2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

benimde adetime 7gün kaldı ve aynı şeyleri bende yasıyorum göğüslerim karnım belim ama umutlanmakta pek istemiyorum adetimdede aynı şeyleri yasıyorum adetle hamilelik belirtileri aynı inşallah hamileyizdir....

Kızlar ben kaçar:)
öpüyorum hepinizi hepinizi ayrı ayrı çok seviyorummm.
Iyi hafta sonları.kendinize iyi bakın.
Tubişim sende yat dinlen güzelce sakın ayaklarını üşütme canım.çok öpüyorum seni.hep beraber hamiş kalçaz göbüşlerimizi çaptırcaz:)inşallah

sanada iyi haftasonları iyi tatiller cnmm...kendine çok ii bak..öptümmm

cnm benim çok çok saolll :)) tamam dikkat ederim ayaklarımada :)) inşallah cnmm ahh ahh hemen olsunlarr tokuşturalımmm

aysunnn bebemmm vee kızlarrr napıyonuzzz benim azcık ağrım varrr artık bişi olmadıgına göre ağrı kesicei içim ben yaaa dimi ???

arkadaşlar 12.02.2012 de yani 6 gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım:))) evde test yaptım sonuç silik çizgili pozitif çıktı bu günde kan testi yaptırdım beta HCG değerim 2226 çıktı ama daha kese yok normalmi bu acaba inşallah yeni bir gebeliktir moralim bozuldu acaba olumsuz giden birşey mi var

aysunnn bebemmm vee kızlarrr napıyonuzzz benim azcık ağrım varrr artık bişi olmadıgına göre ağrı kesicei içim ben yaaa dimi ???

napimmm çalışmaya çalışıommm...acıktımmm...sıkıldımmm...ruhumu sıkıo bu hava benimmm...tubişim sen şimdi adetmi oluosun?ilaç verdimi doktorun..benden kahverengi leke geldi bugün az ama çok değil..adet oluyosan ağrın çoksa iç bişi olmaz heralde...yarın gitcenmi işe?

normaldir bence benim ilk hamileliğimdede tam görünmemiştii kese ve değerim o civarlardaydı...kalbini ferah tut..stres yapma kendine...doktorun bişe demedimi?

cnm bence değer süper 10 gün içerisindede kalp atışlarını da görürsün merak etme :)))

yaaa aynen öleee artık hiç işe bile gitmek istemiyorum ( evdeyim yemek var ama ısıtıp yemek bile içimden gelmiyo kendimi acayip hissediyorum aysun yaa bomboş gibiyimm ( canım ben baya baya hasta oluyorum ( yarın iş yok ayda 1 falan gidiyoruz biz :))
i

ayyyy doğru yarın c.tesi...biz çalışıoz yaa bi anda aklım gitti...tahmin edebiliyorum cnmm anlıorum seni...ama şükretki onu tam hissetmeden oldu...ya tersi olsaydı? bak bi yazı okudum paylaşırım şimdi...buda ii demekki ardından hemen hamiş kalıcan bence sen..yazıyı oku neden dediğimi anlarsın..sıkma canını tamammı...olacak bi gün Allah ın izniyle ...hülyanın gönderdiği adreste okudum Allah ım bana hayırlı evlatlar nasip et dicekmiişiz..gerçektende öle...çocugumuz olsa hayırsız bi evlat olsa dahamı ii...beterin beteri var diodu paşamda bak Allah korusun hepimizi kötü şeylerden...

Kimyasal gebelik: Kimyasal gebeliği tam olarak anlayabilmek için gebeliğin başlangıcı ile ilgili bilgileri vermekte fayda olduğunu düşünüyorum.

40 haftalık bir maraton olan gebelik, anneden gelen yumurta hücresi (oosit) ile babadan gelen sperm hücresinin tüplerde birleşmesi ile başlamaktadır. Bu aşamadan sonra döllenen yumurta bölünerek çoğalır. Oluşan yeni canlının (zigot) içerdiği hücreler bir yandan sayıca artar, diğer yandan tüp içinde ilerleyerek “blastokist” aşamasında rahim iç zarına (endometriuma) tutunarak yuvalanır (implantasyon olayı).

