- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #6.581
ben hamile olmak istiyorumm ve karnımı kocaman büyümesini istiyorummmmm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmmm yaa aynı şeyyy cumartesi bendede oldu :))
6+7 den sonra 7 7+1 şeklinde cnm :))
günaydınn cnmm :))
günaydınnnnn :)) ayy cnm yaa nie giremedin acaba ? hatamı veriyo ??
günaydınn :)) ee sen sanki rahat giriyodun yanlışmı hatırlıyom ben ??
ayy dayan cnmm az kaldıı geççek yoğunluğunuz inşallah dikkat et kendine :))
kızlarrrr günaydıınnn :119::119::119::119::119:
sorunsuzzz mutlu ve huzurlu bi pazartesi geçirmeniz dileğiyleee....
günaydın tubişimmm walla bilgisayara bağlayınca rahat oluoda cepteyken yazıyı yazıom bitti diom yazdığım yazı yok ..naptın nasıl geçti haftasonu...ben pazar günü saat 5 te eve geldim :)))eşimin teyzesinde kaldım..sonrada gezmeye gittik pazar günüde..bayağ yoğun geçti...
günaydınn bitanemmm valla bende cumartesi temizlik yaptım sonra pazara gidip yeşillik aldım :)) sebzee çok seviyorum :)) sonrada yemek yaptım hani sana demştim yaa bifteği o şekilde pişirdim harikaaa olduu bence dene :)) cumartesi evdeydik yanee pazar günüde aşimin dayısına gittik çok seviyorum onları yaaa yengem katlama yapmış saç da öldümm yanee diet falan kalmadı 2 de falan gittik oraya gece 12 de kalktık hiç kalkmak istemedim :))
günaydınnn.dün bütün gün telefondan girmeye calıstım giremedim yaaaasinir oldum.
gunaydin herkeseee nasilsinizz ...bende cepten giriom hulya ama gec yazilio bi degisik oluyo yazdiklarim gidio hep..
kızlarrrr günaydıınnn :119::119::119::119::119:
sorunsuzzz mutlu ve huzurlu bi pazartesi geçirmeniz dileğiyleee....
ben hamile olmak istiyorumm ve karnımı kocaman büyümesini istiyorummmmm![]()
günaydın kızlar hülya, aysun, tuğba canlarım nasılsınız?
tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bebişler inş. kuzum olacak inş. allahın izniyle
günaydın kızlar :) herkese mutlu bir hafta diliyorum :)))
denerim o bifteği ama tarifi bidaha rica etcemmbendede pazar günü diet kalmadı kuzucum..2 tane patatesli sıkma yedim yarım bardak kola içtim..ama yinede eskisi kadar çok yemedim yaaa...bide köyde 20 ye yakın köpek yavrusu vardı görmen lazım...kocişi aradım getirimmi dedim getir dedii bi mutlu oldumki ama annemler eşimin teyzeleri müsade etmedi
(yinede eşimin yengesi aldı bitane...ev yaptırıolar müstakil oraya zaten alacaklardı yavru olması ii oldu..
ayyyy ne güzell aslında eşin getir demiş ama evdede bakılmazki bahçe olcak ohh misss :)))
cnm bifteği teflona atıyosun hiç bişey koyma az yüksek ateşte 2 tarafınıda beklet rengi beyazlıyo yaa sonra kapagı kapat ve ateşi iyice kıs o kendi kendine suyunu salıp pişiyo sonra çok az yağ ve kekik atıyorum azcıkta kızarıyoo harika oluyo
günaydınn cnmm iyiyiz sen nasılsınn ?? varmı değişiklikler ???günaydın kızlar hülya, aysun, tuğba canlarım nasılsınız?
tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bebişler inş. kuzum olacak inş. allahın izniyle
günaydın kızlar :) herkese mutlu bir hafta diliyorum :)))
inşallah olucan tubişimmm kocaman bi karnın olcak sonra yuvarlanarak gezecenn
günaydın canımmm...iyiym benn sen nasılsınnn?sanada mutlu haftalar..
günaydın cnmm ayy çok sevindim adınaaa maşşalh kucuguna korkma bitanem sadece hayırlısını dile ve dualarını eksik etme :))Günaydııın tugbaa inşallah olursun en yakın zamanda güzel haberlerini verirsin. ben gittim doktora sonunda ve direk ultrasonda baktı kan tahliline gerek duymadı hemen ve gördüm ultrasonda keseyi , minicik bir noktacık :))) cok sevinçliyim paylaşmak istedim, ama bir yandan da cok tedirginim her an kötü bir şey olursa diye korkuyorum...
hmmmm tmm canımmm bugün yaparım heralde vardı evde...yanar die tırsıyom bende ama denicem bakalım bişi olmuomuş demek...tubiş bak resmini koyim kuçunun Eki Görüntüle 355381 Eki Görüntüle 355382 Eki Görüntüle 355383
günaydınn cnmm iyiyiz sen nasılsınn ?? varmı değişiklikler ???
