- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #6.561
nerdesin kıssss...çıkıcam ben birazdan ...buarada internetim geldi cepten girebilirim...biraz yavaş olur ama olsun artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf ya keşke ev temiz olsa bende çıkar dolaşırdım ama malesef ev temizlicem akşam yada yarın bişiler yaparız belki senin int paketi yenilendimi ?
ayyy cnmm yaaaa içimiz birmiş :)) sevindim valllaaanerdesin kıssss...çıkıcam ben birazdan ...buarada internetim geldi cepten girebilirim...biraz yavaş olur ama olsun artık![]()
anammmm aynı anda yazmışızzz..gez dolaş kısss temizlersin yarın sonrada kocişinle çıkarsınız gezmeye![]()
ayyy cnmm yaaaa içimiz birmiş :)) sevindim valllaaa
ahh cnm ahh nereye gidimya sevmiyorum yanlız dolaşmayı((
ayyy paşamm bende kaç gündür merak ediyodum senii kıyamam yaaa cnm üzme kendini lütfenn ömrü bu kadarmış ayyy cnmm yaaaakızlar paşamın eşi şiirnim öldü elerimde can kekişe çekişe ya çok kötüyüm çok 4 gündür aglamaktan bir hal oldum![]()
gel buraya ben gezdirrim seniben cıkıom canımmm...öpüldünnn ii tatiller
ayyy paşamm bende kaç gündür merak ediyodum senii kıyamam yaaa cnm üzme kendini lütfenn ömrü bu kadarmış ayyy cnmm yaaaa
ahhh cnm ahh keşkeeeee yaaaaa:)) sanada ii gezmeler cnmm :))
canım mantar oldu sonra ishal oldu ilaç vs herşeyi denedim kurtaramadım tam yem yiyo diye sevinirken birden kafeste dönmeye başladı helede bagırması o canlı sesi gitti ellerimde ödlü geline dedim ayşe şirine birşey oluyo aglamamı görsen abla sakın ol dedi panik atagım azdı çarpıntım oldu yavrum dedim olmadı cennete 4 gönderdim kendim tabirinde gece ışıgı söndürünce başlardı bagırmaya şimid iışıgı söndüründe sesini duyamıyınca içim bir kötü oluyo onun gibi bir kuş nerden bulucamki aynısından![]()
kutsevcim meraba
hoşgeldin aramıza benimde sat 21 aralıktı
ve bende şu anda 7+4 hamileyim
nasıl gidiyor hamileliğin?![]()
canım çok şükür iyiyim sen nasılsın?
canım dün konuştukdedi aklımdaydı sen doktora giderken bebeğimiz bu ay olacaktı
rabbim meleğimin kardeşini bana doğum ayında gönderdi bunun için çok mutlu oldum:) doktor konusu konuştuk bide kimseye söylemicez bi sorun olmadıktan sonra ilk 3 ay hayırlısı...
kuzum doktora söyledim dün önce 6. haftada düşük tehlikem olduğu için bana progestan iğne yazdı 15 gün için 5 adet sonra kontrol var zaten dün yaptırdım kalçam biraz ağrıyo bide uyku yaptı sabah zor uyandım walla...
kuzum sence progestan kullanmak iyi bi fikir mi ?
Hayırlı olsun arkadaşım.Allah tamamına erdirsin inşallah
![]()
Canım bana folbiol ve progestan verdi. Sana hap vermedimi[/QUOTE
sagol canım aminnn:)) banada verdi canım bende kullanıyorum aynılarını birde bebe aspirini
Kızlar hamilelikte bebe aspirini kullanımıyla ilgili bilginiz varmı.
Kafam allak bullak oldu.![]()
cnmmm yaa aynı şeyyy cumartesi bendede oldu :))bugun burda hiç kimse yok ya.tekim.offff
6+7 den sonra 7 7+1 şeklinde cnm :))benim de sat 21 aralık:)
8 haftalık oldu :)
kızlar bu haftaları nasıl hesaplıyoruz 6+7 den sonra 7+1 mi geliyor nasıl oluyor
günaydınn cnmm :))günaydınn kızlar:)
günaydınnnnn :)) ayy cnm yaa nie giremedin acaba ? hatamı veriyo ??günaydınnn.dün bütün gün telefondan girmeye calıstım giremedim yaaaasinir oldum.
günaydınn :)) ee sen sanki rahat giriyodun yanlışmı hatırlıyom ben ??gunaydin herkeseee nasilsinizz ...bende cepten giriom hulya ama gec yazilio bi degisik oluyo yazdiklarim gidio hep..
tamam canım bizimde son günlerimiz müthiş yogunlugumuz olur 29 şubatı iple çekiyoruz.bakalım ne olcak.