- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.201
kizlar gunaydin
hepinize guzel hos bir gun diliyorum
Hepnize günaydın bayanlar.bugun böyle yüreğim bir buruk.bebişimin alındıgı 2 hafta oldu.birde her sabah kalbi durduğunu öğrendiğim hastanenin önünden geçiyorum bugun daha bir fena oldum o hastaneyi görünce.hep dualarla yaşıyorum.ama dün akşamda zaten böle bir tuhaftım.öyle bir geçer zamankiyi izleyince(3 haftadan buyana televizyonumuz bozuk olması sebebi ile izleyemıyordum) hep bebeşimize isim ararken metemi olsun sonermi olsun dıyorduk ondada bir duygulandım
ozmaan hepimiz rejime giriyoruz ve fit hatunlar oluyoruz:)
kilo alımıda bilıyorsunuz ki bebişin sağlıklı olduguna işaretmiş göya.ben ılk gittiğimde 66tıydım kalbi durduğu zaman tartıldıgımda da 66 tıydım.hiç almamışım kılo
iii peki ozamn :)))) ayyy kuşum yaa senin nezamn yenileniyo internetin ???
:)))))))))
cnmmm çok çok sevindimm 10 gün sonrada kalp atışlarını duyar ve sorunsuz kucagına alırsın inşallah :))
günaydınn bitanemmm :))
günaydınn bitanemmm .... ah cnmm ya bende hergün bebeğimi kaybettiğim hastanenin önünden geçiyorum ama yapcak bişeyim yok mecburum sende sakın kafanı takma bitanem bi sonraki gittiğinde bebeğinle çıkıcıksın hastaneden :)) ayyy varya sabah bende yine isimleri aklımdan geçirdim kız olursa Ela Derin erkek olursa da Efe Demir koycam Allah nasip ederse :))
hımmm cnmm belki işler rahatlar sende gidebilirsin :))
evetttt bende aynı şeyi düşünüyorumm :))
Arkadaşlar merhaba..Ben yaklaşık bir aydır forumu takip ediyorum.. Nasıl söyleyeyim.. Buradaki hanımların sevinçlerini üzüntülerini ortak noktaları okudukça destek buldum.. Sizlerin güzel paylaşımları ve sözleriyle cesaret buluyor insan.. yeni üye olduğum için pek bir şey bilmiyorm nereye ne yazılır ama düzgün yazmaya çalışacağım..
Ben de bu forumdaki pekçok insan gibi, hem kaynana için istenmeyen gelin oldum, hem elti tarafından kıskanılan oldum, hem pekçok sıkıntıya küçük yaşlardan beri katlanmak zorunda kaldım... Ama evlendim... Kim ne yaparsa yapsın, hatta eşimle sıkıntı da yaşasam benim bir yuvam var... Sizler gibi, bir kadın için en önemli ve anlatılması tarifsiz olan annelik duygusunu tatmak için dualara sarıldım... Ben bir yıllık evliyim.. Önceleri korunuyorduk henüz karar verdik bebiş için...Çok da aceleciyim sabırsızım ama sabretmeden hemencecik olmuyor bu işler bunu forumda okuya okuya iyice anladım...Kürler, yok yastık koymaca yok bilmem ne....Hanımlar inanın her şeyin başı sağlık ve Allahın lütfu ile oluyor...Bu genç yaşımda stresten kistim oluşmuş sağ yumurtalığımda...Doktor hamilelik için engel gibi görünmüyor ama büyürse ameliyat gerekebilir dedi...
Bakalım ne olacak ...
Ben de 2012 de anne olmak isteyen bir bayan olarak hepinize dua ediyorum.
Allah burada bizlerle bilgi ve tecrübelerini sevinçlerini paylaşıp destek verenlerden bin kere razı olsun. Amin..
bu arada 4-9 Şubat adet tarihimdi. Ovulasyon testi alarak en elverişli günleri yakalamaya çalıştık.. Ama diğer günleri de boş bırakmamaya çalıştım korkudan...Valla ne olacak bilemiyorum..Bazen 40 günde bir bile adet oluyorum... 3 4 tane test yaptım hepsi negatif çıktı.. Şimdi daha adetin gecikmeden belli olmaz dediler... Sizce ne olur arkadaşlar? Tahmin edilmesi imkansız ama yine de birkaç yorum okumak insanı rahatlatıyor...
