- Konu Sahibi tugbaemrah
- #6.601
günaydın canımmm nasılsınnn?
iyiym cnm sen nasılsın.çok soğuk burası ısınmaya çalışıyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımmm nasılsınnn?
cnmmm yaa aynı şeyyy cumartesi bendede oldu :))
6+7 den sonra 7 7+1 şeklinde cnm :))
günaydınn cnmm :))
günaydınnnnn :)) ayy cnm yaa nie giremedin acaba ? hatamı veriyo ??
günaydınn :)) ee sen sanki rahat giriyodun yanlışmı hatırlıyom ben ??
ayy dayan cnmm az kaldıı geççek yoğunluğunuz inşallah dikkat et kendine :))
iyiym cnm sen nasılsın.çok soğuk burası ısınmaya çalışıyorum:)
ayy alışın tabi bebişle birbirinizee önümüzdeki 8 ay boyunca aynı bedende olucaksınız :)) deme kuşum yaaa kimseye boşver ben artık sölemicem bu sefer kesin kararlıyım 3 aylık olana kadar sölemicem :))
ayy bende alcam bugün içmeye başlıcam hep aklımda çünkü zararıda yoksa içim dimi :)) ayyyy cnnmmm yaaa oda kuzuu iştee yavrum yaaaa canım çekti valla :))
ayy cnm yaa bende girmeye çalışırken kanser oluyorum :))ne bilemn gittim dün internete cepten üye oldum ama giremıyorum k.k ya bakalım deneyecegim birde müthiş yavaş
tubişim doktorunla görüşüp öle içsen...kendi kendine tedavi yapma bence![]()
ayy cnm yaa bende girmeye çalışırken kanser oluyorum :))
yaaa o herşeyi oluruna bırak dio bi zararı varmı ki sanki o zaman ben bebe aspirini alim hem tadıda güzell :))
ne bilemn gittim dün internete cepten üye oldum ama giremıyorum k.k ya bakalım deneyecegim birde müthiş yavaş
onun tadını bende cok severim valla küçükken elimizde accık bozuk para kaldıgı zaman gider aspirin alır yerdikkan sulandırmak için veriolar kuzucum şimdi sende böle bişeye gerek yoksa bosuna içme derim ben
![]()
yaaaa bişi olmazkii kanım sulanır iştee :)) napim hep diyorum yapmıyolar içim yaaa bişecik olmaz günde bitane alırım :))
kısss deliiii kanın belki yeterince suludurr kafana göre içmee bence doktora sor...bak döverim haaa![]()
yaa hayır işet benim doktorum gıcık zatii ben böle konuştukta kızıyoo bi oluruna bıraksan herşey yoluna giricek diyo ama bak biliyosun bıraktım oluruna bu seferde kimyasal gebelik yaşadım olmuyoki işte hep bişi çıkıyo ee buda can yaneee patlican diilki :))
gerek görse iç derdi ama demi...bak hiçbişiye gerek görmemiş ilaç vermemiş normal yolla hamile kalabilirsin demekki..ne demeye bilmeden ilaç içicen peki tubiş hanımmm? Ben ablama sorarım bi birazdan ama oda derki doktora gitsin :)) vereceği cevabı şimdiden söleyim sana yani:))
Ben yemeğe gider kıslarrr görüşürüz![]()
ayyy aysun sorsanaaa lüffennn zati bebe aspirini ne sakıncası olabilirki ??? ama cnmm ben he gittiğimde inatla bakalım diyorum gerek yok bunlar normal şeyler diyo nolur baksalar benimde aklımda soru işaretleri kalıyo böleee neye sarılcağımı bilemiyorum anlaşıldı benimkisiler fena geldiiii kış kış kış kışşş
afiyet bal şeker olsun doyursun ama kilo yapmasın inşallah bende bi 5 dk sonra gidiyomm gelince görüşürüzzzzz :))
sordum kuzucum dediki neyin ne oldugunu bilmeden yapmasın bişi dedi...doktoru ne diosa onu yapsın dedi..bencede tubişim git doktora...sana pıhtılaşma için falan tahliller yapılmıştır heralde...yapılmadıysa söle doktoruna bi güzel tahlil yapsınlar...sonra ona göre ne verirlerse içersin...içe bence bidaha sölüom bak..git doktora ona göre iç..bencede kış kışşşşşşşşşşşşşşşş kışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
saol bidenem benimmm sanada afiyet olsun şimdidennnnn....kilo olmasın ama...![]()
yaa offf tamam içmiyorum ozaman(((
saol bitanemmm :))
şşştttttt of yok of yokkkk kızarım haaa...doktorunu değiştir baksın bi güsell...sonrada ne diosa onu yap...riciderim bitanemm nidimek...
![]()