- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.081
günaydın kızlar:))))
pazartesi günü Eki Görüntüle 351682 cuma günü Eki Görüntüle 351683
yaptığım testler, kanda verdim öğleden sonra alıcam sonucu içimi bi korku ve aynı zamanda heyecan kapladı allahım hayırlısını versin inş eğer kan testim pozitif çıkmazsa tövbeliyim bundan sonra idrar testine ....
kızlarr ben yemege çıkıyorumm öpüyorum sizi çookkkkkk
kızlarr ben yemege çıkıyorumm öpüyorum sizi çookkkkkk
seray ve tubişim sağolun canlarım umarım güzel sonuçlar alırırm buraya yazmakta nasip olur inş.
cnm benim baya belirgin kandada çıkıcak inşallah ve güzel haberlerini bekliyoruzzz :)) ayy çok heyecanlandımmmm
herkese günaydınnnnn....hülyacım kafa nie birmilyon kısss?yok asu cum ben almayim dietteyim...hamurişi yasak sizlere afiyet olsun bende seni çok seviommm...komacan öptümm
Tubişim napıon kuzucummm?sevil sen nasılsın cnm?herkişler nasıllar bakimmm...
Kızlar merhaba cumadan beri yoktum nasılsınız? Umarım herşey yolundadır sağlığınız ve moraliniz yerindedir inşaallah.Ben pzt. yani dün dr. gittim.Benim sallampati dr. daha beni görür görmez 11 gün oldu kan testi ver dedi.Bende vermiyorum bıktım kan testi vermekten dedimhormonlarada bakılsın menapoz başlangıcı falan varmı diye dedim,tamam dedi.Tahlilleri verdim menapoz başlangıcı yok şükür,gebelik negatif dr.dedim ki ultrason veya alttan muayene yapsanız çünkü yumurtalık kisti ancak muayene ile görülüyor gerek yok al şu adet söktürücüyü kullan dedi iyi günler dedi. Ayyyy çılgına döndüm.Sanki grip ilacı veriyor.Ofise geldim eşime anlattım almıyoruz o ilacı dedi.Başka bir dr. gidelim o adamı gözüm tutmadı 12 gün oldu sancı falan yok ara sıra belim ağrıyor 15 gün geçsin diye bekliyorum artık.Aklımın almadığı saat gibi işleyen regl dönemim sapıttı
nebileyim yaaişte
günaydın kızlar:))))
pazartesi günü Eki Görüntüle 351682 cuma günü Eki Görüntüle 351683
yaptığım testler, kanda verdim öğleden sonra alıcam sonucu içimi bi korku ve aynı zamanda heyecan kapladı allahım hayırlısını versin inş eğer kan testim pozitif çıkmazsa tövbeliyim bundan sonra idrar testine ....
senin kafa harbi bi milyonGel öpimde geçsinnn... Yoğunsunuz sanırım? Bende hem işe hem buraya yetişmeye çalışıom walla...şimdi yemeğe gidicem...
merhaba canımmm...iyiyizz walla...yuvarlanıp gidioz işte..test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindimm :)) ama neden kullanmıosun adet söktürücüyü? gelecek aya hamiş kalırsın heralde...senin adet bayağ gecikti..bünyen bebişe hazırlıo kendini herladesen napıosun nasıl geçti hafta sonun ?
Allah iyilik versin canım.adet söktürücüyü kullanmak istemiyorum garip ama içimden bir ses içme diyor akışına bırak diyor :)) eşime adet söktürücü verdi dedim tam devam edecektim ki anlatmaya almıyoruz içmiyorsun hayrola dedim ne bu tepki bırak ya nezaman olursan ol metabolizmanı bozma ,Allahtan daha iyisini mi biliyoruz bırak nasıl olsa herşey yolundaymış ama başka dr. gidelim mutlaka araştırıp dedi.Amannnn seray ne yer hazırlarmış yaköşk mü hazırlıyor nedir :)))) 12 gün oldu canım gecikmesi, valla ben çalışıyorum aynı sizler gibi sabah 8 akşam 6 insanlarla uğraş akşam 6:30 da eve git yemek bulaşık kzımın bakımı ve ihtiyaçları v.s. aynı yani hafta sonu koştura koştura hafatlık ev temizliği bildiğin klasik kadın halleri kuzucuğum...
saol bebemde o ni demek ???bon appetite canim
saol bitanemmm az yedim zaten kilo olmasınnnn :))afiyet bal şeker olsunnn...sağlık olarak yarasın ama kilo olmasınmuah mucukkk
ayyy ılgımm hadi bekliyozzz daha çıkmadımı???seray ve tubişim sağolun canlarım umarım güzel sonuçlar alırırm buraya yazmakta nasip olur inş.
ayyy bitanem yaaa içme tabi boşver hani sen soğan kürü yapcaktın ??? ayyy ne güldüm aysuna yazdığına seninki köşk hazırlıyoo :))Kızlar merhaba cumadan beri yoktum nasılsınız? Umarım herşey yolundadır sağlığınız ve moraliniz yerindedir inşaallah.Ben pzt. yani dün dr. gittim.Benim sallampati dr. daha beni görür görmez 11 gün oldu kan testi ver dedi.Bende vermiyorum bıktım kan testi vermekten dedimhormonlarada bakılsın menapoz başlangıcı falan varmı diye dedim,tamam dedi.Tahlilleri verdim menapoz başlangıcı yok şükür,gebelik negatif dr.dedim ki ultrason veya alttan muayene yapsanız çünkü yumurtalık kisti ancak muayene ile görülüyor gerek yok al şu adet söktürücüyü kullan dedi iyi günler dedi. Ayyyy çılgına döndüm.Sanki grip ilacı veriyor.Ofise geldim eşime anlattım almıyoruz o ilacı dedi.Başka bir dr. gidelim o adamı gözüm tutmadı 12 gün oldu sancı falan yok ara sıra belim ağrıyor 15 gün geçsin diye bekliyorum artık.Aklımın almadığı saat gibi işleyen regl dönemim sapıttı
ben yemeğe gider kızlarrr....görüşürüzz...
tubişim kaç kilosun ki rejim yapıyorsun.boy kilo kaç kızlar.hadi hepimiz yazalım.
ben:64 kiloyum boyum 1.66,1.67 sanırım tam bilmöıyorum.
saol bebemde o ni demek ???
canim bende yeni ogrendim afiyet olsun demekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?