2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

çok sinirliyim çok çokkkkkkkk öküz beyinli yaaaaa adamı gidip dövesim var ne salak insanlar yaaaa bide rast açıp para kazanıyolar bu beyinle sinirden aldım koca çikolatayı yiyorum yaaaaaaa :84::84::84::84::84:

teşekkürederim canım ama kanamam oldu 5 gün geçmişti halbuki... benim bukadar geciktiğim olmamıştı napalım bidahaki sefere artık...

ayyy aysun çok sinirliyim öküzler yüzünden bankadan ödemeleri dönmüş adam bas bas bize kızıyo sinir etti beniiiiii

alla allaaaa bunlar böleler işte anlamadan dinlemeden yargısız infaz yapmaya bayılıolar...pislik sinir şelerrrr....aldırma kuzucummm boşverrr...yedinmi çikolatanı rahatladınmı kıss...du bide öpimmm bide sarılimm hııhh sakinnn relaxx..

cevap yazim dedim ama alıntı gözükmedi...
cnmm anlamaya çalışıyorum ama nolduuu

ayyy cnmm ya sen öpince geçti birazz evet yedim koca çikolatayııı :18::18:

sabahleyin test yaptım bayabi silik çizgi çıkmıştı bende belki diye düşündüm ama regl oldum
cnm lütfen üzülme eger testte silik gördüysen üzerinede oluyo olabilirisn bi kan testi yaptır istersen ama üzülme nolurrr
olsun rahatlattıysa ye gitsin...akşama spor yaparsın denkleştirirsin cnmm

rahatladım valla :))) akşam mekikke başlıcam zaten hamişde diilim en fazla 2 hafta yapbilirm sonra yapmam nolur nolmaz :)) haftasonu cumartesileride göbek atarım ohhhh

ohhhh bende başlıcam mekike c.tesi nie göbek atıon bakim hııııı seni seniiii

işteee kociş zaten hep bana raks et diyo bende beremiom diyom bilse oryanteli oynayabildiğimi kaçışım olmaz o yüzden ondan gizli :))

aaaaa nie sölemion kıssss bende mezdeke vs açcam geçecem karşısına göbek atcamm...bilio güzel oynadığımı..bakalım seyredeckmii...güler bana kesin

Sağol canım... üzerine olduğumu pek sanmıyorum çünkü öyle olanlar hep lekelenme şeklinde die bahsetmişler benimki öle değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…