- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #6.641
ayy ben bugün kendimi miskinnn , sinir , çekilmez , mızmız biri gibi hissediyorummmm :)))
bende seni öle hissediommm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ben bugün kendimi miskinnn , sinir , çekilmez , mızmız biri gibi hissediyorummmm :)))
bende seni öle hissediommmhiç konuşmuon çünkümmmm
![]()
ayyyy bugün benim kendime gelmem lazımmmm yarına bomba gibi gelmem lazımmm :)) yaa yarında toplantı var yaaaa 10 a kadar burdayımm((
aysunnnn ben çıkıyorum cnmm :)) eve gidince giricem yine gelirsen az sohbet ederiz :))) çok seviyom seniiii .....
evet cnm maselefffffanlaşıldı sen ondan bölesin bugünnnyarını düşündükçe içini karartıon kesin...ben de olsam senin gibi olurdum heralde ...git evine yap yemeğini ye bi güselll yat uyu kuzucum...ne pişirecen buaradaa
tamam canımmm bende seni çok seviommm...kendine gel silkelen bakimhıhhhhh şöleeee
girmeye çalışıcam bi engel olmazsa
görüşürüzzz öptümmm çokkkk
![]()
hoşgeldin cnmmm yok uyumadım dahaa eve gelince açıldım :)) sen naptın ??ben geldimm tubisss nerdesinnn uyudunmu yoksa
hoşgeldin cnmmm yok uyumadım dahaa eve gelince açıldım :)) sen naptın ??
hoppala msj attim bos gitti yazdiklarimi kaydetmemis
ohhh afiyet bal şeker olsunnn :)) beğendiğnize sevindim bizde ailenecek seviyoruzzzz :))) üzerinemi yaptın beşemel sosu ???yemegi yaptim tubis guzel olldu kocisimde begendi ..bende nasil yapsam die dusuniodum ii oldu walla iiki soledinbesamel sosda yaptim ilk defa oda guzel oldu ama onu begenmedi kocisim..
ayayayaayy nie yaaa enilenmiyomu ???bide sole bisi var telden girince sayfayi yenilesemde yazdigin bisi varsa hemen gorunmuo..ben bisi yazinca goruom..bunuda onun icin yazdim bakim bakalim yazan olmusmu:))
kendi kendime konusyo gibi oldum ayyy :))) tubisde kayboldu
Ay varya vallahl bu nasıl bişey yahu bu telden glrmek yok anam cok zor blr saattir ugraşıyorum
Ay varya vallahl bu nasıl bişey yahu bu telden glrmek yok anam cok zor blr saattir ugraşıyorum
ayyyy kıyamam yaaa becerdin kızzz :))) heyecanlımısınnn ???