2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

öylemi oluyo yaaaa sürekli bebek odaklıyız ondan heralde ama yinede deme öyle deme deme :))) bi umut işte bizdekide

öylemi oluyo yaaaa sürekli bebek odaklıyız ondan heralde ama yinede deme öyle deme deme :))) bi umut işte bizdekide

Ondan cnm inan ki ondan. Kocişlerinize yoğunlaşın siz.
Elbette çok zor farkındyaım yaşadıklarınızın ama olmasını istiyorsanız tümüyle hazır olun.
Sağlıklı bir beden, huzurlu bir yuva ve en önemlisi sağlam bir kafa ile bekleyin yavruşlarınızı.

haklısın canım..çok saol verdiğin tavsiyeler için çok ii moral oldu bana walla....

aaaaaaa bak gelcem dövcem seni zaten sabah geldim ama başkaları vardı yanında olmadı molada yanında bitcemö bayadır bu konu hakkında konuşamadık senle gelimde sen bi kafamı kır benim :))
yaaa galiba ama napimm yaaaaaa

yaaaaaa ben yeni bebişe hamiş kalmadan düzelemicem biliyorum (

anaaaaaaaaaaa şekerlerrrr siz aynı yerdemisiniz yoksa..sizi siziiiii.... yemeyin birbirinizi orda haaa.lazımsınız bizeeeee...

gezdimmm gloria jeans tete kahvemi içtimmmmm ve deşarj olup geldim :))

ayyyyyyyyyy gloria jeans mi..adanadakilerin hepsini kapattılar yaaa...benim hamişken canım smoothi çekmişti mersine gitmiştik içmeye yaa...o gün geldi aklımaa...gittik ama maalesef çilekli kalmamıştı..mangoya talim ettik...bağımlısıydım ben yaa...hususi biner aarabaya realden alır içe içe gelirdim

ayyyyyy ben White Chocolate Mocha ya bayılıyorummm tek favorim :)))

Kızlar napıyorsunuz ben pek gelemedim bugün.irem&özge yle tanışmakta nesip olmadı nerdensin kimsin:)aysuncumun tanıdıgı??
Kaçırmışım bütün sohbeti.
Buarada yılbaşı programımız belli oldu arkadaşlara gidiyoruz.

yok kuzucum tubişimin arkadaşı aynı yerdeler hatta şuanda...ohhh bizim program falan belli değil daha...amaaaaaaaaaaa çalışmıyoruz yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…