2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kizlar gunaydin
hepinize guzel hos bir gun diliyorum

günaydın canımmm sağlıklı mutlu günlerrrr sanada...nasılsın?

günaydın fıstıkımmm...kuzucum üzülme sakın inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bebişinle çıkacaksın o hastaneden...moralleri yerinde tutalım lütfenn oki;

ozmaan hepimiz rejime giriyoruz ve fit hatunlar oluyoruz:)

ivettttt ben girdim bilemeee...iyi gidio şimdilik ama tartılmam lazım acil tarafından...dün kocişe söledim tartı almamız lazım dedim bakacak bugün bakalımm...

kilo alımıda bilıyorsunuz ki bebişin sağlıklı olduguna işaretmiş göya.ben ılk gittiğimde 66tıydım kalbi durduğu zaman tartıldıgımda da 66 tıydım.hiç almamışım kılo

yok ya öle bişi bence...benim ablam ilk başlarda kilo vermişti...sanmıom onunla alakası olduguna...ona kalsa bende kilo almıştım ama bebişim sağlıklı değilmiş demekki..olmadı...

ohhh hadi bakalımmm Allahım en kısa zamanda doldursun göbüşlerimizide isimler düşünelimm böle hep..benim internet 24 ünde falan yenilenicek sanırım mesaj gelir bugünlerde...

BUARADA HERKESE GÜNAYDINNNNNNN

canım hoşgeldin aramıza.
hepimiz bayanız aynı şeyleri yaşadık zaman zaman rabbim hep bize sağlık sıhat versin ve sabır.
canım hepimiz bebiş istiyoruz fakat kımımizin oldu kaybettik kimimiz hala çalımadayız.
burada bizlerle güzel vaki tgeçirirsin umarım.
nezaman adet olman gerekli arkadaşım 4-9 şubatta mı oldun olmanmı gerekıyordu.onu anlayamadım?

günaydinnnnnn.güzelll bayanlarrr.........bende calışmalara başladımm.....ayy keşkee dün gecekiii tutsaa negüzell olurduu:) 13.geceee

Hoşbulduk cevap için teşekkür ederim sepya çok sevindim..4-9 şubat arası adet gördüm. sonra ovulasyon testi aldığımdan beri çalışıyoruz. ama gebelik testleri negatif çıktı...diğer adetimi martta olmam gerekiyor yani...kasık ağrılarım hafif.. ama kistimin olduğu yer ara ara ağrı yapıyor..2 cm bir şey değil kist için başka sorunum yok zaten...acaba hamile olabilir miyim? eşimin de başının etini yedim adam şaşırıyor..:)))

dediğim gibi göya :)
bencede ama allah sağlık sıhatıni daim etsin
aminnnnnnn :))
günaydınnnnn ..... inşallah cnmm yaa ben çoktannn hazırlamıştım daha hamiş kalmadan allahım kısmet ederse adlar hazır bebişler bekleniyor :)) hımmm az kaldı ozamannn :))

Merhaba bende 14 ocak ta hamile kaldım...8 ay denemeden sonra HSG testi yaptırdım ve hemen ertesine tuttu.Herkese nasip olsun işallah...

hayırlısı olsun allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

Merhaba bende 14 ocak ta hamile kaldım...8 ay denemeden sonra HSG testi yaptırdım ve hemen ertesine tuttu.Herkese nasip olsun işallah...

hayırlı olsun cnmm...belirtilerin varmıydı bahsedermisin ?

günaydinnnnnn.güzelll bayanlarrr.........bende calışmalara başladımm.....ayy keşkee dün gecekiii tutsaa negüzell olurduu:) 13.geceee

günaydın canımmm...ohhh hadi kolay gelsin bakalımm...inşallah tutacak bu ay rabbimin izniyle...

günaydınnn cnmmm :)) hadi bakalımm hayırlısııı inşallah hemen tutar :))

ılgımm taze anne hoşgeldinn nasılsın naptınız bakalım dün akşamm ???

kızlarrr buarada ben ateş ölçmeye başladım bugün itibariyle 36,3 bakalım ilerleyen günlerde ne olcakk yaa bişi sorcamm yumurtladığımda bu dereceden dahadamı aşağı düşcek şuanda adetin 5 inci günü ??

