- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.181
kkızlarr ben kaçıyorummmm sizi çok seviyorum eve gidincee gelcemmmm
Bunun açıklaması nedir arkadaşlar yani tam olarak ne oluyor ben anlamadım da...
kutsevcim meraba
hoşgeldin aramıza benimde sat 21 aralıktı
ve bende şu anda 7+4 hamileyim
nasıl gidiyor hamileliğin?
merhaba canim hosbulduk
bende 7+3 1 gun geriyim senden
hamileliyim normal gidiyo halsizlik ve disagrisi var
onada katlanicaz artik azmi istedik hamile kalmayi
sende nasil gidiyor
o bendede olmuştu canım ilk haftalarda normal bence üzülme inş.bir sorun yoktur canım
cnm sen iyi yada kötü yazılanlara kalma lütfen hemen doktora git bugün gitcen dimi ??
aynen canım ya bende de çok halsizlik var
sürekli uyumak istiyorum valla
bacaklarım çok ağrıyor nedenini bilmiyorum
sen doktora gittin mi
kalp atışlarını dinlemek için
hımmm oki ozamn çok saol bidenemmm :))
evet cnm bi toparlan ondan sonra :)) aa sende git kocişle yokmu bayan kısmı ??
Ayy kıyamam bitanemmm :)))
ben kisaboyluyum boyum 157
kilom 52 bu 2 kiloyuda 1ay icinde aldim 10mmlik bebis icin 2 kilo artmak..
Yani 9.ayda ne kadar olcam hastaneye yuvarlanarak gitcemmi artik onu bilemiyorum:44:
Bu arada ben sevil hulyacim galiba senle tanisma firsatimiz olmadi
boyum 1,63 kilom 69(
ayyy bende hamişken ayda bi doktora giderdim her gitmemde 1 kilo artıodum...:d 66 kiloydum 5,5 aylık olana kadar 70 oldum ..
iii peki ozamn :)))) ayyy kuşum yaa senin nezamn yenileniyo internetin ???yok kıssss hemen halledilir ocaymazsa tabi kocişimmm...
görüşürüzz canımmmmm....bende seni seviommmm....ben eve gidince gelemicem
:)))))))))güle güle canım bizde seni çok seviyoruz gerçi şahsım adına konuşuyum her ne kadar söyleyemesemde
cnmmm çok çok sevindimm 10 gün sonrada kalp atışlarını duyar ve sorunsuz kucagına alırsın inşallah :))tatlım doktora gittim bu gün herşey yolunda çok şükür 4 hafta 4 günlüğüz miniş bi kesecikgörünce ağladım o kadar gerilmiştim ki 10 gün sonra kalbimiz atacak inş sağlıkla Allah isteyen herkese nasip etsin
günaydınn bitanemmm :))kizlar gunaydin
hepinize guzel hos bir gun diliyorum
günaydınn bitanemmm .... ah cnmm ya bende hergün bebeğimi kaybettiğim hastanenin önünden geçiyorum ama yapcak bişeyim yok mecburum sende sakın kafanı takma bitanem bi sonraki gittiğinde bebeğinle çıkıcıksın hastaneden :)) ayyy varya sabah bende yine isimleri aklımdan geçirdim kız olursa Ela Derin erkek olursa da Efe Demir koycam Allah nasip ederse :))Hepnize günaydın bayanlar.bugun böyle yüreğim bir buruk.bebişimin alındıgı 2 hafta oldu.birde her sabah kalbi durduğunu öğrendiğim hastanenin önünden geçiyorum bugun daha bir fena oldum o hastaneyi görünce.hep dualarla yaşıyorum.ama dün akşamda zaten böle bir tuhaftım.öyle bir geçer zamankiyi izleyince(3 haftadan buyana televizyonumuz bozuk olması sebebi ile izleyemıyordum) hep bebeşimize isim ararken metemi olsun sonermi olsun dıyorduk ondada bir duygulandım
hımmm cnmm belki işler rahatlar sende gidebilirsin :))yok canım erkekler için saedec benimde bi gittğim bi yer vardı oraya gitmek ıstıyorum ama bu yogunlukta pek mümkün değilm sanırım:)
ozmaan hepimiz rejime giriyoruz ve fit hatunlar oluyoruz:)
kilo alımıda bilıyorsunuz ki bebişin sağlıklı olduguna işaretmiş göya.ben ılk gittiğimde 66tıydım kalbi durduğu zaman tartıldıgımda da 66 tıydım.hiç almamışım kılo
iii peki ozamn :)))) ayyy kuşum yaa senin nezamn yenileniyo internetin ???
