2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

walla ben test manyağıyım yerinde olsam yapardım ama sen bilirsin canım sonuç olumsuz olupda üzülmüceksen yap..benimde sağ kasıgım ağrıdı demin ayağa kalkınca ayağımın üstüne basmakta zorlandım walla..hayırlısı bakalımm...benim bata daha var zaten..

bence yapma hayatım..seni umutsuzluga dusurmek istemem ama umutlanıp hayal kırıklıgına ugramanı da ıstemem..evet kasık sancısı hamılelık belırtılerınden mıs..birde usuttugun zaman adet oncesı hıssettırırmıs..her ikiside olabilir..oluruna bırak insallah hamilesindir..2 gun oncesi adet oldum..bi hafta oncesinden bende basladım sancımaya..ama olmadı..doktoruma sordum..az oncekı yazdıgımı soyledı..kıs de olabılırmıs..ama tekrar soyluyorum umudunu kırmak ıstemem..cok umutlanıp hayal kırıklıgı yasamanıda ıstemem..2 gun once yasadım perısan oldum..

Kızlarrrrrrrrrrr ben kaçıyorummm.artık pcye bakmaktan haşatım çıktı.
Hepinize nice mutlu yıllar diliyorum.2012 ye girişinizi kutluyorum hayırlı ugurlu bebişli olsun dilişyorum.kendinize iyi bakın
sanada nice mutlu yıllara cnmmm :)))) inşallah yeni yıl hediyemiz bebişlerimiz olur inşallah :))
aynen gittiği yere kadar devammm...yatcam tabi gece uykum gelir sonra...yaaa hülya test yaparsa sonucunu sölerse yazarmısın burdaaa...çatlarım ben meraktannn...
cnm evde net yok ama eger biyere gidersek ve int bulursam yazarım cnm :))
kocişim öğlen 1e kadar çalışacakmışşşşş oleyyyyyyyyyy çok mutluyum yawffff...
çok sevindim cnm adına kocişinden ayrı kalmıcan süper valla :))

cnm idrar testinde adetten 5 gün geçmeden belli olmuyor bence yapma ama çok merak ediyosan kan testi yaptır ne kadar küçük olursa olsun kanda çıkıyo :))

bende çok sevindimmmm şimdiden nice mutlu sağlıklı bebişli yıllar diliyorummm ayrıcaaa sanaaa ikiz bebişler diliyorummmmmm böyle olsunlar Eki Görüntüle 317953

aman yarabbim çok tatlılar yaaaa...imkansız diye birşey yoktur canım büyük konuşma olursa görürsünnn ve inşallah olurrrrrrrrrr...bu arada avatardaki yeğenim emir..

ayyyy maşallah yavruma çokta tatlı allah sağlıklı uzun uzun ömürler versin inşallah :)) ah keşke olsa bi seferde çıkar işte :))

ayyyy maşallah yavruma çokta tatlı allah sağlıklı uzun uzun ömürler versin inşallah :)) ah keşke olsa bi seferde çıkar işte :))

amin canımmm...bizede nasip etsinn inşallah...1 taşta iki kuş diosun yani olsun bebeğim inşallah..2012 de ikiz bebeler getirelim dünyaya...

tubacımmm şuanda kasıklarım çok ağrıdı yaa öksürüncede ağrıyo...yumurtluyorum walla testde öle gösterdi...dünde çalışma oldu...bakalım yakaladılarmı yumoşlar birbirlerini...ayyyy çok heyecanlandım şimdi...:18::18:

mutluuuuuuuuuuuuuuu yılllllllar kızlar şimdiden

bu ay bebişler gelecek inşallah....
eylülde doğurcaz patır patır... inşalllllllllahhhhhhhhhhhhhhh

ben çıkıyorum canımmm... Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.
mutlu seneler bitanemmm...

kızlar.. geçenlerde bu soruyu sormuştum sizlere.. sağolun cevaplarınız için.. şimdi müjdeyi veriyoruz... ben de hamişimmmmmmm... 30. gün olmayınca hafif belirtiler başladı. 31. gün sabah idrarda çıktı. kan yaptırdım hemen 184 çıktı. henüz kese görünmedi ama doktor normal dedi.. haberi dün aldım.. yeniyıl hediyesi oldu bize... hadi kızlar sizlerden de güzel haberler bekliyorum.. eylüle doğuma arkadaş aranıyor :))

kıslar adetim tam belli degil ama gecen ay ayın 11 de oldum ama hep öne atıyo ya 11 de olcam yada 5 de olcam bu ay dün 1 damla kan geldi başka da olmadı içim felan temiz neden olmuş olabilir bu ay ilçalarımı kulandım bizim üstümüze düşen görevide yaptık inşallah hamileyimdir ama neden öle oldu sorayım dedim fikri olan varmı ....

kızlar napıyorsunuz durumlar nasıl varmı değişiklikler ben çalışıyorum işte iyi geldi ya herşey aynı bi ben bi yarım olsamda işimi çok özlemişim herkesin bakmaları olsada ilk günkü gibi batmıyor gözüme zaten kimselede o kadar muhammet etmiorum 2-3 tane işte yakın arkadaşlarla o kadar bu kadarı bile benim için mucize bakalım bizde geçen sefer bi kaza durumu oldu ama ayın 15de test yapıcam eğer varsa doktor beni oyar kesin bağırır ama ayın 14ndede 4 ayım bitecek kızarsa kızsın napayım eğer varsa tabi bilmiyorum ama hayırlısı artık ama bu sefer imseye söylemeyeceğim bakalım artık yazarım size ama dikişlerim yanıyor ve sızlıyor işte galiba üşütüyorum bide korku aldı bugün beni bide hamile kalırsam dikişlerde sorun olursa diye korkmaya başladım çok

kızlar merhabalar benimde 14 ocak bekliyorum inş rabbim burdaki bebiş isteyen üyelerin hepsine bebişlerini kucağına almayı nasip etsin (amin)

canım bende tam bilmiyorum ama yerleşme kanaması diye bişi varmış acaba öle bişey mi?inş öledir ve inş hamilesindir canım

Arkadaşlar merhaba..biz de bu ay bebek için denemelere başlıcaz çok heyecanlıyım.bakalım artık ilk aydan tutucak mı? Bir de bende polikistik over sendromu var..ancak doktorum adetin düzenli olduğu sürece sorun yok demişti.biraz da korkuyorum aslında inşallah sorun çıkmaz..Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin..o kadar çok istiyorum ki..düşününce bile gözlerim doluyor artık..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…