- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.161
merhaba sanada canim insallah hos haber alirsin 5 gune
ben gecen ay ilk kez ates olcme yontemini kullandim hem kendimi tanidim
yumurtlama gunumu falan kocisle isimizi o gunlere ayarladik
ovulyasyon testi de yapdim
hem de hamis kaldim tabiki veren Allah biz sadece kendimizi tanimak icin bu yontemi yapiyoruz
benim icin guvenilir oldu ama herkez icin de guvenilirmi onu bilemiyom
insallah sana bu ay bebis gelir de boyle seylere ihtiyac kalmaz
ayyy valla benim ki bayıla bayıla izler ve sonrası malum bakalım sizde nolcek :))aaaaa nie sölemion kıssss bende mezdeke vs açcam geçecem karşısına göbek atcamm...bilio güzel oynadığımı..bakalım seyredeckmii...güler bana kesin
peki cnm sen bilirsin hakkımızda hayırlısı :))Sağol canım... üzerine olduğumu pek sanmıyorum çünkü öyle olanlar hep lekelenme şeklinde die bahsetmişler benimki öle değil...
merhaba canım.ben de 6 gündür ateşimi ölçüyorum.yeni başladım anlayacağın.valla adetime son 4 gün kaldı.
20. gün 36,4
21. gün 36,5
22. gün 36.9
23. gün 36.9
24. gün 36.9
25. gün 36.9
valla 4 gündür sabitlendi.her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölçüyorum.çok heyecanlıyım.Bakalım inşallah düşmez ve hamileyimdir.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ateşime youm yaparlarsa sevinirim.
ayyy valla benim ki bayıla bayıla izler ve sonrası malum bakalım sizde nolcek :))
peki cnm sen bilirsin hakkımızda hayırlısı :))
ayyy süper gidiyo valla bende yarın sabah beşlıyorum bakalım bende ne çıkcak :))
merhaba canım.ben de 6 gündür ateşimi ölçüyorum.yeni başladım anlayacağın.valla adetime son 4 gün kaldı.
20. gün 36,4
21. gün 36,5
22. gün 36.9
23. gün 36.9
24. gün 36.9
25. gün 36.9
valla 4 gündür sabitlendi.her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölçüyorum.çok heyecanlıyım.Bakalım inşallah düşmez ve hamileyimdir.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ateşime youm yaparlarsa sevinirim.
merhabalar hepinize
tuğbacım sen beni listede değiştirmemişsin
walla bakalım nolcakkk görcezzz...bi gelsin hele şu sistem sonrasını halledecemm
ayyy süper gidiyo valla bende yarın sabah beşlıyorum bakalım bende ne çıkcak :))
canım kusura bakma ya hamile olduğunu sonradan farkettim.tebrik ederim canım.darısı bizlerin başına.öpüyorum...
20. gün 36,4
21. gün 36,5
22. gün 36.9
23. gün 36.9
24. gün 36.9
25. gün 36.9
20. gün 36,4
21. gün 36,5
22. gün 36.9
23. gün 36.9
24. gün 36.9
25. gün 36.9
anammm daha ses sistemimi alcannn ooooo daha çok var ozaman :))
kkızlarr ben kaçıyorummmm sizi çok seviyorum eve gidincee gelcemmmm
merhaba canim cok tesekkur ederim Allah sizlere de nasip etsin
buarada kiz bende de son 6 gun 36.9 gosterdi adet gunumde de 36.9 gosterince test yaptim
insallah seninkide oyle olurgelir gobisine bebis
son gune kadar olcmeyi ihmal etme
aklima cok guzel seyler geliyo artik:21:
cnm değiştirmiştim ama liste bi ara kayboldu şimdi düzenliyorum tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?