2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

sevindim senin adına canım buarada sabah elim yandı çaydanlıgın altı kaynıyodu eşime çay koyuyum derken yandım elim suyun içinde halende yanıyoisyanlardayım vallahiiiiiiiiiii

ohhh iyi olmuş oynayın tabi...kaldırma kıss dursun öle istiyo madem ne kaldırcan daha ii olur belki

alkışlaaaa hakettin sen büyük bi alkışı

sevindim senin adına canım buarada sabah elim yandı çaydanlıgın altı kaynıyodu eşime çay koyuyum derken yandım elim suyun içinde halende yanıyoisyanlardayım vallahiiiiiiiiiii

paşammmm geçmiş olsun canımmmmm...ilaç falan sürseydin...aklında bulunsun böle yanmalarda anında yumurta akını yanık yere sür beklesin...istersen dene bayağ geçmiş ama üzerinden belki azcık acını hafifletir...

canım işşallah birdadakine diyelim Ama çok yanıyoya aklımda bulunsun iişşallah

paşammm kıyamam yaaaa aynen bikerede ben öle yakmıştım ufff çok acır yaaa çok çok geçmiş olsun :))

öle valla kaldırmıcam benimde gözüme batmıyo zaten hemen olsun istiyom die gliba :))
yaa bide ben bugün doktora giderken o kadar kötü oldum ki doktor beni görünce noluyo sana dedi kızdı biraz böle yapılırmı dedi baktı sonrada nie böle yapıyosun yıpratıyosun kendini herşeyin hayırlı demekki olmicaktı başında böle olması çok daha iyi dedi bende çabuk olsun istiyorum dedim kızdı çabuk olsun diil sağlıklı olsun diceksin die gerçekten öle ama hem sağlıklı hem çabuk olsun olmazmı ??

canım işşallah birdadakine diyelim Ama çok yanıyoya aklımda bulunsun iişşallah

töbe de kısss ağzından yel alsınnn...ama dayanamazsan dene alt tarafı bi yumurta akı..iyi gelir belki ...ben çıkom canlarrr tubişimmm ...hepiniz kendinize ii bakınn Allah a emanet olun öpüyorummmm komacannn

öle Allahım hem sağlıklı hem hayırlı hemde tezinden versin inşallah canımmm....kaçtım bennnnn ...bybyyyy öptümmmmmm

töbe de kısss ağzından yel alsınnn...ama dayanamazsan dene alt tarafı bi yumurta akı..iyi gelir belki ...ben çıkom canlarrr tubişimmm ...hepiniz kendinize ii bakınn Allah a emanet olun öpüyorummmm komacannn

tamam cnmmm bende öpüyorum seni allaha emanet oll :))

tugbacım geçmiş olsun canm Allah şifa versin en kısa zamanda bebiş versin bak buda bi gelişme yumurta döllenmiş bidahaki ayda tutuncak sana inşallahh.. iyi bak kendine

seraycım hayırlısı olsun ya bidahaki aya olcak inşallahh Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda göbüşlerini doldursun inşallahh

tuğbacım geçmiş olsun inşlah herşeyin hayırlsı sağlık bir bbeğin olur üzme kendi canım

CANIM ALLAH KORUSUN HAlen biber gibi yanıyo ya

canım aynısı sanada olduysa anlarsın acımışarkı yazıcam artık isyanlardayım diye

çok çok saol cnmm :)) inşallah en kısa zamanda sağlıklısı gelir göbüşümüze :))
tuğbacım geçmiş olsun inşlah herşeyin hayırlsı sağlık bir bbeğin olur üzme kendi canım
çok saol cnm üzülmüyorum iyiyim rabbimden hayırlısını diliyorumm
CANIM ALLAH KORUSUN HAlen biber gibi yanıyo ya

canım aynısı sanada olduysa anlarsın acımışarkı yazıcam artık isyanlardayım diye

paşammmm kıyamam yaaaa üflimmiiii :122::122::122::122: ayyyyyy yaaa yaz paşam isyanlardayımmmmmm die

Son düzenleme:
normaldir bence benim ilk hamileliğimdede tam görünmemiştii kese ve değerim o civarlardaydı...kalbini ferah tut..stres yapma kendine...doktorun bişe demedimi?

Allah razı olsun arkadaşım yüzümde tebessüm oluştu resmen kocaman bir ohhh:))) doktorumda senin gibi söyledi stres yapma yeni bir gebelik bu dedi haftaya gel tekrar bakalım dedi.

KOCAMAN TEŞEKKÜRLER arkadaşım valla yüreğime su serptiniz doktor hamilesin dediğinde sevinemedim çünkü ilk bebeğimi kaybettim ben( doktor sordu istemiyomuydunuz dedi istemez olurmuyum hiç Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah keseside oluşur minik tavşanımın

yanlış okumadıysam tuğbaemrah arkadaşım geçmiş olsun sakınnn üzülme sakın hiç bir şeye kahretme bende 6 ay önce bebişimi kaybetmiştim herşey geçecek bebişinde gelecek inşallah sana tavsiyelerim aslında bütün anne adaylarına tavsiyelerim ayaklarınızı sıcak tutun çoraplar,patikler,ev botları ne buluyorsanız giyin kendinizi korumanın en etkili yolu bu bence birde iyi beslenin, fındık,kuru kayısı,incir ve kefiri hergün tüketin geçmiş olsun bebişlerimiz gelecek inşallah

ayy canım yaa.evet inşallah hamileyizdir.yalnız benim bu göğüslerimdeki ağrılar genelde 2-3 gün kala başlıyodu.bu sefer bi farklı hissediyorum.Ama kesinlikle umutlanmamalıyız.bekliyelim ve görelim:))

OH İYİ GELDİ BEBEM SAGOL ŞİMDİ BESTELEDİGİM ŞARKIYA GELELİM İSYANLARDAYIM UMUDUM ÖMÜRÜM OLSUN İŞŞALLAH

Guzel yavrum... Suan oyle karmasik duygular icindeyim ki... Belki sen benimlesin. Belkide henuz degilsin. Allaha hergun seni bana bagislamasi icin dua ediyorum. İnsallah Rabbim bu sefer seni bana verecek ve kavusacagiz canim yavrum. Baban ve ben seni cok istiyoruz. Ve heycanla seni bekliyoruz.

Rabbim seni bana verdiginde, saglikla gel yavrum. Seni en guzel nimet olan sütümle beslim. Geceleri basucunda o guzel yuzunu seyredip Allaha bir kez daha Şukredeyim. Bir gulusunle dunyalar benim olsun. Agzindan cikan bir kelime ile mutlu olim. Yeni yeni yurumeye basladiginda ayaklarini opüp koklim.

Sen yeterki gel yavrum... Biz seni cok sevmeye haziriz :-59:

canım benım.. ne diceemı bılemıorum.. ama inşallah sonunda bızde hamıle kalır bebeklerımızı kucaımıza alır analı babalı hayırlı bı evlat olarak buyututruz ınsallah..

çok çok saol cnmm :))) taktiri ilahi buymuş galiba ... valla gece bile çorapla yatıorum okadar koruyorum ayaklarımı yani :)) kısmet bakalımmm hakkımızda hayırlısıı ...
cnm benim ne güzel yazmışsınnnn inşallah hepsi olucak :)) allahım sana ve tüm isteyenlere sağlıklı sıhatli bebekler versin inşallah :))
canım benım.. ne diceemı bılemıorum.. ama inşallah sonunda bızde hamıle kalır bebeklerımızı kucaımıza alır analı babalı hayırlı bı evlat olarak buyututruz ınsallah..

aminn bitanemm inşallahhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…