2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tamam cnmm hadii kaçıyom benn mamalarımı hazırlıyim sonrada yatağaa yarın görüşürüzzz öptümmm senii cnmm iyi geceler tatlı rüyalarrrr :))))

tmm cnmm bende yatcam cok uykum geldi walla...sanada ii geceler tatli ruyalar guzel bir gune uyanmak dilegimle...optummmmm

tmm cnmm bende yatcam cok uykum geldi walla...sanada ii geceler tatli ruyalar guzel bir gune uyanmak dilegimle...optummmmm
evvvett mamalarımıda hazırladımm şimdii doğru yatağaaaaaaa....
inşallah cnmmm güzel bi güneee mutlu ve huzurlu uyanmak dileğiylee çok öptüm cnmm seniiii :))

günaydinnn arkadaslarr.buaksamm progesteron ,için kan vercem.umarım yumurtlayabiliyorumdur.çünkü ateşe göre bakarsak yumurtlamıyoerum.ateşm hiç düşmedii çünkü 20 günüm ama hala 36.3

günaydın canımmm...nasıl yağmur yağıodu güneş açtı şimdi ayyy :)) çokmu kar var tubişimm
ayy cnm ya valla bıktım artıkk çok yok ama var yinede birazda soğudu hava :(((
Yine kimseler yok ama ben bir günaydın diyeyim:)
günaydınnn cnmmm :))
haftaya çarşamba gidicem cnm.kürtajdan sonra 1 ay dolmuş olacak.bi muayne olayım bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.çünkü yeniden hamile kalmak istiyorm.
merak etme bitanemm herşey temiz çıkcak ve kısa süre sonra hamiş kalcann
günaydinnn arkadaslarr.buaksamm progesteron ,için kan vercem.umarım yumurtlayabiliyorumdur.çünkü ateşe göre bakarsak yumurtlamıyoerum.ateşm hiç düşmedii çünkü 20 günüm ama hala 36.3

günaydınnnnnn yaaa bişi sorcam ben ateşimi yazsam yorumlarmısın ben anlamadımdaa
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
29 şubat:35,8

ayy benmi beceremiyom acep ölçmeyii :((

haftaya çarşamba gidicem cnm.kürtajdan sonra 1 ay dolmuş olacak.bi muayne olayım bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.çünkü yeniden hamile kalmak istiyorm.

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canımm...inşallah yenidende hamiş kalcan Allah ın izniyle...

bel ağrını sebebi ne acaba.üşütmüş olabilirmisin.dikkat et cnm.hem sıcak tutun hemde ağır falan kaldırma sakın.inş bugun geçer.geçmiş ols

bilmiom walla cuma günü mekik aletiyle mekik çektim...pazartesi ağrımaya başladı anlamadım ben ertesi günü ağrım olur sanıodum ama bişi olmadı..dün başladı...çok saol canım inşallah geçer walla...

günaydın cnm..hadi bakalım inşallah yumurtluosundur...bu ates olayını hiç anlamıom ben zati..

ayy cnm ya valla bıktım artıkk çok yok ama var yinede birazda soğudu hava :(((

günaydınnn cnmmm :))

merak etme bitanemm herşey temiz çıkcak ve kısa süre sonra hamiş kalcann

günaydınnnnnn yaaa bişi sorcam ben ateşimi yazsam yorumlarmısın ben anlamadımdaa
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
29 şubat:35,8

ayy benmi beceremiyom acep ölçmeyii :((

yaz gelsin artık yaaa...ben anlamıom tubiş walla ateş olayını anlatırsa biri bende bakcam okucam bakalım...

tugbacımm....................son 35 çıkmasıı catlamamış oldugunuu gösteriyorr.yarin ve 3 gün üstüste aniden yükselmesii lazımm.oz<aman catlamıs oluyosun işte

öğlen oldu kısss :9::9::9:tünaydın sanada :34:nasılsın bakalımmm nasıl gidioo?

iyi diyelim iyi olalım kuzum bulantım var hafif hafif çorba içtim şimdi bişeyler yiyince iyi sonra yine aynı:31: sende dikkat et kuzum kendine havalar soğuk :26: bide hamlanmışsa vücudun bizde böyle tabir edilir yüklenme kendine spor yaparken:) aysun benim tansiyon 9/ 5 di geçen salı çok mu düşük kendimi sürekli yorgun ve halsiz hissediyorum ama herzaman öyleydi ayni acaba dr. kontrolüne gittiğimde 7 haftada hangi testleri ister bilmiyorum kuzum

Back
X