komacannn
töbe de kısss ağzından yel alsınnn...ama dayanamazsan dene alt tarafı bi yumurta akı..iyi gelir belki ...ben çıkom canlarrr tubişimmm ...hepiniz kendinize ii bakınn Allah a emanet olun öpüyorummmm komacannn
paşammm kıyamam yaaaa aynen bikerede ben öle yakmıştım ufff çok acır yaaa çok çok geçmiş olsun :))
öle valla kaldırmıcam benimde gözüme batmıyo zaten hemen olsun istiyom die gliba :))
yaa bide ben bugün doktora giderken o kadar kötü oldum ki doktor beni görünce noluyo sana dedi kızdı biraz böle yapılırmı dedi baktı sonrada nie böle yapıyosun yıpratıyosun kendini herşeyin hayırlı demekki olmicaktı başında böle olması çok daha iyi dedi bende çabuk olsun istiyorum dedim kızdı çabuk olsun diil sağlıklı olsun diceksin die gerçekten öle ama hem sağlıklı hem çabuk olsun olmazmı ??
çok çok saol cnmm :)) inşallah en kısa zamanda sağlıklısı gelir göbüşümüze :))tugbacım geçmiş olsun canm Allah şifa versin en kısa zamanda bebiş versinbak buda bi gelişme yumurta döllenmiş bidahaki ayda tutuncak sana inşallahh.. iyi bak kendine
seraycım hayırlısı olsun ya bidahaki aya olcak inşallahh Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda göbüşlerini doldursun inşallahh
çok saol cnm üzülmüyorum iyiyim rabbimden hayırlısını diliyorummtuğbacım geçmiş olsun inşlah herşeyin hayırlsı sağlık bir bbeğin olur üzme kendi canım
CANIM ALLAH KORUSUN HAlen biber gibi yanıyo ya
canım aynısı sanada olduysa anlarsın acımışarkı yazıcam artık isyanlardayım diye
normaldir bence benim ilk hamileliğimdede tam görünmemiştii kese ve değerim o civarlardaydı...kalbini ferah tut..stres yapma kendine...doktorun bişe demedimi?
cnm endişelenme bence.değer çok güzel.bende hamilelik ilk kan tahlili yaptığımda değerim 2707 di.1 hafta sonra keseyi görmüştüm.stres yapma.inş sağlıklı olur.kendine iyi bak.hayırlı olsun şimdiden.
benimde adetime 7gün kaldı ve aynı şeyleri bende yasıyorum göğüslerim karnım belim ama umutlanmakta pek istemiyorum adetimdede aynı şeyleri yasıyorum adetle hamilelik belirtileri aynı inşallah hamileyizdir....
çok çok saol cnmm :)) inşallah en kısa zamanda sağlıklısı gelir göbüşümüze :))
çok saol cnm üzülmüyorum iyiyim rabbimden hayırlısını diliyorumm
paşammmm kıyamam yaaaa üflimmiiii :122::122::122::122: ayyyyyy yaaa yaz paşam isyanlardayımmmmmm die
kızlarr geldim benn allah azı olsun dualarınız için değerim de düşüyo yani kiyasal gebelik yaşıyorum ama iyiyim merak etmeyin biay kadar boş geçircem sonra yine çalışmalara taki sorunsuz bebeğimi kucağıma alana kadar :))
çok çok saol cnmm :))) taktiri ilahi buymuş galiba ... valla gece bile çorapla yatıorum okadar koruyorum ayaklarımı yani :)) kısmet bakalımmm hakkımızda hayırlısıı ...yanlış okumadıysam tuğbaemrah arkadaşım geçmiş olsun sakınnn üzülme sakın hiç bir şeye kahretme bende 6 ay önce bebişimi kaybetmiştim herşey geçecek bebişinde gelecek inşallah sana tavsiyelerim aslında bütün anne adaylarına tavsiyelerim ayaklarınızı sıcak tutun çoraplar,patikler,ev botları ne buluyorsanız giyin kendinizi korumanın en etkili yolu bu bence birde iyi beslenin, fındık,kuru kayısı,incir ve kefiri hergün tüketin geçmiş olsun bebişlerimiz gelecek inşallah
cnm benim ne güzel yazmışsınnnn inşallah hepsi olucak :)) allahım sana ve tüm isteyenlere sağlıklı sıhatli bebekler versin inşallah :))OH İYİ GELDİ BEBEM SAGOL ŞİMDİ BESTELEDİGİM ŞARKIYA GELELİM İSYANLARDAYIM UMUDUM ÖMÜRÜM OLSUN İŞŞALLAH
Guzel yavrum... Suan oyle karmasik duygular icindeyim ki... Belki sen benimlesin. Belkide henuz degilsin. Allaha hergun seni bana bagislamasi icin dua ediyorum. İnsallah Rabbim bu sefer seni bana verecek ve kavusacagiz canim yavrum. Baban ve ben seni cok istiyoruz. Ve heycanla seni bekliyoruz.
Rabbim seni bana verdiginde, saglikla gel yavrum. Seni en guzel nimet olan sütümle beslim. Geceleri basucunda o guzel yuzunu seyredip Allaha bir kez daha Şukredeyim. Bir gulusunle dunyalar benim olsun. Agzindan cikan bir kelime ile mutlu olim. Yeni yeni yurumeye basladiginda ayaklarini opüp koklim.
Sen yeterki gel yavrum... Biz seni cok sevmeye haziriz :-59:
canım benım.. ne diceemı bılemıorum.. ama inşallah sonunda bızde hamıle kalır bebeklerımızı kucaımıza alır analı babalı hayırlı bı evlat olarak buyututruz ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?