2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayyy kızlarrr yaaa evde olmak gibisi yok heeee süpper bişi yaaa biran önce şu kredi bitsin kenarada doğum parası koyim inşallah çıkcam hemen yaaa evimde olmak istiyommm

ne bilim aynanın önüne koydum ordan alsın die bidahada ellemem aynen yaa 20 gün ii fikir aslında...ama düşük olayımız var ya biran önce görülsün istiom ben ...yoksa beklerim walla...

bencede elleme :)) cnm ne düşüğü ?? yani okısmet zaten düşükoluyoken ağrı kanama falan o süre içinde bişi olursa direk doktora gitcen :))

ayyy kızlarrr yaaa evde olmak gibisi yok heeee süpper bişi yaaa biran önce şu kredi bitsin kenarada doğum parası koyim inşallah çıkcam hemen yaaa evimde olmak istiyommm

bizimi çatlatıon kısss bende evde olmak istioommmm....bugün öğleden sonra napcamı bilmiom 2 de randevum var ağdaya gitcem sonrası meçhull...annemden arabayı istedim verdi ama kimsem yok napcamkii...tubiş kıss olsaydın gezerdik yaaa...

bencede elleme :)) cnm ne düşüğü ?? yani okısmet zaten düşükoluyoken ağrı kanama falan o süre içinde bişi olursa direk doktora gitcen :))

geçmişte düşük yaptıgım için ikincidede sorun falan cıkmasın die erkenden görünmek isterim onu diyom cnmm...ama haklısın zaten öle bişide belli olurr..

yok kız ne çatlatması aşk olsunnn :)) kız sen yine erken çıkıyon ben işe gidince 4 de çıkıyomm :))) ohh ne güzel ağda tertemiz akşam halvet var galiba :)) ayyy ne güzel olurdu yaaa benimde burda kimsem yok maseleff oturuyommm evde kös köss ( sen cezayı ödedin dimi dikkat et lüffen bidaha hız sınırını aşma olurmu bebişimm :))
benimkide öle sayılır ama zaten o durumda daha önce görselerde bişi yapamıyolarki ( hakkımızda hayırlısı valla söz verdim kocişe ben öle yapcam :))

şaka kısss he valla 12,30 da cıkcam...akşamada olurmu halvet bilmem walla...yemeğe gidecek geç gelir kesin..bakcaz artıkınn...1 kere oldu daha Ne güzel olurdu walla...ödedim cezayı cnm 240 tl...hızlı gitmemm bidaha gidermiyim hiç...çileden çıkarmazlarsa tabi

demekki napmıyoruzzzz çileden çıkmıyoruzzz ayyy bende valla evdeyim mutfağı toparlıcam evi bi üstten süpürüp silcem sonrada sıcacık yatağıma yatıp uyucam plan bu :))

demekki napmıyoruzzzz çileden çıkmıyoruzzz Ayyy bende valla evdeyim mutfağı toparlıcam evi bi üstten süpürüp silcem sonrada sıcacık yatağıma yatıp uyucam plan bu :))

tamammm cnmm Inşallahh...ayyyy benimde temizlik yapmam lazım aslında ama hiç yapasım yok ...evden içeri adım atasım yok yaaaa...sende yorma kendini kıss...dinlen işte yat sıcacık yatağına sonra yaparsın...olmamı?

MATEMATİK

Öğretmen matematik dersinde öğrencilerine sordu:
- Çocuklar matematik asla yalan söylemez. Örneğin bir adam bir tarlayı on günde sürerse, on adam bir günde sürebilir.Buna benzer bir örnekte siz verin bakalım.
Öğrencilerden birisi gülerek cevap verdi.
- Örneğin bir vapur Atlantik Okyanusunu altı günde geçerse, yüz kırk dört vapur bir saatte geçer

yaa olur aslında ama içim rahat etmezz :)) valla varsa gezicek zamanın gez cnm yaa eğer öle bi imkanım olsa atarım kendimi hemen dışarı :))

ayyy çok zakiymiş bu çocuk :))

HIZ SINIRI

Amerika'da 22 nolu karayolunda devriye görevi yapan bir otoyol polisi, yolu takip ederken bir araba görür. Aracı radarla inceler ve minimum 50 km. ile gidilmesi gereken yolda aracın tam 22 km./saatle gittiğini farkeder. Araba yolu tıkamaktadır; durdurup sürücüyü uyarmaya karar verir.