Merhaba bende 14 ocak ta hamile kaldım...8 ay denemeden sonra HSG testi yaptırdım ve hemen ertesine tuttu.Herkese nasip olsun işallah...
canım hoşgeldin aramıza.
hepimiz bayanız aynı şeyleri yaşadık zaman zaman rabbim hep bize sağlık sıhat versin ve sabır.
canım hepimiz bebiş istiyoruz fakat kımımizin oldu kaybettik kimimiz hala çalımadayız.
burada bizlerle güzel vaki tgeçirirsin umarım.
nezaman adet olman gerekli arkadaşım 4-9 şubatta mı oldun olmanmı gerekıyordu.onu anlayamadım?
aminnnnnnn :))dediğim gibi göya :)
bencede ama allah sağlık sıhatıni daim etsin
günaydınnnnn ..... inşallah cnmm yaa ben çoktannn hazırlamıştım daha hamiş kalmadan allahım kısmet ederse adlar hazır bebişler bekleniyor :)) hımmm az kaldı ozamannn :))günaydın canımmm sağlıklı mutlu günlerrrr sanada...nasılsın?
günaydın fıstıkımmm...kuzucum üzülme sakın inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bebişinle çıkacaksın o hastaneden...moralleri yerinde tutalım lütfenn oki;
ivettttt ben girdim bilemeee...iyi gidio şimdilik ama tartılmam lazım acil tarafından...dün kocişe söledim tartı almamız lazım dedim bakacak bugün bakalımm...
yok ya öle bişi bence...benim ablam ilk başlarda kilo vermişti...sanmıom onunla alakası olduguna...ona kalsa bende kilo almıştım ama bebişim sağlıklı değilmiş demekki..olmadı...
ohhh hadi bakalımmm Allahım en kısa zamanda doldursun göbüşlerimizide isimler düşünelimm böle hep..benim internet 24 ünde falan yenilenicek sanırım mesaj gelir bugünlerde...
BUARADA HERKESE GÜNAYDINNNNNNN
Merhaba bende 14 ocak ta hamile kaldım...8 ay denemeden sonra HSG testi yaptırdım ve hemen ertesine tuttu.Herkese nasip olsun işallah...
günaydinnnnnn.güzelll bayanlarrr.........bende calışmalara başladımm.....ayy keşkee dün gecekiii tutsaa negüzell olurduu:) 13.geceee
günaydinnnnnn.güzelll bayanlarrr.........bende calışmalara başladımm.....ayy keşkee dün gecekiii tutsaa negüzell olurduu:) 13.geceee
tatlım doktora gittim bu gün herşey yolunda çok şükür 4 hafta 4 günlüğüz miniş bi kesecikgörünce ağladım o kadar gerilmiştim ki 10 gün sonra kalbimiz atacak inş sağlıkla Allah isteyen herkese nasip etsin
kizlar gunaydin
hepinize guzel hos bir gun diliyorum
Hepnize günaydın bayanlar.bugun böyle yüreğim bir buruk.bebişimin alındıgı 2 hafta oldu.birde her sabah kalbi durduğunu öğrendiğim hastanenin önünden geçiyorum bugun daha bir fena oldum o hastaneyi görünce.hep dualarla yaşıyorum.ama dün akşamda zaten böle bir tuhaftım.öyle bir geçer zamankiyi izleyince(3 haftadan buyana televizyonumuz bozuk olması sebebi ile izleyemıyordum) hep bebeşimize isim ararken metemi olsun sonermi olsun dıyorduk ondada bir duygulandım
Arkadaşlar merhaba..Ben yaklaşık bir aydır forumu takip ediyorum.. Nasıl söyleyeyim.. Buradaki hanımların sevinçlerini üzüntülerini ortak noktaları okudukça destek buldum.. Sizlerin güzel paylaşımları ve sözleriyle cesaret buluyor insan.. yeni üye olduğum için pek bir şey bilmiyorm nereye ne yazılır ama düzgün yazmaya çalışacağım..
