- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.881
s.a. arkadaslar bende araniza yeni katildim. bende haziranda 37 haftalik bebegimi kaybettim. simdi tekrar hamileyim. ama korkuyorum. ayni seyleri yasamaktan. bana yardim edin arkadaslar..
kızlarr 2,5 saat kadar uyudumm ohh dinlendim azcık :)) ama az ağrım var halaa hastalığım gecene kadarda ağrılarım devam edicek galiba(
öncelikle hoşgeldin cnm.çok geçmiş olsun.şimdi tekrar hamile kalman çok güzel.insan ister istemez 1 kere kaybettimi hep öyle olacak sanıyor ama olumsuz düşünmemek gerekir.ilk olan kısmet değilmiş.inş bunda sorun yaşamazsın.sen yüreğini ferah tut ki o da hissetsin.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.karamsar olma tamam mı
mrb. Kızlar bende polikistik overliyim sizlere bir sorum olucak_?_? Ben 3 kür klomen kullandım doktorum iğnelere geçicez dedi gonal f isimli önce bir hsg çektir önümüzü görelim dedi bu ara da glukophace isimlş ilaca başladık 6 ay kullan hamile kalsan da 3 aya kadar kullan yok sa düşüşk yaparsın dedi...hsg filmini 9 ocak ta çektim reglim gecikti test yaptım ve şükürler olsun ki hamileyim:)) inş. Rabbim tamamına erdirir bebişim hep benmle olur!... Ancak doktorum değişti ben ümraniyede oturuyorum burda gitiğim doktor ilacı kesinlikle kesmemi söyledi bebeğe zararı olabilir dedi bende doktorumu aradım o da kesinlikle kesme yoksa düşük yaparsın diyoo kızlarr lütfenn yardımcı olun çpk sitres oldum ne yapacağımı bilemiyorum...
ayyy nasıl gelim kızzz :)) sen gidince sorsana ben olmadan yapabiliolarmı öleyse ben parasını sana havale yapim bana kargolarsın olmazmı ??
günaydın cnm :)) inan bende öleyimmmm ....Günaydın herkesler canlarrr.ara ara gelecegim.bugun müthiş yogunluk var şimdediden
olur canım ben pataoloji sonucu beklıyorum cuma gunu alıcam cumadan sonra gidebiliriz hocaya sorarım ozaman canım.
herkese günaydınnn...sağlıklı mutlu huzurlu az işli günler diliyorumm....ben yogun olcam bugün....bilgilerinize
günaydın bitanemmm :)) aminnn ayyy bende özledim sizi azcık konuşuruz ne güzel diyodummm(
mrb. kızlar bende polikistik overliyim sizlere bir sorum olucak_?_? ben 3 kür klomen kullandım doktorum iğnelere geçicez dedi gonal f isimli önce bir hsg çektir önümüzü görelim dedi bu ara da glukophace isimlş ilaca başladık 6 ay kullan hamile kalsan da 3 aya kadar kullan yok sa düşüşk yaparsın dedi...hsg filmini 9 ocak ta çektim reglim gecikti test yaptım ve şükürler olsun ki hamileyim:)) inş. rabbim tamamına erdirir bebişim hep benmle olur!... ancak doktorum değişti ben ümraniyede oturuyorum burda gitiğim doktor ilacı kesinlikle kesmemi söyledi bebeğe zararı olabilir dedi bende doktorumu aradım o da kesinlikle kesme yoksa düşük yaparsın diyoo kızlarr lütfenn yardımcı olun çpk sitres oldum ne yapacağımı bilemiyorum...
konusuruz yine cnmm...burdayım...açık olacak...ama geç yazabilirim biraz...nasıl oldun tubacımm...ağrın falan varmı?
hımm oki ozamn :)) cnm yaa çok ağrım var malesef ağrı kesici alcam şimdi sen nasılsın naptın bakalım hafta sonu :))
hımm oki ozamn :)) cnm yaa çok ağrım var malesef ağrı kesici alcam şimdi sen nasılsın naptın bakalım hafta sonu :))
valla öğle canımı okuyotatlım agrın olması cok normal.. benım normalden fazla agrım olmustu.. hatta agrı eşiiim düşük mü bılmıorum ama agrıdan tansıyonum bıle dusmustu gece gece..sana mart-nisan ayları ıcın kız erkek gunlerıne bakiim mi yorumcudan.. eglencesine :)
ayy inşallah cnmm ohh süpper valla :)) bende cumartesi temizlik falan yapmadım yattım pazar günüde annemlere gittik ben kuaföre kaş bıyık operasyonu kız oldum valla :)) saçlarımıda maşa yaptım evde süslendim az kendime geldim :))çok geçmiş olsun bi an önce gecer inşallah ağrıların...napim bende gezdim haftasonu...eşimin teyzesine gittik c.tesi..pazar günüde inşaat fuarı vardı ona gittik sonra alışverişe gittik öle iştee..sen neler yaptın?
günaydinnn arkadaslarrr....ya benimde karın altında agrım varr neden bilmiyorum.iltihap oldugu için böyle bi agrı olurmuu
valla öğle canımı okuyo( benimde ağrı eşiğim düşük çok şiddetliymiş gibi yaşıyorumm .... bak bitanemm ama hayırlıs tabikide kız istiyoruz :)) kısmet bakalım ...
ayy inşallah cnmm ohh süpper valla :)) bende cumartesi temizlik falan yapmadım yattım pazar günüde annemlere gittik ben kuaföre kaş bıyık operasyonu kız oldum valla :)) saçlarımıda maşa yaptım evde süslendim az kendime geldim :))
günaydın cnmm ayy bilmedimki istersen bi doktora görün cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?