2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

69 kiloyum kısss yapim accık zayıflayim kocişimde şişko dio bana zaten ama çay içerim bak hadi koy geliommm

iyi işte kuşum napimm akşam yediğim pilavı eritmeye çalışıyom :))

tabikide çağırsan gelirdim ama küstüm şimdi azcık naz yapmam lazım :)) ayy süpper olurdu valla yaa :))

pilavmı yedin kısss ay ben menüyü yazmadım yazim bari birazdan...çok işim var buarada bilginiz olsun ...

sanada gunaydin aysuncum tesekkurler iyiyim
sabahtan dis agrim var biraz o da gecer insallah

geçmiş olsunnnn...zordur diş ağrısı yaaa...inşallah geçer cnmm..

hadi hayırlısı bakalım :)) termometre zaten baş ucumda alarla uyanıyorum tam o saatte ölçer,im kendimi :))
kızlarcım günaydın yardımınıza ihtiyacım var cuma günü beta hcg yaptırdım 2226 çıktı pazartesi yaptırdım 5000 çıktı acaba normalmi yoksa boş gebelikmi ellerim titriyor lütfen cevap

cnm normal değerler korkma lütfen hem şimdi gitsen kesenide görürsün sen doktora gitmedinmi ??

kızlarcım günaydın yardımınıza ihtiyacım var cuma günü beta hcg yaptırdım 2226 çıktı pazartesi yaptırdım 5000 çıktı acaba normalmi yoksa boş gebelikmi ellerim titriyor lütfen cevap

günaydın canım 2 günde bir 2 katı artması gerekiyor benim bildigim normal digelmi sence 2226*2=4452 yapıyor dr gitmedinmi canım kesenin görünmesi lazım moralini bozma hemen stres önemli biliyorsun canım

hadi hayırlısı bakalım :)) termometre zaten baş ucumda alarla uyanıyorum tam o saatte ölçer,im kendimi :))

cnm normal değerler korkma lütfen hem şimdi gitsen kesenide görürsün sen doktora gitmedinmi ??

allah razı olsun resmen ellerim titriyor cevapları beklerken doktora cuma gittim sonuç 2226 evet hamileyim dünde sağlık ocağına gittim sonuç 5000 çıktı acaba dedim dış gebelikmi inşallah değildir allahım tekrar kötü günler yaşamak istemiyorum canım doktor cuma gel dedi ama beklemeyeceğim özel doktoruma gideyimde sonuç ortaya çıkversin bir an önce allah hepimizin yardımcısı olsun kızlarcım

günaydın canım 2 günde bir 2 katı artması gerekiyor benim bildigim normal digelmi sence 2226*2=4452 yapıyor dr gitmedinmi canım kesenin görünmesi lazım moralini bozma hemen stres önemli biliyorsun canım

ayyy üzüldüm şimdi yaa dış gebeliksa(( doktora gittim geçen cuma 2226 idi ve kese yoktu cuma günü gel demişti ama bekleyemeyeceğim ölmek üzereyim stresten bebeğim ne hale geliyo kimbilir çok kötüyüm sağol canım allah gönlündekini versin her neyse

üzülme canım normal deger bence kese geçte görülebiliyormuş kasıklarında çok fazla agrı oluyormu canım herkesin gönlüne göre versin canım

canim neden ole dusunuyorsun ki
qayet de guzel cikmis
kotu seyler aklina getirme

canim neden ole dusunuyorsun ki
qayet de guzel cikmis
kotu seyler aklina getirme

cevabın için sağolasın canım öyle düşünüyorum çünkü pek bir belirti yok ilk hamişliğimde o kadar çok wc ye gidiyordum ki gece uykusuz kalıyordum bunda sırtım ağrıyor kasıklarımda akşama doğru ince sızılar oluyor sağda,solda ağrıyor o kadar aslında ben aşeren,mide bulantısı yaşayan biride dedğildim ilkinde şüphe ettim işte acaba boş gebelikmi diye inşallah herşey yolunda gider RABBİM tüm güzel dualarımızı bugün kabul eylesin inşallah

üzülme canım normal deger bence kese geçte görülebiliyormuş kasıklarında çok fazla agrı oluyormu canım herkesin gönlüne göre versin canım

ağrımız yok inceden sızılarımız var sırtımız ve belimiz ağrıyor o kadar başka belirtimiz yok inşallah herşey yolunda gider

Herkeslere günaydınnnnnnnnnnnn
günaydınnnn :)))

ayy yedim valla :)) yazdım menümüde sen de yaz :)) yaa kıyamam benimde öle ama kaçıyorumm :))

cnm sen iyi yada kötü yazılanlara kalma lütfen hemen doktora git bugün gitcen dimi ??

Mertuğ canım hiç öle kötü şeler düşünme...bak ben geçende gebelik testi yaptırmıştım..onda değerler yazıo senin değerine göre 5 haftalık görünüo ...5 hafta:217-7138 yazıo seninde bu aralıkta ve iyi bi değer bence...hiç takma kafana oki

günaydın kızlar:))))

pazartesi günü cuma günü

yaptığım testler, kanda verdim öğleden sonra alıcam sonucu içimi bi korku ve aynı zamanda heyecan kapladı allahım hayırlısını versin inş eğer kan testim pozitif çıkmazsa tövbeliyim bundan sonra idrar testine ....

ayyy dirmitciimmmm hadi hayırlı haberlerle gel canım benimmmmm...beklioz güzel haberlerini...

Ben şimdiden tebrik ederim canım çok nadiren yanılma payı var diye biliyorum İnşallah da öle olur alırız güzel haberlerini :) Bende bu sabah test yaptım ama ikinci çizgi çok çok silik çıktı ben biraz daha bekliyim diyorum emin olmak için... gerçi hastalanacakmışım gibi belirtiler var ama ikisinde de belirtiler aynı :18:

baya belirgin cizgiler
ogleden sonra iyi haberlerle gelirsin insallah
hayirlisiyla

canim adetin gectimi senin
gebelikle adet agrilari ayni hakikaten
insallah belirtilerin gobisindeki bebisden dolagidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…