- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.741
tubamı gene kan veriyor
bence normal ya değeri zaten 160 anca olusur kese diye düşünüorum..allahım hayırlısını versin...benim sonuçta geldi 0,100 maalesef yokmuş...kısmet artık başka aylara bakacaz..
canım hayıurlısı olsun üzme canını.
Tubişimide aradım ama acmadıiyimiymiş.
üzmüom kuzucum walla...ama soru işaaretleri doldu kafamda..bidaha test yapcam...onda negatif çıksın baride bende bu şüphelerden kurtulayımm....iyidir inşallah tubişimmmmm...kurban olurum yaaa...iyi olacak bak bişecik olmucak inşallah...
inşalalh canım aklım hep onda vallaha kendimi işe bile veremıyorum.gelip arada bakıyorum.işlerde yogun bugun inadına
inşalalh canım aklım hep onda vallaha kendimi işe bile veremıyorum.gelip arada bakıyorum.işlerde yogun bugun inadına
özelden msj yazdım sana aldınmı?
tuna gelmedi hiç bugün hayırdır inşallah doktora gitcekti o..
kızlar wcye gittim peçeteye sildiğimde kahverengi leke geldi..noluyo ki yaaa...ne garip oldum haa...töbe töbee ...
evet oda gidecekti dimi.tüh keşke telefonlarımız olsa birbirimizde
canım kahverengi bir damla leke benden de geldi zaten ozaman anladım hamile olduğumu devamı gelmezse hiç 2 gün boyunca bilki bebiş yerleşiyor...yada adet olabilirsin adet günün geldimi canımmm
kızlarr geldim benn allah azı olsun dualarınız için değerim de düşüyo yani kiyasal gebelik yaşıyorum ama iyiyim merak etmeyin biay kadar boş geçircem sonra yine çalışmalara taki sorunsuz bebeğimi kucağıma alana kadar :))
keşkeeeee ama benim kociş kızıoo walla ne yalan sölimmm ...
Canım ben adet oldum kısa sürünce şüphelendim test yaptım çıktı dünde kan testi verdim sonuç geldi negatif...sanmıorum yani...
kızlarr geldim benn allah azı olsun dualarınız için değerim de düşüyo yani kiyasal gebelik yaşıyorum ama iyiyim merak etmeyin biay kadar boş geçircem sonra yine çalışmalara taki sorunsuz bebeğimi kucağıma alana kadar :))
Kızlar merhaba hayırlı cumalar... Yeni geldim ilk işim yazılarınızı okudum aman Allahım neler olmuş ... Tuğba canım geçmiş olsun Allahım önce sağlığını versin meleğin nasılolsa gelir rabbim verir üzme canını güzelim.
Seray lekelenmelerin olabilir sonucu al kan sonucunu aldığında neolursa olsun acilen dr. git bir muayene ol canım benim..
Diğer tüm hanımlar umarım zindesinizdir Rabbim hepinizin sağlığını daim etsin hamilelere tez sağlıklı kurtulmayı nasip etsin ,hamilelik isteyen ve bekleyenlerinde Rbbim sesini duysun.
Bende dr. gidecektim eşim pzt. git dedi o nedenle biriken işlerimi yaptım adliyede bakalım pzt. bir sonuç alırım ...
olsun canım ne yapalım burdan alıyoz işte haberlerimizi:)
aynen öle cnmmsadece eşim çok üzüldü bide herkezi arayıp ben hamile diilim demesi biraz zor geldigeçmiş olsun canım...herşeyin hayırlısı olsun sen iyisin ya 1 ay dediğin çabucak geçer burda birlikte güzel haberlerini alırız inşallah ....
çok saol cnmm aynen öle bende sizi çok seviyoruminşallah canımcım.çok seviyoruz seni.hep beraber dualarımızlar ve bol çalışmalarımızla yola devam:)
çok saol cnmm :)) ynen öle iyiym daha iyiolcam :))Kızlar merhaba hayırlı cumalar... Yeni geldim ilk işim yazılarınızı okudum aman Allahım neler olmuş ... Tuğba canım geçmiş olsun Allahım önce sağlığını versin meleğin nasılolsa gelir rabbim verir üzme canını güzelim.
Seray lekelenmelerin olabilir sonucu al kan sonucunu aldığında neolursa olsun acilen dr. git bir muayene ol canım benim..
Diğer tüm hanımlar umarım zindesinizdir Rabbim hepinizin sağlığını daim etsin hamilelere tez sağlıklı kurtulmayı nasip etsin ,hamilelik isteyen ve bekleyenlerinde Rbbim sesini duysun.
Bende dr. gidecektim eşim pzt. git dedi o nedenle biriken işlerimi yaptım adliyede bakalım pzt. bir sonuç alırım ...
hoşgeldinn bebeğimmmmm...iyi olmana çok sevindimmmmmm...bize önce sen lazımsın...1 ay çabucak geçer yine..hiç düşünme..seni çok seviommmmm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?