Ben de bu forumdaki pekçok insan gibi, hem kaynana için istenmeyen gelin oldum, hem elti tarafından kıskanılan oldum, hem pekçok sıkıntıya küçük yaşlardan beri katlanmak zorunda kaldım... Ama evlendim... Kim ne yaparsa yapsın, hatta eşimle sıkıntı da yaşasam benim bir yuvam var... Sizler gibi, bir kadın için en önemli ve anlatılması tarifsiz olan annelik duygusunu tatmak için dualara sarıldım... Ben bir yıllık evliyim.. Önceleri korunuyorduk henüz karar verdik bebiş için...Çok da aceleciyim sabırsızım ama sabretmeden hemencecik olmuyor bu işler bunu forumda okuya okuya iyice anladım...Kürler, yok yastık koymaca yok bilmem ne....Hanımlar inanın her şeyin başı sağlık ve Allahın lütfu ile oluyor...Bu genç yaşımda stresten kistim oluşmuş sağ yumurtalığımda...Doktor hamilelik için engel gibi görünmüyor ama büyürse ameliyat gerekebilir dedi...
Bakalım ne olacak ...
Ben de 2012 de anne olmak isteyen bir bayan olarak hepinize dua ediyorum.
Allah burada bizlerle bilgi ve tecrübelerini sevinçlerini paylaşıp destek verenlerden bin kere razı olsun. Amin..
bu arada 4-9 Şubat adet tarihimdi. Ovulasyon testi alarak en elverişli günleri yakalamaya çalıştık.. Ama diğer günleri de boş bırakmamaya çalıştım korkudan...Valla ne olacak bilemiyorum..Bazen 40 günde bir bile adet oluyorum... 3 4 tane test yaptım hepsi negatif çıktı.. Şimdi daha adetin gecikmeden belli olmaz dediler... Sizce ne olur arkadaşlar? Tahmin edilmesi imkansız ama yine de birkaç yorum okumak insanı rahatlatıyor...
hamişmisin şuan ..
canımm çok sevindimmm.
rabbim sağlıkla sıhatle bebeğini kucagına almayı nasip etsincanım.
hayırlı olsun cnmm...belirtilerin varmıydı bahsedermisin ?
Belirti yogun bir şekilde kasık agrıları ve aynı adet olacakmısım gibi belirtiler vardı.Ben adet olamıyorum zannedip doktora gidip hamile oldugumu öğrendim...
kızlarrr buarada ben ateş ölçmeye başladım bugün itibariyle 36,3 bakalım ilerleyen günlerde ne olcakk yaa bişi sorcamm yumurtladığımda bu dereceden dahadamı aşağı düşcek şuanda adetin 5 inci günü ??
ılgımm taze anne hoşgeldinn nasılsın naptınız bakalım dün akşamm ???
aminnnnnnn :))
günaydınnnnn ..... inşallah cnmm yaa ben çoktannn hazırlamıştım daha hamiş kalmadan allahım kısmet ederse adlar hazır bebişler bekleniyor :)) hımmm az kaldı ozamannn :))
hayırlısı olsun allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
hayırlı olsun cnmm...belirtilerin varmıydı bahsedermisin ?
Belirti yogun bir şekilde kasık agrıları ve aynı adet olacakmısım gibi belirtiler vardı.Ben adet olamıyorum zannedip doktora gidip hamile oldugumu öğrendim...
ayyy ne güzel süpriz olmus sana ...hmmmm bakalımm buay neler beklicek bizi..bende fazla kasık ağrısı olmuo...adet olacağım zamanda olmazdıda düşükten sonra olmaya başladı ama çok değil...
canım çok şükür iyiyim sen nasılsın?
canım dün konuştukdedi aklımdaydı sen doktora giderken bebeğimiz bu ay olacaktı rabbim meleğimin kardeşini bana doğum ayında gönderdi bunun için çok mutlu oldum:) doktor konusu konuştuk bide kimseye söylemicez bi sorun olmadıktan sonra ilk 3 ay hayırlısı...
kuzum doktora söyledim dün önce 6. haftada düşük tehlikem olduğu için bana progestan iğne yazdı 15 gün için 5 adet sonra kontrol var zaten dün yaptırdım kalçam biraz ağrıyo bide uyku yaptı sabah zor uyandım walla...
