• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

nerdesin kıssss...çıkıcam ben birazdan ...buarada internetim geldi cepten girebilirim...biraz yavaş olur ama olsun artık;)

offf ya keşke ev temiz olsa bende çıkar dolaşırdım ama malesef ev temizlicem akşam yada yarın bişiler yaparız belki senin int paketi yenilendimi ?

anammmm aynı anda yazmışızzz..gez dolaş kısss temizlersin yarın sonrada kocişinle çıkarsınız gezmeye;)

nerdesin kıssss...çıkıcam ben birazdan ...buarada internetim geldi cepten girebilirim...biraz yavaş olur ama olsun artık;)
ayyy cnmm yaaaa içimiz birmiş :)) sevindim valllaaa
anammmm aynı anda yazmışızzz..gez dolaş kısss temizlersin yarın sonrada kocişinle çıkarsınız gezmeye;)

ahh cnm ahh nereye gidimya sevmiyorum yanlız dolaşmayı :(((

kızlar paşamın eşi şiirnim öldü elerimde can kekişe çekişe ya çok kötüyüm çok 4 gündür aglamaktan bir hal oldum:14::14::14::14:

kızlar paşamın eşi şiirnim öldü elerimde can kekişe çekişe ya çok kötüyüm çok 4 gündür aglamaktan bir hal oldum:14::14::14::14:
ayyy paşamm bende kaç gündür merak ediyodum senii kıyamam yaaa cnm üzme kendini lütfenn ömrü bu kadarmış ayyy cnmm yaaaa
gel buraya ben gezdirrim seni;) ben cıkıom canımmm...öpüldünnn ii tatiller

ahhh cnm ahh keşkeeeee yaaaaa:)) sanada ii gezmeler cnmm :))

ayyy paşamm bende kaç gündür merak ediyodum senii kıyamam yaaa cnm üzme kendini lütfenn ömrü bu kadarmış ayyy cnmm yaaaa

ahhh cnm ahh keşkeeeee yaaaaa:)) sanada ii gezmeler cnmm :))

canım mantar oldu sonra ishal oldu ilaç vs herşeyi denedim kurtaramadım tam yem yiyo diye sevinirken birden kafeste dönmeye başladı helede bagırması o canlı sesi gitti ellerimde ödlü geline dedim ayşe şirine birşey oluyo aglamamı görsen abla sakın ol dedi panik atagım azdı çarpıntım oldu yavrum dedim olmadı cennete 4 gönderdim kendim tabirinde gece ışıgı söndürünce başlardı bagırmaya şimid iışıgı söndüründe sesini duyamıyınca içim bir kötü oluyo onun gibi bir kuş nerden bulucamki aynısından:14::14::14::14:

canım mantar oldu sonra ishal oldu ilaç vs herşeyi denedim kurtaramadım tam yem yiyo diye sevinirken birden kafeste dönmeye başladı helede bagırması o canlı sesi gitti ellerimde ödlü geline dedim ayşe şirine birşey oluyo aglamamı görsen abla sakın ol dedi panik atagım azdı çarpıntım oldu yavrum dedim olmadı cennete 4 gönderdim kendim tabirinde gece ışıgı söndürünce başlardı bagırmaya şimid iışıgı söndüründe sesini duyamıyınca içim bir kötü oluyo onun gibi bir kuş nerden bulucamki aynısından:14::14::14::14:

ayyyy paşammm yapma yaa lütfeeennnn bulursunn neden bulamayasın cnmm yaa yapcak bişi yokki bak sen elinden geleni yapmışsın kurtarmaya çalışmışsın ama olmamış sen üzme kendini lütfennn iyi olll bak yazık diilmi sanada gözlerinedee

canım çok şükür iyiyim sen nasılsın?

canım dün konuştuk :16: dedi aklımdaydı sen doktora giderken bebeğimiz bu ay olacaktı:( rabbim meleğimin kardeşini bana doğum ayında gönderdi bunun için çok mutlu oldum:) doktor konusu konuştuk bide kimseye söylemicez bi sorun olmadıktan sonra ilk 3 ay hayırlısı...

kuzum doktora söyledim dün önce 6. haftada düşük tehlikem olduğu için bana progestan iğne yazdı 15 gün için 5 adet sonra kontrol var zaten dün yaptırdım kalçam biraz ağrıyo bide uyku yaptı sabah zor uyandım walla...

kuzum sence progestan kullanmak iyi bi fikir mi ?

bende progestan hapı kullanıyorum günde 3 defa

Kızlar hamilelikte bebe aspirini kullanımıyla ilgili bilginiz varmı. :43:
Kafam allak bullak oldu. :28:

canım bana dr.bebe aspirini kullan dedi günde 1 tane ben kullanıyorum kanı cıvıtmak için ve bebeğin iyi tutunması için dedi ben hamile kalmadan demişti bana hamile kaldıktan sonrada kullanmaya devan et dedi

gunaydin herkeseee nasilsinizz ...bende cepten giriom hulya ama gec yazilio bi degisik oluyo yazdiklarim gidio hep..

bugun burda hiç kimse yok ya.tekim.offff
cnmmm yaa aynı şeyyy cumartesi bendede oldu :))
benim de sat 21 aralık:)
8 haftalık oldu :)

kızlar bu haftaları nasıl hesaplıyoruz 6+7 den sonra 7+1 mi geliyor nasıl oluyor
6+7 den sonra 7 7+1 şeklinde cnm :))
günaydınn kızlar:)
günaydınn cnmm :))
günaydınnn.dün bütün gün telefondan girmeye calıstım giremedim yaaaa:(sinir oldum.
günaydınnnnn :)) ayy cnm yaa nie giremedin acaba ? hatamı veriyo ??
gunaydin herkeseee nasilsinizz ...bende cepten giriom hulya ama gec yazilio bi degisik oluyo yazdiklarim gidio hep..
günaydınn :)) ee sen sanki rahat giriyodun yanlışmı hatırlıyom ben ??
tamam canım bizimde son günlerimiz müthiş yogunlugumuz olur 29 şubatı iple çekiyoruz.bakalım ne olcak.

ayy dayan cnmm az kaldıı geççek yoğunluğunuz inşallah dikkat et kendine :))

kızlarrrr günaydıınnn :119::119::119::119::119:
sorunsuzzz mutlu ve huzurlu bi pazartesi geçirmeniz dileğiyleee....

Back
X