Aracın peşinden gidip durdurunca bir de ne görsün! Aracı kullanan yaşlı mı yaşlı bir teyze. Ve aracın arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var.

Polisi görünce yaşlı sürücü; "Polis bey, çok mu hızlı gidiyordum?" diye endişeyle sorar.

Polis de; "hHanımefendi, hızlı değil, aksine çok yavaş gidiyorsunuz ve bütün otoyol trafiğini etkiliyorsunuz. Radardan gördüğüm kadarıyla hızınız 22 km."

Yaşlı teyze; "Ama, otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve ben de buna uymak istedim."
Polis; "Teyzeciğim, 22 bu otoyolun numarası. Bu yolda min. 50 km hızla gitmelisiniz."
Kadın; "Tamam, bundan sonra hızlanacağım" der.

Polis tam kendi arabasına giderken gözü arkada oturan, hiç konuşmayan ve korkmuş 3 yaşlı teyzeye kayar. Ve sormaya karar verir: "Teyzeciğim, birşey sorabilirmiyim? Bu arkada oturanların nesi var? Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar."

Kadın cevap verir: "Vallahi ben de anlamadım. 160 nolu karayolundan çıktığımızdan beri böyleler."

yaa olur aslında ama içim rahat etmezz :)) valla varsa gezicek zamanın gez cnm yaa eğer öle bi imkanım olsa atarım kendimi hemen dışarı :))

ayyy çok zakiymiş bu çocuk :))

aynenn çok zekiii:))))

seray matematik mantık işi

Kızlar siz hangi folik asiti kullanıyorsunuz?

bencedeee...ben folbiol kullanıyorum cnmm...

seray matematik mantık işi

kızlar siz hangi folik asiti kullanıyorsunuz?
cnm ben solgarınkini kullanıyorum doktorada sordum iyi devam et dedi :))
ayyyyy tam sana uymuş vallaaa :)))
bende folbiol kullandım bitti şimdi ne alsam diye düşünüyorum folic plus ve folidolcemiydi kullandım hamileliğimde

cnm ben daha önce folicplus kullnıyodum ama yurt dışından artık gelmiyomuş şimdi solgar ın kini kullanıyorum :))

aynenn uydu walla....kıs solgarınki ne ben hiç duymadım oldu bitti folbiol kullanıom...zaten akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ya o nedenle içiodum arada bi..

bende folbiol kullandım bitti şimdi ne alsam diye düşünüyorum folic plus ve folidolcemiydi kullandım hamileliğimde

doktora gittiğinde verir sana zaten sorarsın istersen folbiole devam et..ben hamileykende devam etmiştim..

aynen cnm bana derse ben aynen yaparım sadece az sakin ol dio bi onu yapamıyom (

onuda yaparız inşallahhh kısss...motive edelim birbirimizi...ben sakinim wallaa...napalım olmuyosa vardır bi hayır diyomm..

yaa aynen öleee olmuyosa olmuyo ona yapcak bişi yok ama en ufak bişide hemen moralim bozuluyo ve tüm ruh şeklim değişiyo korkmaya başlıyorum ayy bi acayip oluyom valla :))

yaa aynen öleee olmuyosa olmuyo ona yapcak bişi yok ama en ufak bişide hemen moralim bozuluyo ve tüm ruh şeklim değişiyo korkmaya başlıyorum ayy bi acayip oluyom valla :))

ona bi çare bulmak lazım iştee...istemesekmi bebek :d istemioz dielim o zaman istemdısı olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…