• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayyy listemizee baktımda şimdi 18 tane :49: varrr :nazar::nazar::nazar: 40 tanede aday adayı ayyyy hamişler çoğalıyo :))

maaşallahhhh bayağ olmuş kısss tütütütütütütüüüüüüüüüüüü:nazar::nazar::nazar::nazar:

yaaa napimmm :(( ayy bu yeni doktor kuşumm ve çokda ilgili şuan için memnunum bi problem yok ben kendi kendime kuruntu yapıyorum galiba :((

bak kendi ağzınla sölüon çok ilgili diee...evet kendi kendine kuruntu yapıosun senn...

bakcam canımm işçi çıkıo onunla ilgileneyim gelcem tekrar...

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun böle bi uyarı verdi...geliom birazdan yine aşağıdan çağırıolar yaaaa:47::47::47:belimin ağrısından ölüom zati durmadan yürüttüler beni bugünn...:43::43:

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun böle bi uyarı verdi...geliom birazdan yine aşağıdan çağırıolar yaaaa:47::47::47:belimin ağrısından ölüom zati durmadan yürüttüler beni bugünn...:43::43:

kızz oldu işte bakkk

oda olmadıııııııııııı üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :43::43::43:ne kadar bahtsızım ben vayyy anam vayyyy :43::43::43: aynı uyarıyı verioo ne demekse

ama sadece en baştakini almıyo kelebekli oluyo kız :))
bence en güzelide o :))

Son düzenleme:
olmuyoooo..:50::50::50:vasgectim istemiom çizelge falannn :50::50:ellerine sağlık uğraştın okadar...benim hiç çizelgem olmucakmı acaba ...onamı işaret bu yoksa :9:

ayy ben bugün kendimi miskinnn , sinir , çekilmez , mızmız biri gibi hissediyorummmm :)))

Back
X