çok sevindim boşuna üzülmüşsün kalp atışınıda duyarsın inş. canım

kizlar gunaydin
hepinize guzel hos bir gun diliyorum

günaydın sanada canım:)

günaydın bozma moralini canım hayırlısını versin rabbim üzülme. kaç haftalıkken kaybettin bebeğini canım?

hg tebrik ederim rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.

hg canım inş. olursun sonrada gelir hayırlısı ile

Gunaydin, arkadaslar? Nasilsiniz bakiim?

Size bir sorum olcakti. Kusura bakmayin, ben sik sik giremiyorum, sizi iyice takip edemiyorum. Cunku shubatta burda bir okula bashladim, eve gelince gerci siz daha uyanmamish oluyorsunuz, ama ben cok yorgun oluyorum. Artik rejim haline geldi. Her gun en az 2-3 saat uyuyorum. Ben oglen ya da akshama dogru uyumakta hep zorlanirdim, shimdi oyle degil, yatagima yattigim zaman hemen uykum geliyor. Shu aralar hamile olu olmadigimi sorgulamaya bashladim. En son bu gun doktora gittim, ilerde hangi tahlilleri yaptirmam gerek diye, bir sorayim dedim. Bi de kushkularimi soyledim, en iyisi seni ultrasona gonderelim dedi, bayagi bi sevindim (burda tum hamilelik boyunca sadece 3 defa yolluyorlar, acil durumlar dishinda) ben de doktora acil filan yaz dedim, cunku gercekten endisheliyim. Doktorum bana agrin bir de kanaman yoksa endishelenme diyor, ama ona da soyledim, ben birinci bebegimi agrisiz filan kaybettim. Onu da ikna ettim, kontrol yapilmasi hususunda. Hic degilse 1 aygecsin son ultrason tarihinden dedi. Haftayi bekliyorum, gitmek icin. Shimdi sizden yardim istiyorum. Belirtilerim var bir az. Kasik agrilarim devam ediyor, acaba bu haftalarda normal mi artik kask agrisi? Ayriyeten gaz sancilarim da oluyor, bi de ara sira midem bulaniyor, onceki gibi cok sik cikarmiyorum. Bu belirtileri psikolojik goruyorum artik. Hamileliginde boyle sheyler yashayan arkadashlar oldu mu acaba? Endiselerimin bir nedeni de eshimin son haftalarda bana bayagi bi ilgi gostermesidir. Ilkinde hic boyle degildi. Bu sefer olmazsa onda bayagi bir hayal kirikligi olucak :18:

canim yumurtlamaya kadar 100 defa kalkip duscek kafana takma
yumurtlama gunu bundan asagi veya yukari olabilir
en onemlisi ondan yani yum.dan sonraki gunler yuksek olsun
biryerlere yaziyomusun
sana su isde ugurlar
insallah benim gibi ilkden tutdurursun

ılgımm taze anne hoşgeldinn nasılsın naptınız bakalım dün akşamm ???

canım çok şükür iyiyim sen nasılsın?

canım dün konuştuk dedi aklımdaydı sen doktora giderken bebeğimiz bu ay olacaktı rabbim meleğimin kardeşini bana doğum ayında gönderdi bunun için çok mutlu oldum:) doktor konusu konuştuk bide kimseye söylemicez bi sorun olmadıktan sonra ilk 3 ay hayırlısı...

kuzum doktora söyledim dün önce 6. haftada düşük tehlikem olduğu için bana progestan iğne yazdı 15 gün için 5 adet sonra kontrol var zaten dün yaptırdım kalçam biraz ağrıyo bide uyku yaptı sabah zor uyandım walla...

kuzum sence progestan kullanmak iyi bi fikir mi ?

az kaldı tubişimmm ohh bende ada istiyom kızımın adını...yada sare..erkek için düşünmedim onuda babamız koysun

cnm benim lütfen kafana takma hep iyi şeyler düşünki bence herşey yolunda şimdi nezaman girceksin ultrasona bellimi ????
yaa evette şimdi anlamaya çalışıyorum benim bu 36,3 normal değermi yani yumurtlamada 36 falanmı düşebilir ?? ayy seninde kafanı ağrıtıyom ama :)) inşallah cnmmm :)))

bendee iyiyim işteee napim regl bitsede bebiş hazırlıgına tekrar başlasak die bekliyom :)) bencede canım bende akıllandım 3 ay sonra sölücemm :)) ayy negüzellll benimde doğum ayım mart inşallah martta güzel haberler alırım :))
ayyy cnmm yaaa herşey kuzu için ol iğnelerini beslensin büyüsün inşallah :)) peki ilişki falan yok dedimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…