Blastokist aşamasına gelindiğinde artık embryo rahim içine ulaşmıştır ve human koriyonik gonadotropin (HCG) adı verilen gebeliğe özgü hormon salgılanmaya başlar. Gebelik ilerlemeye devam ettikçe bu hormonun önce kandaki ve sonrasında da idrardaki miktarları artar. İdrarda saptanabilmesi için kan düzeylerinin yüksek değerlere ulaşması gerekir.

HCG hormonu düzeyi genelde 500-1000 IU/mL miktarına ulaştığında gebelik kesesi alttan yapılan “vajinal ultrasonografi” ile görülebilir.
Karından yapılan ultrasonlarda ise gebeliğin görülmesi daha geç olacaktır ve bunun için kanda gebelik testi (Beta HCG) değerinin 5000 IU/ml değerlerine yükselmesi gereklidir.

Vajinal veya karından (abdominal) ultrasonlar ile rahim içinde bir gebeliğin görülmesi duruma “klinik gebelik” adı verilir.

Bazı durumlarda ise henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hCG düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangi bir gecikme olmadan ya da 1-2 günlük gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Böyle bir durumda “kimyasal gebelik” ten söz edilir. Yani gebelik kanda yapılan incelemeler ile saptanmış ancak klinik olarak saptanabilecek aşamaya gelemeden sonlanmıştır.

Yani, kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan “blastokist” rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. Oluşan tüm gebeliklerin %50 kadarı kimyasal gebelik şeklinde abort ile sonuçlanmaktadır. Atılmanın sebebi ise bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardır

cnm endişelenme bence.değer çok güzel.bende hamilelik ilk kan tahlili yaptığımda değerim 2707 di.1 hafta sonra keseyi görmüştüm.stres yapma.inş sağlıklı olur.kendine iyi bak.hayırlı olsun şimdiden.

hııı buarada hemen kalkıosun o yemeği ısıtıp yiyosun,kendini sıcak tutuosun,üzmüosun ...gelecek hayırlı bebişler için bunları yapıosun..hep mutlu ol..yaşadığın her anın tadını çıkar ...bebiş fikrini de sil aklından...unut ...düşünme...ben düşünmücem artık..kendiliğinden Allah ım ne zaman istiyosa o zaman düşürücek göbüşümüze bebişimizi hadi bakalım şimdi yemeğini yeee çabukkk döverim yoksa

Tugbacım inan çok üzüldüm haberi duyunca Seninle oldugumu bilmeni isterim üzülme olurmu bebem kısmet degilmiş dicez aqllahım birdaha acı göstermesin işşallah bizleredoktor tam olarak ne dedi nasıl bir süreç bekliyo seni

cnm benim doğru allah hayırlısını versin demekten başka çare yok :)) herşey anlımıza yazılmış biz yaşıyoruz eminim bigün bende bebeğimi alcam kucağıma ve kucağımıza allah önce bize sağlık sıhat versin inşallah gerisi olur :))

inşallahhhhhhh ...

ayyy cnm benim inan canım istemiyo ayy kocişle yedik bişilerr ayyy bide ben çok üzülüyorum die tahlili beklerken hastaneyle bitişik avm var oraya gittik bişiler atıştırırız die bizimki bowling oynayalımmı dedi değişiklik olur die tamam dedim oynadık kafamız dağıldı biraz düz akşam geçen seferki hamişliğimi ona bebek patiği vererek sölemiştim kaybettiğimde onu kaldırmıştık dün çıkartalımmı dedi çıkarttık bugün sordum kaldirimmi die kaldırma dedi :))

cnm benim çok çok saol aminnn allahım düşmanımın başına bile vermesin şuanda regl oluyorum sonrası için daha bişi demedi doktor ama kimyasallarda beklemeye gerek yokmuş kese oluşmadığı için rahime bişi olmuyo normal adet oluyosun belki bu ay boş geçer önümüzdeki ay yine olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…