- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.261
ayyy ne güzel yaa :))vallaha dedim geçen kızlar bana test yap test yap dıyorlar dedim hangi kızlar dedi dedim kadınlar klubundeki kılzar cok güzel sohbetleri var.konusuyoruz eğlenıyoruz dertleşiyoruz dedim.güldü ne güzel dedi.başkada bişey demedi.benim ki pek kıskansada belli etmez:)
bencede şiddetle katılıyorum :)))durumuna bağlı belki derim belki demem.senin düşüncende doğru.
Hayatımızda olupğ biteni bilmek zorunda değillerki hep:)
biz biliozmu acaba :)
aaa bak ne güzel işte demekki okadar katı diil :))o zaman biraz zamana bırakacazalışacak...haaa bide dedimki ben işten çıkarsam eve internet bağlatalım dedim olur dedi...kızlarla konusuorum kesin isterim dedim güldü bidaha tamam dedi...
yaaaa keşkeeeee ama malesef biliyorum ben perşembe oldugunuBugun hep cumaymış gibi gelıyorr.
ohhh süper valla eee hediyeyi kim alcak kıza eşinmi??? ya ne güzel benim kociş hediye almayı hiç beceremez oyuzdende almaz :))yok walla bilmiozz....mesela yılbaşı çekilişi yapmışlar işyerinde...eve geldim bi kağıt var alla dedim üstünde hatice yazıo..(kayınannemin adı geçende doğum günümde hediye almıştı ondanmı kaldı dedim)... sordum...çekilişte çıkmış bizimkine...ohhh iyi dedim...çok ısrar etmişler sende katıl die her sene yaparlarmış...ben bişe demem aslında böle şelere de...zoruma giden şu olur bizde olsaydı kesin bi şey derdi kendisi..o nedenle dokunuyo işte bunlar...bende hediye istiyom ozaman dedimalmış ama ne oldugunu bilmiom...çatlıomda çaktırmıom..
ayyyy bize nekadr zam yapıcaklar acaba ????Yaklaşık 5 milyon kişiyi ilgilendiren asgari ücrette 2012 rakamı netleşti.
Çalışma Bakanı Faruk Çelik, yapılan toplantının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "9 yıllık dönemde enfasyondaki artışın yüzde 120 olduğu göz önünde bulundurulduğunda asgari ücrete yapılan artış enflasyonun üzerindedir. 2012 yılında uygulanacak asgari ücret şöyle belirlendi. 16 yaşını doldurmuş işçiler için brüt ilk 6 ay için 886,50 TL, ikinci 6 ay için 940,50 TL. Net ücret ilk 6 ay için 701,14, ikinci 6 ay için 739,80 TL."
Asgari ücret ilk altı 6 ay için 5.91, ikinci 6 ay için yüzde 6.09 arttı. 2012'deki yılık artış yüzde 12.37 oldu.
SIRA MEMURA GELECEK OLAN ZAMDA:))
yok kısss ben üstüne gidemem zati gitsem dün giderdim çalışma yapardık ehehehehehehee
ayyy ne güzel yaa :))
bencede şiddetle katılıyorum :)))
aaa bak ne güzel işte demekki okadar katı diil :))
yaaaa keşkeeeee ama malesef biliyorum ben perşembe oldugunu((
ohhh süper valla eee hediyeyi kim alcak kıza eşinmi??? ya ne güzel benim kociş hediye almayı hiç beceremez oyuzdende almaz :))
ayyyy bize nekadr zam yapıcaklar acaba ????
yaaaa ben azcık öksürüyorum sabah öksürünce öğürüyorum ama daha çok erken oyuzden hamişliğe yormuyorum :))tubişim sabah kalktıgında mide bulantın oluyomu...benim bugün bulandı..çok kısa öğğğğğğğğğ oldum geçti...nedenki....dün yattığım yerde kendimi dinledim karnımda bişiler pıt pıt oynuo gibi hissettim..yani ben 5,5 aylık bebişimi bileme fazla hissetmemiştimki böle bişeyin imkanı yok ....gazdır belki diorum geçiyorum yani...böle şeler oluyo bana şimdi...sende ne var ne yok...
yaaaa osarımtırak akıntıdan bendede var ne ki acep ??? yaa onu bende duydum ama bilemedimbiliyomusun seraycım aynı şey bendede oluyor.mesela ayaktayken böle gidip gelıom başım dönüyor.sabah kalktıgımda böle tuhaf bir yemek kokusu aldım midem bulandı.