:)))))))))
cnmmm çok çok sevindimm 10 gün sonrada kalp atışlarını duyar ve sorunsuz kucagına alırsın inşallah :))
günaydınn bitanemmm :))
günaydınn bitanemmm .... ah cnmm ya bende hergün bebeğimi kaybettiğim hastanenin önünden geçiyorum ama yapcak bişeyim yok mecburum sende sakın kafanı takma bitanem bi sonraki gittiğinde bebeğinle çıkıcıksın hastaneden :)) ayyy varya sabah bende yine isimleri aklımdan geçirdim kız olursa Ela Derin erkek olursa da Efe Demir koycam Allah nasip ederse :))
hımmm cnmm belki işler rahatlar sende gidebilirsin :))
evetttt bende aynı şeyi düşünüyorumm :))
Arkadaşlar merhaba..Ben yaklaşık bir aydır forumu takip ediyorum.. Nasıl söyleyeyim.. Buradaki hanımların sevinçlerini üzüntülerini ortak noktaları okudukça destek buldum.. Sizlerin güzel paylaşımları ve sözleriyle cesaret buluyor insan.. yeni üye olduğum için pek bir şey bilmiyorm nereye ne yazılır ama düzgün yazmaya çalışacağım..
Ben de bu forumdaki pekçok insan gibi, hem kaynana için istenmeyen gelin oldum, hem elti tarafından kıskanılan oldum, hem pekçok sıkıntıya küçük yaşlardan beri katlanmak zorunda kaldım... Ama evlendim... Kim ne yaparsa yapsın, hatta eşimle sıkıntı da yaşasam benim bir yuvam var... Sizler gibi, bir kadın için en önemli ve anlatılması tarifsiz olan annelik duygusunu tatmak için dualara sarıldım... Ben bir yıllık evliyim.. Önceleri korunuyorduk henüz karar verdik bebiş için...Çok da aceleciyim sabırsızım ama sabretmeden hemencecik olmuyor bu işler bunu forumda okuya okuya iyice anladım...Kürler, yok yastık koymaca yok bilmem ne....Hanımlar inanın her şeyin başı sağlık ve Allahın lütfu ile oluyor...Bu genç yaşımda stresten kistim oluşmuş sağ yumurtalığımda...Doktor hamilelik için engel gibi görünmüyor ama büyürse ameliyat gerekebilir dedi...
Bakalım ne olacak ...
Ben de 2012 de anne olmak isteyen bir bayan olarak hepinize dua ediyorum.
Allah burada bizlerle bilgi ve tecrübelerini sevinçlerini paylaşıp destek verenlerden bin kere razı olsun. Amin..
bu arada 4-9 Şubat adet tarihimdi. Ovulasyon testi alarak en elverişli günleri yakalamaya çalıştık.. Ama diğer günleri de boş bırakmamaya çalıştım korkudan...Valla ne olacak bilemiyorum..Bazen 40 günde bir bile adet oluyorum... 3 4 tane test yaptım hepsi negatif çıktı.. Şimdi daha adetin gecikmeden belli olmaz dediler... Sizce ne olur arkadaşlar? Tahmin edilmesi imkansız ama yine de birkaç yorum okumak insanı rahatlatıyor...
cnm o belli olmaz benim bi arkadaşım ilk 3 ayda 5 kilo verdi ve şuanda 8 aylık hamiş ve bebek çok sağlıklı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?