2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

cnm benim baya belirgin kandada çıkıcak inşallah ve güzel haberlerini bekliyoruzzz :)) ayy çok heyecanlandımmmm

seray ve tubişim sağolun canlarım umarım güzel sonuçlar alırırm buraya yazmakta nasip olur inş.

Kızlar merhaba cumadan beri yoktum nasılsınız? Umarım herşey yolundadır sağlığınız ve moraliniz yerindedir inşaallah.Ben pzt. yani dün dr. gittim.Benim sallampati dr. daha beni görür görmez 11 gün oldu kan testi ver dedi.Bende vermiyorum bıktım kan testi vermekten dedim hormonlarada bakılsın menapoz başlangıcı falan varmı diye dedim,tamam dedi.Tahlilleri verdim menapoz başlangıcı yok şükür,gebelik negatif dr.dedim ki ultrason veya alttan muayene yapsanız çünkü yumurtalık kisti ancak muayene ile görülüyor gerek yok al şu adet söktürücüyü kullan dedi iyi günler dedi. Ayyyy çılgına döndüm.Sanki grip ilacı veriyor.Ofise geldim eşime anlattım almıyoruz o ilacı dedi.Başka bir dr. gidelim o adamı gözüm tutmadı 12 gün oldu sancı falan yok ara sıra belim ağrıyor 15 gün geçsin diye bekliyorum artık.Aklımın almadığı saat gibi işleyen regl dönemim sapıttı

nebileyim yaaişte

merhaba canımmm...iyiyizz walla...yuvarlanıp gidioz işte..test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindimm :)) ama neden kullanmıosun adet söktürücüyü? gelecek aya hamiş kalırsın heralde...senin adet bayağ gecikti..bünyen bebişe hazırlıo kendini herlade sen napıosun nasıl geçti hafta sonun ?

canım hayırlısı olsun cokk sevindimmm.
Allah hayırlı haberler getirmeyi nasip etsin.hemen dr git canım genel bir muayne ol.çokk sevindim canımm

Allah iyilik versin canım.adet söktürücüyü kullanmak istemiyorum garip ama içimden bir ses içme diyor akışına bırak diyor :)) eşime adet söktürücü verdi dedim tam devam edecektim ki anlatmaya almıyoruz içmiyorsun hayrola dedim ne bu tepki bırak ya nezaman olursan ol metabolizmanı bozma ,Allahtan daha iyisini mi biliyoruz bırak nasıl olsa herşey yolundaymış ama başka dr. gidelim mutlaka araştırıp dedi.Amannnn seray ne yer hazırlarmış ya köşk mü hazırlıyor nedir :)))) 12 gün oldu canım gecikmesi, valla ben çalışıyorum aynı sizler gibi sabah 8 akşam 6 insanlarla uğraş akşam 6:30 da eve git yemek bulaşık kzımın bakımı ve ihtiyaçları v.s. aynı yani hafta sonu koştura koştura hafatlık ev temizliği bildiğin klasik kadın halleri kuzucuğum...

ayyy temizlikkkkk yapmadım walla annemle konustum 15 günde bi kadın gelecek...kocişlede konustum tamam dedi...hiç istemio cnm temizlik yapmayı...yemek yapim pasta börek yapim ama temizlikkk ıyyyyy...eşin haklı walla...bekle ozaman kendi ne zaman gelecekse gelsinn...ben gecikmesi iyidir bunye bebek istiyodur die duymustum ondan dedim...çünkü benimde gecikmişti biay 5 gün falan sonra adet olmuştum herkes öle demişti..kısmet yaa...bişeyin yok iyisin ya herşey yoluna girer inşallahhh

bon appetite canim
saol bebemde o ni demek ???
afiyet bal şeker olsunnn...sağlık olarak yarasın ama kilo olmasın muah mucukkk
saol bitanemmm az yedim zaten kilo olmasınnnn :))
seray ve tubişim sağolun canlarım umarım güzel sonuçlar alırırm buraya yazmakta nasip olur inş.
ayyy ılgımm hadi bekliyozzz daha çıkmadımı???
ayyy bitanem yaaa içme tabi boşver hani sen soğan kürü yapcaktın ??? ayyy ne güldüm aysuna yazdığına seninki köşk hazırlıyoo :))
ben yemeğe gider kızlarrr....görüşürüzz...

afiyet bal şeker olsun can olsun kan olsun inşallah

tubişim kaç kilosun ki rejim yapıyorsun.boy kilo kaç kızlar.hadi hepimiz yazalım.
ben:64 kiloyum boyum 1.66,1.67 sanırım tam bilmöıyorum.

tubişim kaç kilosun ki rejim yapıyorsun.boy kilo kaç kızlar.hadi hepimiz yazalım.
ben:64 kiloyum boyum 1.66,1.67 sanırım tam bilmöıyorum.

cnm bende 1,65 boy falan emin diilim ama neysee :)) kilom 68 ( 60 a falan düşmeye çalışıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…