2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

aysunnnn ben çıkıyorum cnmm :)) eve gidince giricem yine gelirsen az sohbet ederiz :))) çok seviyom seniiii .....

aysunnnn ben çıkıyorum cnmm :)) eve gidince giricem yine gelirsen az sohbet ederiz :))) çok seviyom seniiii .....

ayyyy bugün benim kendime gelmem lazımmmm yarına bomba gibi gelmem lazımmm :)) yaa yarında toplantı var yaaaa 10 a kadar burdayımm :(((

anlaşıldı sen ondan bölesin bugünnn ;) yarını düşündükçe içini karartıon kesin...ben de olsam senin gibi olurdum heralde ...git evine yap yemeğini ye bi güselll yat uyu kuzucum...ne pişirecen buaradaa

Son düzenleme:

tamam canımmm bende seni çok seviommm...kendine gel silkelen bakim:52::52::52: hıhhhhh şöleeee :34: girmeye çalışıcam bi engel olmazsa ;) görüşürüzzz öptümmm çokkkk:54:

anlaşıldı sen ondan bölesin bugünnn ;) yarını düşündükçe içini karartıon kesin...ben de olsam senin gibi olurdum heralde ...git evine yap yemeğini ye bi güselll yat uyu kuzucum...ne pişirecen buaradaa
evet cnm maselefffff :(( yaptım yemeklerimi de bi güzell zeytinyağlı pırasa ve patatesli et yemeği yaptım bu yarın için :)) iş yerinede götürcem :))
tamam canımmm bende seni çok seviommm...kendine gel silkelen bakim:52::52::52: hıhhhhh şöleeee :34: girmeye çalışıcam bi engel olmazsa ;) görüşürüzzz öptümmm çokkkk:54:

tamam cnmm ggelirsen görüşürüzzzz

yemegi yaptim tubis guzel olldu kocisimde begendi ..bende nasil yapsam die dusuniodum ii oldu walla iiki soledin ;) besamel sosda yaptim ilk defa oda guzel oldu ama onu begenmedi kocisim..

bide sole bisi var telden girince sayfayi yenilesemde yazdigin bisi varsa hemen gorunmuo..ben bisi yazinca goruom..bunuda onun icin yazdim bakim bakalim yazan olmusmu:))

yemegi yaptim tubis guzel olldu kocisimde begendi ..bende nasil yapsam die dusuniodum ii oldu walla iiki soledin ;) besamel sosda yaptim ilk defa oda guzel oldu ama onu begenmedi kocisim..
ohhh afiyet bal şeker olsunnn :)) beğendiğnize sevindim bizde ailenecek seviyoruzzzz :))) üzerinemi yaptın beşemel sosu ???
bide sole bisi var telden girince sayfayi yenilesemde yazdigin bisi varsa hemen gorunmuo..ben bisi yazinca goruom..bunuda onun icin yazdim bakim bakalim yazan olmusmu:))
ayayayaayy nie yaaa enilenmiyomu ???
kendi kendime konusyo gibi oldum ayyy :))) tubisde kayboldu

yaaaa dondu bilgisayar ama gldim hemmen

Ay varya vallahl bu nasıl bişey yahu bu telden glrmek yok anam cok zor blr saattir ugraşıyorum

belli walla senin harfler bulmaca gibi olmus...kis tubis ne gulen kiss komik oldu demi ama kendim yazdim kendim okudum :))) ayyy cok sevindirik oldum aksam sizi gordum ya burda :)))

Back
X