2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

canım tubişim hayırlısı olsun dün hep sana dua ettim aklım sende kaldı canım benim ya inş. sağlıklı gebeliklerin olacak Allah ın izniyle kucağına aldığın günleri de göreceksin canım benim

cnm benim çok çok saoll inşallahhhh :)) sen kan testi yaptırdınmı bende seni merak ediyoruummm :))

buarada herkese günaydınnn mutlu haftasonu geçirmeniz dileğimleee...nasılsınız bakalımm?ben idrarda tetsi tekrarladım merakımdan bişi çıkmadı ...bende bunu görmek istiyodum çünkü belirsizlik çok kötü...hakkımızda hayırlısı...

cnm benim çok çok saoll inşallahhhh :)) sen kan testi yaptırdınmı bende seni merak ediyoruummm :))

yok canım ya korkuyorum valla test mağdurumu oldum gerçekmi bilmiyorum adetim gelmedi batımda dün sabahtı test yaptım pozitif çıktı aklım bi sende bide kendimde kaldı bi kaç gün bekleyip öyle yaptırmak istiyorum kuzum bilmiyorum ya

günaydın tubişşşşş...bende seni çoookkkk seviyorummmmmm hemde kocamannnn Eki Görüntüle 349500
günaydınn bitanemmmmm bende seni çok çok çok seviyorum :))
inşallah cnm çok çok güzel bi haftasonu olsun inşallah :)) cnmm ya dün kendimden seni unuttum nolur kusura bakama kanda bişi çıkmamış biraz üzüldüm ama bu ay olcak olcek inşallah :)) geçekten belirsizlik çok kötü bişeyy ama herşeyin hayırlısı ...

cnm benim hakkında hayırlısı ben zaten idrar testine güvenmiyodum şimdi hiç ama hiç güvenmiyorum en iyisi kan testi bundan sonra tek favorim :)) bencede bikaç gn bekle cnm inşallah güzel haberler verceksin bize :))

beni maklıma bileme gelmediki bende unuttum kendimi zaten inşallah canımmm..kısmet diyorumm walla..bende güvenmiom kısss...bu ne böle feleğim şaştı walla 1 haftadır...boşa gitti 20 tl

beni maklıma bileme gelmediki bende unuttum kendimi zaten inşallah canımmm..kısmet diyorumm walla..bende güvenmiom kısss...bu ne böle feleğim şaştı walla 1 haftadır...boşa gitti 20 tl
aynen öle cnm boşa 20 tl o salak testlere vericemi aynı parayı bikez kesin sonuç için harcicam :))
Herkese günaydınnnnn.güzel bir gün geçirilmesi dileğiyle..

günayın cnmm :))) inşallahhh her günümüz bi önceki günden daha güzel geçsin :))

hatta tek 20 tl değil 20 tl+3 adet gebelik testi

yaaaa aynen öle benimde öle toplamda benim muayenem ile birlikte 45 tl boşa gitti valla ama bu son kocişle anlaştık adetin üzerinden 20 gün geçicek 20. günde direk muayeneye gidip kan testi yaptırcam ve arkasından kesemi görüp öle gelcem :)) ikincide kalp atışlarını görmeye kocişle gidip doktordan çıkınca herkeze ben hamişiimmm dicez :))

aynen öle cnm boşa 20 tl o salak testlere vericemi aynı parayı bikez kesin sonuç için harcicam :))

günayın cnmm :))) inşallahhh her günümüz bi önceki günden daha güzel geçsin :))

yok walla ben bidaha 1 hafta 10 gün beklicem...o kadar geçerse bi idrar testi yapcam...sonrası Allah kerimay tubiş benim kociş bana ne dio bilionmu şişko olduğun kadar çirkinsinde dio hatta bazende karıcımmm çirkin olduğun kadar....dio bende devam ediom şişkoyumda die...sabah sabah güldürdü beni mailleriyle görmen lazımm...yüzüğünü takmayı unutmuş...akşam yemeğe gidecek arkadaşlarıyla izin istedi mahsustan izin vermedim...sabahda baktım yüzük evde...dedimki gidersin akşam ama o yüzük alınacak evden ve takılacak dedim..sonra mail atmışş bayağ mailleştik ...canım yaaa...sistemimi şaşırttın alıp yatak odasına getirmişsin eşyalarımı dio ondan unuttum dio...

süperrrrrr ama 20 gün çok değilmi kıssss

günaydın sanada mutlu hafta sonları canım hayırlısı olsun kuzum inş. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek rabbim bize tez zamanda
benim içinde beklemek en iyisi galiba.

evet on numara kan testi :) inş. canım

Herkese günaydınnnnn.güzel bir gün geçirilmesi dileğiyle..

günaydın sanada canım:)

inş. tubişim

ayyy aysun yaaaa :)) ayy benimkide öle dioo çok şişkoymuşummmm ama etli butlu öle seviyom ben dio :)) kız sende yerlerini değiştirirsen unutur tabi ben hiç ellemem oda kendi koydyğu yerden alır gider :))
süperrrrrr ama 20 gün çok değilmi kıssss
yok cnm yaa bence diil bak nerdeyse 10 gün geçti ve ben bunu yaşadım 20 gün geçince tam 7 haftalık falan oluyo herşey görünür işte :))

inşallahhh bitanemmmm

walla dirmitcimm ne desem boş.yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert..baksana önce çift çizgi sonra yine kanda negatif..bugünde yaptım negatif...olmazsa idrar testini tekrarla...içini rahatlatmak istiosan da kanda baktır...hayırlısı olsun cnmm hakkımızda..

Son düzenleme:

ne bilim aynanın önüne koydum ordan alsın die bidahada ellemem aynen yaa 20 gün ii fikir aslında...ama düşük olayımız var ya biran önce görülsün istiom ben ...yoksa beklerim walla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…