- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.061
niyeki ne diet yapıyon sen çok kilolusun sankim amaaaaaaaaaaaaaan sende aysun şaka yaptım taglım sen nasıl istersen tabikisi neyse gidem bari artık annem çağırıo sonra konuş dio ay annemde kociş gibi yapıo kıskandılar ayol kadın açlıktan geberdi hadi grşrüz
iyi işte kuşum napimm akşam yediğim pilavı eritmeye çalışıyom :))
tabikide çağırsan gelirdim ama küstüm şimdi azcık naz yapmam lazım :)) ayy süpper olurdu valla yaa :))
sanada gunaydin aysuncum tesekkurler iyiyim
sabahtan dis agrim var birazo da gecer insallah
Herkeslere günaydınnnnnnnnnnnn
hadi hayırlısı bakalım :)) termometre zaten baş ucumda alarla uyanıyorum tam o saatte ölçer,im kendimi :))HAYDI HAYIRLI OLSUN
ama canim buarada unutmaki hic olmazsa 3 saat bolunmemis uykudan sonra daha duzgun sonuc oluyo
yani olcmeden onceki 3 saatda yatagindan kalkip biseyler yapmak wcye falan gitmek yok tamammi
uyandiginda basucundan hazir bulunsun termometren ki kalkip arama falan olmasin
kızlarcım günaydın yardımınıza ihtiyacım var cuma günü beta hcg yaptırdım 2226 çıktı pazartesi yaptırdım 5000 çıktı acaba normalmi yoksa boş gebelikmi ellerim titriyor lütfen cevap
kızlarcım günaydın yardımınıza ihtiyacım var cuma günü beta hcg yaptırdım 2226 çıktı pazartesi yaptırdım 5000 çıktı acaba normalmi yoksa boş gebelikmi ellerim titriyor lütfen cevap
hadi hayırlısı bakalım :)) termometre zaten baş ucumda alarla uyanıyorum tam o saatte ölçer,im kendimi :))
cnm normal değerler korkma lütfen hem şimdi gitsen kesenide görürsün sen doktora gitmedinmi ??
günaydın canım 2 günde bir 2 katı artması gerekiyor benim bildigim normal digelmi sence 2226*2=4452 yapıyor dr gitmedinmi canım kesenin görünmesi lazım moralini bozma hemen stres önemli biliyorsun canım
ayyy üzüldüm şimdi yaa dış gebeliksa(( doktora gittim geçen cuma 2226 idi ve kese yoktu cuma günü gel demişti ama bekleyemeyeceğim ölmek üzereyim stresten bebeğim ne hale geliyo kimbilir çok kötüyüm sağol canım allah gönlündekini versin her neyse
canim neden ole dusunuyorsun ki
qayet de guzel cikmis
kotu seyler aklina getirme
üzülme canım normal deger bence kese geçte görülebiliyormuş kasıklarında çok fazla agrı oluyormu canım herkesin gönlüne göre versin canım
günaydınnnn :)))Herkeslere günaydınnnnnnnnnnnn
69 kiloyum kısss yapim accık zayıflayim kocişimde şişko dio bana zatenama çay içerim bak hadi koy geliommm
pilavmı yedin kısss ay ben menüyü yazmadım yazim bari birazdan...çok işim var buarada bilginiz olsun ...
geçmiş olsunnnn...zordur diş ağrısı yaaa...inşallah geçer cnmm..
allah razı olsun resmen ellerim titriyor cevapları beklerken doktora cuma gittim sonuç 2226 evet hamileyim dünde sağlık ocağına gittim sonuç 5000 çıktı acaba dedim dış gebelikmi inşallah değildir allahım tekrar kötü günler yaşamak istemiyorum canım doktor cuma gel dedi ama beklemeyeceğim özel doktoruma gideyimde sonuç ortaya çıkversin bir an önce allah hepimizin yardımcısı olsun kızlarcım
ağrımız yok inceden sızılarımız var sırtımız ve belimiz ağrıyor o kadar başka belirtimiz yok inşallah herşey yolunda gider
günaydın kızlar:))))
pazartesi günü Eki Görüntüle 351682 cuma günü Eki Görüntüle 351683
yaptığım testler, kanda verdim öğleden sonra alıcam sonucu içimi bi korku ve aynı zamanda heyecan kapladı allahım hayırlısını versin inş eğer kan testim pozitif çıkmazsa tövbeliyim bundan sonra idrar testine ....
yaptığım testler, kanda verdim öğleden sonra alıcam sonucu içimi bi korku ve aynı zamanda heyecan kapladı allahım hayırlısını versin inş eğer kan testim pozitif çıkmazsa tövbeliyim bundan sonra idrar testine ....
Ben şimdiden tebrik ederim canım çok nadiren yanılma payı var diye biliyorum İnşallah da öle olur alırız güzel haberlerini :) Bende bu sabah test yaptım ama ikinci çizgi çok çok silik çıktıben biraz daha bekliyim diyorum emin olmak için... gerçi hastalanacakmışım gibi belirtiler var ama ikisinde de belirtiler aynı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?