Ama geçen aylardada oldum aynısı benim ki sanırım psikolojik
suan bende mesela sarımtrak bi akıntı var nedendir bilmiyorum.bide ben rahim filmi çekildim ya oyuzden biraz umutluyum.rahim filminden sonra hamıle kalanları duydum çok gerçi bir çogu düşük yapmış ama .bakalım.şuan böle bişiler yeem ihtiyacı duyuyorum başım midem bir tuhaf.
tamam cnm yarın görüşürüzzz öptümmmmm:)))evet canımcım ondan gerek duymamışlardır cünkü ben bebeğimiz olmuyor dıye gittim direk.
Kızlarr ben kaçar son 10 dk toparlanayım ..öpüyorum hepinizi yardın görüşmek dileğiylen kendinize iyi bakın
tugbam,aysunum öpüldünüz.iyi akşamlar..
burdayımda kuşum hatlar çom yoğunlaştı gelemdim okudum ama cvplayamadım :)))tubişşşşşşşşşşşşşşş nerelerdesin sen yaaa...gelion accık durup gidion kayboluyonnn...ösledim amaaa
seni meraklı senii az kaldı yarın öğrencen zaten :)) az sabretyok canım evet o kadarda katı değil..walla ordaki bi kıza demiş ben beceremem sen al ben parasını verrim demiş...başkası alcak..banada dioki sen kendine al bişeler ben almışım gibi ben beceremem dio...(bakalım ne almış merak ediom doğrusu netten almış bana mesaj gelio kartından harcama yapınca arıyom direk ne aldın bakim diommm ehehehehe )banane sen alcan senin zevkin olcak diom bende...walla bize zam yok sanmam...olsa olsa maaşa zam işe son olur
tubacım yine gittii bugün noldu anlamadım zatei...canını sıktılar kuzumun gelemedi bile doğru dürüst(
yaaaa ben azcık öksürüyorum sabah öksürünce öğürüyorum ama daha çok erken oyuzden hamişliğe yormuyorum :))
yaaaa osarımtırak akıntıdan bendede var ne ki acep ??? yaa onu bende duydum ama bilemedim
tamam cnm yarın görüşürüzzz öptümmmmm:)))
burdayımda kuşum hatlar çom yoğunlaştı gelemdim okudum ama cvplayamadım :)))
seni meraklı senii az kaldı yarın öğrencen zaten :)) az sabret
cnmmm okadar yoğunuzki anlatamam oyuzdennn
günaydın cnm...
günaydın canım nerdensin?ne iş yaparsın?kaç yaşındasın ilk defa mı görüyorum benseni?
istanbuldayım öğretmenim 15-20 gündür bu forumdayım yeni yılla birlikte:) 30 yaşıma gircem ilk kez karşılaşıyor olabiliriz. ocak ayında bebek istiyoz allah verirse tabi. bu ay ilk denemiz olacak.
sepya sen biraz kendineden bahset....
canım ben kaymakmlıktaki birimlerden birinde çalışıyorum.
birbucuk yıldır evliyimn bebek istiyoruz 1senedir korunmuyoruz ama olmuyor.dr gittim tedavi sürecine başlıcaz.,
fakat adet olmadım henüz 26 kasım da hastalandım.bekliyorum işte geçti gene .ne var ne yok öğrenecez.
memnum oldum canım benim inşallah en kısa zamanda bebişin olur beni bildiğim eğer haplada korunmuşsanız zaten bu etkisi bazı insanlarda 1 yılı bulurmuş belki bu ay bu zamana kada rgelmediyse hamile olabilirsin.
ismin neydi bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?