- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.141
tebrik ediyorum canim gozun aydin
Allah tamamini erdirsin
kizlar insallah hepinizden boyle guseelll haberler isitelim
tebrik ediyorum canim gozun aydin
Allah tamamini erdirsin
kizlar insallah hepinizden boyle guseelll haberler isitelim
çok sinirliyim çok çokkkkkkkk öküz beyinli yaaaaa adamı gidip dövesim var ne salak insanlar yaaaa bide rast açıp para kazanıyolar bu beyinle sinirden aldım koca çikolatayı yiyorum yaaaaaaa:84::84::84::84::84:
kim sinir etti lan benim tubişimiiiiiiiii heytttttttt Eki Görüntüle 351919 Eki Görüntüle 351917 Eki Görüntüle 351918
teşekkürederim canım ama kanamam oldu5 gün geçmişti halbuki... benim bukadar geciktiğim olmamıştı napalım bidahaki sefere artık...
ayyy aysun çok sinirliyim öküzler yüzünden bankadan ödemeleri dönmüş adam bas bas bize kızıyo sinir etti beniiiiii
cnmm anlamaya çalışıyorum ama nolduuucevap yazim dedim ama alıntı gözükmedi...
alla allaaaa bunlar böleler işte anlamadan dinlemeden yargısız infaz yapmaya bayılıolar...pislik sinir şelerrrr....aldırma kuzucummm boşverrr...yedinmi çikolatanı rahatladınmı kıss...du bide öpimmmbide sarılimm hııhh sakinnn relaxx..
cnmm noldu regl mi oldunn ???
cnmm anlamaya çalışıyorum ama nolduuu
ayyy cnmm ya sen öpince geçti birazzevet yedim koca çikolatayııı :18::18:
cnm lütfen üzülme eger testte silik gördüysen üzerinede oluyo olabilirisn bi kan testi yaptır istersen ama üzülme nolurrrsabahleyin test yaptım bayabi silik çizgi çıkmıştıbende belki diye düşündüm ama regl oldum
olsun rahatlattıysa ye gitsin...akşama spor yaparsın denkleştirirsin cnmm
Bu durumda benim tarih 16 şubattan 22 marta kaymış oluyor
cnm lütfen üzülme eger testte silik gördüysen üzerinede oluyo olabilirisn bi kan testi yaptır istersen ama üzülme nolurrr
rahatladım valla :))) akşam mekikke başlıcam zaten hamişde diilim en fazla 2 hafta yapbilirm sonra yapmam nolur nolmaz :)) haftasonu cumartesileride göbek atarım ohhhh
ohhhh bende başlıcam mekike c.tesi nie göbek atıon bakim hııııı seni seniiii Eki Görüntüle 351954
işteee kociş zaten hep bana raks et diyobende beremiom diyom bilse oryanteli oynayabildiğimi kaçışım olmaz o yüzden ondan gizli :))
cnm lütfen üzülme eger testte silik gördüysen üzerinede oluyo olabilirisn bi kan testi yaptır istersen ama üzülme nolurrr
rahatladım valla :))) akşam mekikke başlıcam zaten hamişde diilim en fazla 2 hafta yapbilirm sonra yapmam nolur nolmaz :)) haftasonu cumartesileride göbek atarım ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?