2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

s.a. arkadaslar bende araniza yeni katildim. bende haziranda 37 haftalik bebegimi kaybettim. simdi tekrar hamileyim. ama korkuyorum. ayni seyleri yasamaktan. bana yardim edin arkadaslar..

öncelikle hoşgeldin cnm.çok geçmiş olsun.şimdi tekrar hamile kalman çok güzel.insan ister istemez 1 kere kaybettimi hep öyle olacak sanıyor ama olumsuz düşünmemek gerekir.ilk olan kısmet değilmiş.inş bunda sorun yaşamazsın.sen yüreğini ferah tut ki o da hissetsin.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.karamsar olma tamam mı

kızlarr 2,5 saat kadar uyudumm ohh dinlendim azcık :)) ama az ağrım var halaa hastalığım gecene kadarda ağrılarım devam edicek galiba (

sagol canim, allah razi olsun..

mrb. kızlar bende polikistik overliyim sizlere bir sorum olucak_?_? ben 3 kür klomen kullandım doktorum iğnelere geçicez dedi gonal f isimli önce bir hsg çektir önümüzü görelim dedi bu ara da glukophace isimlş ilaca başladık 6 ay kullan hamile kalsan da 3 aya kadar kullan yok sa düşüşk yaparsın dedi...hsg filmini 9 ocak ta çektim reglim gecikti test yaptım ve şükürler olsun ki hamileyim:)) inş. rabbim tamamına erdirir bebişim hep benmle olur!... ancak doktorum değişti ben ümraniyede oturuyorum burda gitiğim doktor ilacı kesinlikle kesmemi söyledi bebeğe zararı olabilir dedi bende doktorumu aradım o da kesinlikle kesme yoksa düşük yaparsın diyoo kızlarr lütfenn yardımcı olun çpk sitres oldum ne yapacağımı bilemiyorum...

hsg filmi rahim filmi mi canım?

Günaydın herkesler canlarrr.ara ara gelecegim.bugun müthiş yogunluk var şimdediden
günaydın cnm :)) inan bende öleyimmmm ....
olur canım ben pataoloji sonucu beklıyorum cuma gunu alıcam cumadan sonra gidebiliriz hocaya sorarım ozaman canım.

cnm benim süpper olur valla :)) hadi bakalım güzel haberler ver inşallahhh :))

herkese günaydınnn...sağlıklı mutlu huzurlu az işli günler diliyorumm....ben yogun olcam bugün....bilgilerinize

anladıgım kadarıyla dıyabet war sende.. eger warsa glukophage kullanarak hamıle kalanlar oluo.. bu onemlı.. ıstersen glukophage kullananların yorumlarını arat googledan..

konusuruz yine cnmm...burdayım...açık olacak...ama geç yazabilirim biraz...nasıl oldun tubacımm...ağrın falan varmı?

hımm oki ozamn :)) cnm yaa çok ağrım var malesef ağrı kesici alcam şimdi sen nasılsın naptın bakalım hafta sonu :))

hımm oki ozamn :)) cnm yaa çok ağrım var malesef ağrı kesici alcam şimdi sen nasılsın naptın bakalım hafta sonu :))

tatlım agrın olması cok normal.. benım normalden fazla agrım olmustu.. hatta agrı eşiiim düşük mü bılmıorum ama agrıdan tansıyonum bıle dusmustu gece gece..sana mart-nisan ayları ıcın kız erkek gunlerıne bakiim mi yorumcudan.. eglencesine :)

çok geçmiş olsun bi an önce gecer inşallah ağrıların...napim bende gezdim haftasonu...eşimin teyzesine gittik c.tesi..pazar günüde inşaat fuarı vardı ona gittik sonra alışverişe gittik öle iştee..sen neler yaptın?

günaydinnn arkadaslarrr....ya benimde karın altında agrım varr neden bilmiyorum.iltihap oldugu için böyle bi agrı olurmuu

valla öğle canımı okuyo ( benimde ağrı eşiğim düşük çok şiddetliymiş gibi yaşıyorumm .... bak bitanemm ama hayırlıs tabikide kız istiyoruz :)) kısmet bakalım ...
ayy inşallah cnmm ohh süpper valla :)) bende cumartesi temizlik falan yapmadım yattım pazar günüde annemlere gittik ben kuaföre kaş bıyık operasyonu kız oldum valla :)) saçlarımıda maşa yaptım evde süslendim az kendime geldim :))
günaydinnn arkadaslarrr....ya benimde karın altında agrım varr neden bilmiyorum.iltihap oldugu için böyle bi agrı olurmuu

günaydın cnmm ayy bilmedimki istersen bi doktora görün cnm :))

ayy bil bilmiyomkiiiii.gitcem diger ayy doktoraa yeter bukadar ara verdigim

ohhh sıhhatler olsun cnmm...bende saçımı boyattımmm unuttum sölemeyiii...simsiyah oldummm hoşuma gitti wallaaa kocişde beğendi....dün bide makyaj falan yaptım gezmeye giderken güzel olmuşsun haa dio...bende dedimki güzel oldugum kadar çirkinimde dedim...yok yok dio çirkin oldugun kadar güzel olmuşsun dio buarada rejime başladım kendi çapımda bakalım kaç kilo verebilecemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…