kuzum sence progestan kullanmak iyi bi fikir mi ?
kuzucum ben 12 hafta kullandım...midem bulanmıstı artık o ilaçtan ...ilk 3 ay kullancaz dedi dr.sonra bıraktım ...2 hafta sonra tekrar kanamam olunca tekrar başlamıstım...ama gittiğim diğer doktor sana nie vermişki bunu vucutta bunu üreten bi yer varmış zaten öle bişiler dedide anlamamıştım fazla...ama sen druna güveniosan dediklerini uygula bence..herkes ilk 3 ay sölememe düşüncesinde ayy bende sölemicem bi hamiş kalim...
cnm benim lütfen kafana takma hep iyi şeyler düşünki bence herşey yolunda şimdi nezaman girceksin ultrasona bellimi ????Gunaydin, arkadaslar? Nasilsiniz bakiim?
Size bir sorum olcakti. Kusura bakmayin, ben sik sik giremiyorum, sizi iyice takip edemiyorum. Cunku shubatta burda bir okula bashladim, eve gelince gerci siz daha uyanmamish oluyorsunuz, ama ben cok yorgun oluyorum. Artik rejim haline geldi. Her gun en az 2-3 saat uyuyorum. Ben oglen ya da akshama dogru uyumakta hep zorlanirdim, shimdi oyle degil, yatagima yattigim zaman hemen uykum geliyor. Shu aralar hamile olu olmadigimi sorgulamaya bashladim. En son bu gun doktora gittim, ilerde hangi tahlilleri yaptirmam gerek diye, bir sorayim dedim. Bi de kushkularimi soyledim, en iyisi seni ultrasona gonderelim dedi, bayagi bi sevindim (burda tum hamilelik boyunca sadece 3 defa yolluyorlar, acil durumlar dishinda) ben de doktora acil filan yaz dedim, cunku gercekten endisheliyim. Doktorum bana agrin bir de kanaman yoksa endishelenme diyor, ama ona da soyledim, ben birinci bebegimi agrisiz filan kaybettim. Onu da ikna ettim, kontrol yapilmasi hususunda. Hic degilse 1 aygecsin son ultrason tarihinden dedi. Haftayi bekliyorum, gitmek icin. Shimdi sizden yardim istiyorum. Belirtilerim var bir az. Kasik agrilarim devam ediyor, acaba bu haftalarda normal mi artik kask agrisi? Ayriyeten gaz sancilarim da oluyor, bi de ara sira midem bulaniyor, onceki gibi cok sik cikarmiyorum. Bu belirtileri psikolojik goruyorum artik. Hamileliginde boyle sheyler yashayan arkadashlar oldu mu acaba? Endiselerimin bir nedeni de eshimin son haftalarda bana bayagi bi ilgi gostermesidir. Ilkinde hic boyle degildi. Bu sefer olmazsa onda bayagi bir hayal kirikligi olucak :18:
yaa evette şimdi anlamaya çalışıyorum benim bu 36,3 normal değermi yani yumurtlamada 36 falanmı düşebilir ?? ayy seninde kafanı ağrıtıyom ama :)) inşallah cnmmm :)))canim yumurtlamaya kadar 100 defa kalkip duscek kafana takma
yumurtlama gunu bundan asagi veya yukari olabilir
en onemlisi ondan yani yum.dan sonraki gunler yuksek olsun
biryerlere yaziyomusun
sana su isde ugurlar
insallah benim gibi ilkden tutdurursun
canım çok şükür iyiyim sen nasılsın?
canım dün konuştukdedi aklımdaydı sen doktora giderken bebeğimiz bu ay olacaktı rabbim meleğimin kardeşini bana doğum ayında gönderdi bunun için çok mutlu oldum:) doktor konusu konuştuk bide kimseye söylemicez bi sorun olmadıktan sonra ilk 3 ay hayırlısı...
kuzum doktora söyledim dün önce 6. haftada düşük tehlikem olduğu için bana progestan iğne yazdı 15 gün için 5 adet sonra kontrol var zaten dün yaptırdım kalçam biraz ağrıyo bide uyku yaptı sabah zor uyandım walla...
kuzum sence progestan kullanmak iyi bi fikir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?