2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

merhaba canım.ben de 6 gündür ateşimi ölçüyorum.yeni başladım anlayacağın.valla adetime son 4 gün kaldı.

20. gün 36,4
21. gün 36,5
22. gün 36.9
23. gün 36.9
24. gün 36.9
25. gün 36.9

valla 4 gündür sabitlendi.her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölçüyorum.çok heyecanlıyım.Bakalım inşallah düşmez ve hamileyimdir.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ateşime youm yaparlarsa sevinirim.

aaaaa nie sölemion kıssss bende mezdeke vs açcam geçecem karşısına göbek atcamm...bilio güzel oynadığımı..bakalım seyredeckmii...güler bana kesin
ayyy valla benim ki bayıla bayıla izler ve sonrası malum bakalım sizde nolcek :))
Sağol canım... üzerine olduğumu pek sanmıyorum çünkü öyle olanlar hep lekelenme şeklinde die bahsetmişler benimki öle değil...
peki cnm sen bilirsin hakkımızda hayırlısı :))

ayyy süper gidiyo valla bende yarın sabah beşlıyorum bakalım bende ne çıkcak :))

walla bakalım nolcakkk görcezzz...bi gelsin hele şu sistem sonrasını halledecemm

canım kusura bakma ya hamile olduğunu sonradan farkettim.tebrik ederim canım.darısı bizlerin başına.öpüyorum...

ayyy süper gidiyo valla bende yarın sabah beşlıyorum bakalım bende ne çıkcak :))[/QUOTE]

yap valla canım.ama aslında stresli bişey .yani inşan sabahları ateşini ölçerken acaba düşer mi diye korkuyor.bugün kaçıncı gündesin tubacım?

ayyy süper gidiyo valla bende yarın sabah beşlıyorum bakalım bende ne çıkcak :))

yap valla canım.ama aslında stresli bişey .yani inşan sabahları ateşini ölçerken acaba düşer mi diye korkuyor.bugün kaçıncı gündesin tubacım?[/QUOTE]

cnm ben cuma adet olmaya başladım yani düşügüm ( bugün 4 .gün

kkızlarr ben kaçıyorummmm sizi çok seviyorum eve gidincee gelcemmmm

canım kusura bakma ya hamile olduğunu sonradan farkettim.tebrik ederim canım.darısı bizlerin başına.öpüyorum...

merhaba canim cok tesekkur ederim Allah sizlere de nasip etsin
buarada kiz bende de son 6 gun 36.9 gosterdi adet gunumde de 36.9 gosterince test yaptim
insallah seninkide oyle olur gelir gobisine bebis
son gune kadar olcmeyi ihmal etme
aklima cok guzel seyler geliyo artik:21
:

Bunun açıklaması nedir arkadaşlar yani tam olarak ne oluyor ben anlamadım da...

Bunun açıklaması nedir arkadaşlar yani tam olarak ne oluyor ben anlamadım da...

canım yaa ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmışsın canım.az önce görmemişim.tebrik ederim canım.senin adına çok sevindim.benim ateşimi yorumlar mısın? 4 gündür sabitlendi.bu sabitlenme iyi birşey mi acaba?ben de yeni başladığımdan daha pek anlamıyorum canım.şimdiden sağol.....

canım benim yaa ağzindan bal damlıyo, çok umutlandım şimdi..çok istiyorum ben de anne olmayı..ölçücem bakalım.inşallah hayal kırıklığına uğramam.

Lütfen biride bana ateş ölçme yöntemini söyleyebilir mi anlamadım ama ben...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…