inşallah cnmm yaaa :))
inşallah bitanem yaaa okadar çok istiyorumki benimkisiler azcık geldiler yine galiba :))
günaydın cnmm ayy çok sevindim adınaaa maşşalh kucuguna korkma bitanem sadece hayırlısını dile ve dualarını eksik etme :))
ayyyy allahım nasıl bi varlıktır bunlar yaaa şşşoookkk şekerlerrrrr
yaaaa öle yapmaya çalışıyorum ama işteeee :)) nese iyiyim iyiyim çok insan var hiç hamile kalamayan aysunn ben bebe aspirinine başlıcam ben hep doktora gittiğimde kan pıhtılaşması varmı diyorum bi bakalım diye hiç oralı olmuyolar en azından ben önlemimi alim diyorum zaten bebe aspirinin tadınıda seviyom günde 1 tane içerim :))seninkisilere söle gelmesinlerr öle kış kış de onlaraa...ben öle yapıom geliveriolar kışlıom düşünmücektin aysun diomm...vücudun kendini toparlıo diom...hatta eşimin teyzesinin 20 yıldır çocugu olmuo...hamile kaldı düşük yaptı sonra 1,5 ay sonra hamile kalmış öle kısa sürede kalınca tutunamıo bebek dedi...bayağ konustuk... c.tesi günü onlarda kaldım ya...moral oldu bayağ...sende düşünme tamammı canım...beklemediğin anda sürpriz gibi gelsin bebişlerimizz...
orda görmen lazımdı tubişim nasıl şapurdatarak emiolar görsen bi ses cıkarıolarki...tavuk ördek horoz hepsiyle birarada oynuolar...çok tatlılarr...
inşallah olucan tubişimmm kocaman bi karnın olcak sonra yuvarlanarak gezecenn
günaydın canımmm...iyiym benn sen nasılsınnn?sanada mutlu haftalar..
Günaydııın tugbaa inşallah olursun en yakın zamanda güzel haberlerini verirsin. ben gittim doktora sonunda ve direk ultrasonda baktı kan tahliline gerek duymadı hemen ve gördüm ultrasonda keseyi , minicik bir noktacık :))) cok sevinçliyim paylaşmak istedim, ama bir yandan da cok tedirginim her an kötü bir şey olursa diye korkuyorum...
hmmmm tmm canımmm bugün yaparım heralde vardı evde...yanar die tırsıyom bende ama denicem bakalım bişi olmuomuş demek...tubiş bak resmini koyim kuçunun Eki Görüntüle 355381 Eki Görüntüle 355382 Eki Görüntüle 355383
günaydınn cnmm iyiyiz sen nasılsınn ?? varmı değişiklikler ???
inşallah cnmm yaaa :))
inşallah bitanem yaaa okadar çok istiyorumki benimkisiler azcık geldiler yine galiba :))
yaaaa öle yapmaya çalışıyorum ama işteeee :)) nese iyiyim iyiyim çok insan var hiç hamile kalamayan aysunn ben bebe aspirinine başlıcam ben hep doktora gittiğimde kan pıhtılaşması varmı diyorum bi bakalım diye hiç oralı olmuyolar en azından ben önlemimi alim diyorum zaten bebe aspirinin tadınıda seviyom günde 1 tane içerim :))
ayyy yaaa ne iyi gelmiştir keşkee bende az oynayabilsemm :))
bende iyiyim canım :)))
tebrik ederim hayırlısı ve sağlıklısı ile kucağına alırsınız inş.![]()
ayyyyyyçok şekerler şimdi yanımda olsalardı deli ederdim onları sevmekten
bende iyiyim canım bulantım var baş ağrısı var arada, canım alışmaya çalışıyoruz bebeğimle birbirimize:) soranlar var hamile misin diye bende diyorum yok inş. hayılırsı olsun walla istemeyerek yalan söylüyorum :))) bi yakın arkadaşım var sadece onunla paylaştım hamiş olduğumu daha kimse bilmiyo...
Herkese günaydın...
ayy alışın tabi bebişle birbirinizee önümüzdeki 8 ay boyunca aynı bedende olucaksınız :)) deme kuşum yaaa kimseye boşver ben artık sölemicem bu sefer kesin kararlıyım 3 aylık olana kadar sölemicem :))bende iyiyim canım :)))
tebrik ederim hayırlısı ve sağlıklısı ile kucağına alırsınız inş.![]()
ayyyyyyçok şekerler şimdi yanımda olsalardı deli ederdim onları sevmekten
bende iyiyim canım bulantım var baş ağrısı var arada, canım alışmaya çalışıyoruz bebeğimle birbirimize:) soranlar var hamile misin diye bende diyorum yok inş. hayılırsı olsun walla istemeyerek yalan söylüyorum :))) bi yakın arkadaşım var sadece onunla paylaştım hamiş olduğumu daha kimse bilmiyo...
ben corasprin içiodum tubişim...ama azcık ara verdim başlayabilirim aslında...walla çok ii geldiiii...nasıl aldım kucağıma sardım montuma sonra bize gittik zaten hemen süt verdim..çok etkiledi beni bu kuçuu
:))) ben çıldırdım wallaa..kucağımdan indirmedim hiç...ayyy kimseye sölememişsiniz daha hadi bakalım çok güzel sürpriz olcak walla...
Herkese günaydın...