- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.381
kızlar merhaba....benim adete 6 gün kaldı..hiç bir ay yaşamdığım bişey yaşıyorum normalde kasığım hiç ama hi ağrımazdı şimdi bugün bütün gün sol kasığım sızlıyor arada ve batmalar oluyor şuan tek değişikliğim bu başkada bişey hissetmiyorıum evde vtest var yapsammıki :)))
kızlar merhaba....benim adete 6 gün kaldı..hiç bir ay yaşamdığım bişey yaşıyorum normalde kasığım hiç ama hi ağrımazdı şimdi bugün bütün gün sol kasığım sızlıyor arada ve batmalar oluyor şuan tek değişikliğim bu başkada bişey hissetmiyorıum evde vtest var yapsammıki :)))
sanada nice mutlu yıllara cnmmm :)))) inşallah yeni yıl hediyemiz bebişlerimiz olur inşallah :))Kızlarrrrrrrrrrr ben kaçıyorummm.artık pcye bakmaktan haşatım çıktı.
Hepinize nice mutlu yıllar diliyorum.2012 ye girişinizi kutluyorum hayırlı ugurlu bebişli olsun dilişyorum.kendinize iyi bakın
cnm evde net yok ama eger biyere gidersek ve int bulursam yazarım cnm :))aynen gittiği yere kadar devammm...yatcam tabi gece uykum gelir sonra...yaaa hülya test yaparsa sonucunu sölerse yazarmısın burdaaa...çatlarım ben meraktannn...
çok sevindim cnm adına kocişinden ayrı kalmıcan süper valla :))kocişim öğlen 1e kadar çalışacakmışşşşşoleyyyyyyyyyy çok mutluyum yawffff...
sanada nice mutlu yıllara cnmmm :)))) inşallah yeni yıl hediyemiz bebişlerimiz olur inşallah :))
cnm evde net yok ama eger biyere gidersek ve int bulursam yazarım cnm :))
çok sevindim cnm adına kocişinden ayrı kalmıcan süper valla :))
cnm idrar testinde adetten 5 gün geçmeden belli olmuyor bence yapma ama çok merak ediyosan kan testi yaptır ne kadar küçük olursa olsun kanda çıkıyo :))
bende çok sevindimmmmşimdiden nice mutlu sağlıklı bebişli yıllar diliyorummm ayrıcaaa sanaaa ikiz bebişler diliyorummmmmm böyle olsunlar Eki Görüntüle 317953
ayyyyyy çok şekerlerr inşallahhh cnmmm (imkansız ama neyse ) bende sana Eki Görüntüle 317954 üçüz bebek diliyorummmmmm :)))
aman yarabbim çok tatlılar yaaaa...imkansız diye birşey yoktur canım büyük konuşma olursa görürsünnnve inşallah olurrrrrrrrrr...bu arada avatardaki yeğenim emir..
ayyyy maşallah yavruma çokta tatlı allah sağlıklı uzun uzun ömürler versin inşallah :)) ah keşke olsa bi seferde çıkar işte :))
mutluuuuuuuuuuuuuuu yılllllllar kızlar şimdiden
bu ay bebişler gelecek inşallah....
eylülde doğurcaz patır patır... inşalllllllllahhhhhhhhhhhhhhh
arkadaşlar sözünüzü yani sohbetinizi balla keserek bi fikir almak istiyorum.. 2 aydır bebek istiyoruz. 25. gün adet olurdum hep. geçen ay 5 gün gecikti. heyecandan kan testi bile yaptım. sonunda 30. gün oldum. gelelim bu aya. şimdi adetimi önceki aylarda olduğu gibi 25. gün mü beklemeliyim. son ayda olduğu gibi 30. gün mü?
canım bende tam bilmiyorum ama yerleşme kanaması diye bişi varmış acaba öle bişey mi?inş öledir ve inş hamilesindir canımkıslar adetim tam belli degil ama gecen ay ayın 11 de oldum ama hep öne atıyo ya 11 de olcam yada 5 de olcam bu ay dün 1 damla kan geldi başka da olmadı içim felan temiz neden olmuş olabilir bu ay ilçalarımı kulandım bizim üstümüze düşen görevide yaptık inşallah hamileyimdir ama neden öle oldu sorayım dedim fikri olan varmı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?