2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlarrr benim ağrım artmaya başladı ben ağrı kesicimi içtim yatmaya gidiyorum öpüyorum sizii çokkk güzel haftasonları diliyorummm :))

kızlarrr benim ağrım artmaya başladı ben ağrı kesicimi içtim yatmaya gidiyorum öpüyorum sizii çokkk güzel haftasonları diliyorummm :))

hadi bakalımmm dinlen güzelceee...işi gücüde bırak...kalsın...senden kıymetli değil.. buarada benim içinde mümkünmü bilmiom ama gayret edecem..düşünmücem iyi uykularr...

hafta sonu çalışmak berbat birşey,o yüzden zaman geçmek bilmez

ayneennnnnn bişi yapmadık walla boşluktan acelesi olmayan işimi bitirdimm...ne var gelmesek sanki...hayret bişi...bizde terstir zaten...resmi tatillerde işçiler tatil yapar idari personel yapmaz...böle saçma sapan bi iş yeri işte...

tamam canım bol bol dinlen kafana hiç bişey takma olurmu bende öptüm kuzum kib
tamam cnmmm bende öptüm seniii :))
kendine dikkat et canım.boşver işi,temizliği yat dinlen bence.evde olmanın tadını çıkar
cnm biraz dinlenim toparlamam lazım olmaz yanee azcık yatim sonra normal hayata devam :))
Off yaaa hadi artık zaman geçmiooo...korkuom zati acı çekecem...
cnmm yaa kıyamammm ağda için dion dimi korkuyom diee :))
hadi bakalımmm dinlen güzelceee...işi gücüde bırak...kalsın...senden kıymetli değil.. buarada benim içinde mümkünmü bilmiom ama gayret edecem..düşünmücem iyi uykularr...

tamam cnmmm azcık dinlemim sonra düşünürüz işi gücüü :)) görüşürüzz cnm kaçtım bennnn

he yaaa ağda için diomm...heyecan yapmaya başladım bileme şimiden...nese hadi yat tatlımmm..iyi uykularr...tatlı tatlı rüyalarrr...öptümmmmmmhala iş güç dio yaaa dövcem ben bu kızııı

şükrediorum tabi ...sen ne iş yapıosun cnmm..

bir alışveriş mağazasında hem kasa hemde muhasebeye bakıyorum.sabah 9 akşam 8 cıkış.çok yorucu ve hafta sonları da çalışıyorum.zor bir yer malesef.bi işin olsa 10 dk izin vermezler.ama saatlerce fazla çalışsan hayır demezler.kıyasla kendinle

tabi benle kıyaslayınca senin daha zormuşşş...hafta tatilin falan yokmu peki? dediğin çok doğru fazla çalışsan bişe demezler ama izin alacak olsan birsürü soru sorarlar ...zar zor işkenceyle alırsın...

ben çıkıyorum kızlarrrr...iyi hafta sonları hepinize...öpüyorummm...pazartesi görüşürüzzz

aynen öyle valla.hafta içi 1 gün izin kullanıyorum.başka iş bakıyorum ama bulamadım daha.iş çıkıyor ama görüşme izin gününe denk gelmeyince olmuyor.kısmet bakalım

s.a. arkadaslar bende araniza yeni katildim. bende haziranda 37 haftalik bebegimi kaybettim. simdi tekrar hamileyim. ama korkuyorum. ayni seyleri yasamaktan. bana yardim edin arkadaslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…