2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

az kaldı tubişimmm ohh bende ada istiyom kızımın adını...yada sare..erkek için düşünmedim onuda babamız koysun

inşallahhh sağlıklı sıhatli gelsinlerde adlar hazır ayy ada süpper :)) adıyla yaşasınlar inşallahhhh :))
valla ben emraha bırakmadım ben buldum bunları koycaz dedim oda erkek için tutturdu sami koycakmış adını babasının adı olmaz kaodurmam vallaaa benim istediklerim olucak :))

iyi yapmışsın bitanemm önlemini almak lazım :)) aynen öle çok zor oluyo sölemek allah hep güzel haberler paylaşmayı nasip etsin hepimizee :)))
evet cnm çalışmalara devam :)) inşallah hemen tutar tekrar ve bu seferde kucağıma alabilirim :)) evet cnmm artıkkk halvett yok :))

Kızlarr acilll cevap yazınn ağlamaktan gözyaşından ekranı göremiyorum artık...az önce lavaboya gittim ve kahverengi lekelenmem olmuş yine...yumurtlama testi yani ovulasyon kullanarak bir haftadır uğraşıyorum bebek gelsin diye hafif pembe akıntım da var allahım nedir bu bıktım artık...belim ağrıyor daha şubatın 4 ü ile 9 u arasında son adetimi gördüm adet olmam imkansız...yumurtlama günümü saptadığımdan beri kahverengi lekelenmem var..bir de sağ yumurtalığımda 2 cm kistim var ondan mı aacaba gebe kalamaz mıyım noolur yardım edin allahım isyan etmek istemiyorum...(((

aCABA NE BU DURUM BEBEĞİN YERLEŞME KANAMASI DEDİ BAZI ARKADAŞLAR FORUMDAN...
AMA KAHVERENGİ AKINTIDAN BIKTIM ARITIK...ANLAM VEREMİYORUM....ADET DE DEĞİLİM KIZLAR NOLUR YAZN BİR ŞEYLER

KİSTTEN OLABİLR Mİ

ŞU AN YUMURTLAMA GÜNLERİ GEÇTİ DESEM DOĞRUDUR. EĞER BEBEK TUTTUYSA BÖYLE KAHVERENGİ LEKELER GELMEZDİ DİMİ

YARDIM EDİN LÜTFENNN...

iyi yapmışsın koydurtma sevmem bende sami ismini ama benim düşen bebişin adını eşim koydu kayınbabamın adıydı ömer...ali yi de eşim ekledi..öle istedi...hıı tekrar erkek olursa koyarmı bilmem ama koysun severim ömer ismini...kız olursa bırakmam ama kayınannemin adıyla beraber koyarım...hatice ada yada hatice sare..

evett canimm yumurtlama gününüe kadar zatiiiii 36.3 diye seyreder büyük bi ihtimalee yumurtlamaa günüüüü 36.0 a düşerr ondan anlarsınn zatii

canim benim bildigimm kahverengii akıntı gelmesii yumurtanın kalitesiz olduguna işarettirr......

Bir şeyler söyleyin kızlar noolurrr mralim çok bzuk başım çatladı ağlamaktan(((

canım yerleşme kanaması derler hep ama kist varmış sende sanırım bence bi doktora git..vede bu kadar üzme kendini...kist o kadar engel değilki hamile kalmak için..kuzenim hamile kaldı kisti varken...lütfen güzel şeler düşün ...ne zamandan beri deniosunuz...hiç düşük falan yaptınmı?

canım normalde dr gittiğimde 10 haftalıktı fakat bebeşimi 13 gün ölü taşımışım.8+3 günlük kalmış.

cnmm biz ne desek boş lütfen hemen giyinip bi doktora gidermisin bi mayene ol lütfennnn

Ne güzel hem de kisti varken hamile kalmış...Spirali çıkaralı 1 ay oldu yaaa yumurtlama günlerini kaçırmadan çalışmlara devam ettik ve yumurtlama günlerimde hep kahverengi lekeler gördüm.. istisnasız ama her gün az da olsa kahverengi lekeler geldi.. Şimdi de hafif pembemsi bir renk... düşüğüm de yok... bir defa krtj oldum ne olacak yaa martın 5 inde en erken adet tarihim...adetlerim de düzensiz...yumurtanın kalitesiz olduğunu gösterir demiş bir arkdaş da....(( neden neden nedenn(((

inş. canım dimi ya :)

inş. canım rabbim sesini duysun

yaa nolur nerden aldın bu bilgiyi? doktorlar mı söyledi? yumurta kalitesi düşük olması gebe kalmada zorluk yaratır mı bilgin var mı canım (((

evet canim benim doktorum söyldeiii.ben kürtaj olduktan sonrakii 2 ay hep kahverengii lekemm geliyodu.dok sordum.yumurtalrın kalitesizz ama düzelirr demiştii.ondan biliyorum.amaa hamile kalmaya engelmii bilimiyorum.....1 yıl oldu kürtaj olalı daha hamile kalmadım.umRIM SEN kalırsın.......

yaa bendee sevmem ki aslında ailede bi tane var 2 ye gerek yok :))
aaa ömer ismini çok severim ben inşallah olur neden kayınannenin ismini koyuyon yaaa ???

evett canimm yumurtlama gününüe kadar zatiiiii 36.3 diye seyreder büyük bi ihtimalee yumurtlamaa günüüüü 36.0 a düşerr ondan anlarsınn zatii

hımmm oki ozaman çok saol cnmm yaaa bakalım neler olcekk :))

Son düzenleme:
yaa bendee sevmem ki aslında ailede bi tane var 2 ye gerek yok :))
aaa ömer ismini çok severim ben inşallah olur neden kayınannenin ismini koyuyon yaaa ???

hımmm oki ozaman çok saol cnmm yaaa bakalım neler olcekk :))

çokkkkkkkkkkkkkkkk gü<ellllll şeylerr olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inşaalhhhhhhhhhh

öle deme ama...daha bir ay olmuş cnm..1 sene olmazsa düşünmeye başla...ben ilk hamile kaldığımda 5 ay sonra kalmıştım...acele etme ve ümitsizliğe kapılma...neden kürtaj oldun?

Son düzenleme:
çokkkkkkkkkkkkkkkk gü<ellllll şeylerr olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inşaalhhhhhhhhhh
ayyyy ağzın balll yesinn emiiiiii inşallahhhh

inş. canım dimi ya :)

inş. canım rabbim sesini duysun

amin canımmm çok saolll

çok seviom onu çünkü o demedi bile ama kızım olursa onunda ismini koyarım

inşallahhhh cnmmmm :)) hımm annen kıskanmasınnnn ben olsam kıskanırım valla :))

ayyyy ağzın balll yesinn emiiiiii inşallahhhh

inşallahhhh cnmmmm :)) hımm annen kıskanmasınnnn ben olsam kıskanırım valla :))

yok yok kıskanmaz o bile der zaten koy kayınbabanın kaynvaldenin isimleri güzel der..bide hakediolar ii insanlar yaa..annem benim adımı koymayın der hep zaten çok uzun nazmiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…