2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yaa benimde buhafta hep kasıklarım ağrıdı ama biz yorgunluk nedeniyle çalışmalara ara verdik gibi oldu mesela 4 gündür sadece uyuyoruz yani en verimli dönemde kısmet bakalım nolcak ama artık pek umutlu diilim (
mutluuuuuuuuuuuuuuu yılllllllar kızlar şimdiden

bu ay bebişler gelecek inşallah....
eylülde doğurcaz patır patır... inşalllllllllahhhhhhhhhhhhhhh
mutlu yıllar cnm :)) inşallahhh 2012 bizim senemiz olcak
mutlu seneler cnm çok güzel bi dilekte bulunmuşlar tüm güzellikller bizimle olsun inşallah :))
cnm çok sevindim allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin :)) yeni yılda süper bi haber :))
mutlu saglıklı bol bebişli yıllar kıslar DD
aminnnnnnnn......
cnm yerleşme kanaması die bişi var inşallah öledir :)) güzel haberlerinin bekliyoruz :))
cnm benim herşey kısmet eger varsa ki sende olmasını istiyorsun allah bi kolaylığını verir merak etme demekki vücut kendini hazırlamış demektir :))) hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm ara ara gel özletme kendini :))
kızlar merhabalar benimde 14 ocak bekliyorum inş rabbim burdaki bebiş isteyen üyelerin hepsine bebişlerini kucağına almayı nasip etsin (amin)
amin cnm hayırlısı senin içinde :))

cnm bnim hayırlısı bakalım senin için inşallah senin ufaklık çok bekletmez seni :)) doktorda sorun yok dediğine göre umutsuzluga kapılma cnm :)))

kızlarrrr günaydınnnnnnnn güzel mutlu BEBİŞLİ ve sağlıklı bir yıl diliyorum :)))
hülyaaaaaaa bekleniyosunnnnnn :))

günaydın tuğbacımm.ve kızlar
nasılsınız?
test yapamadım canım.eşimde kuzenimde biraz daha bekle dediler biraz daha geçsin dediler bende yapmadım
ama müthiş bir uyku sendromum var.
gögüslerim hala şiş ve hassas.kasıklarım hala agrıyor.cumartesi akşamı sol kasıgımda müthiş bir burukluk oldu anlamadım.ama bekleyeceğim ısrarla.
nasıl geçti yeni yıla girişiniz.

Günaydın herkese bu ay yumurtlama testi aldım ve pozitif çıktı inşlah 2012 bana uğurlu gelir ve bebeğimi getirir ALLAHönce tüm isteyenlere sonrada bana versin inşlah evlat

Son düzenleme:
günaydın kıslarrrr...yeni yılın ilk pazartesisi...umarım bugünün ve diğer günleriniz çok çok güsel geçer....nasılsınızzz?

iyiyiz cnm tabiki sen bilirsin ama hamişlik oluştuysa erken safhada yapılması gereken testler var cnm ki seninki zaten adet tarihini geçti dediğim gibi tabiki karar senin :)) biz merakla bekliyoruz güzel haberlerini :))
günaydın herkese :))

günaydıınnn :))

Günaydın herkese bu ay yumurtlama testi aldım ve pozitif çıktı inşlah 2012 bana uğurlu gelir ve bebeğimi getirir ALLAHönce tüm isteyenlere sonrada bana versin inşlah evlat
günaydın cnmmm :)) inşallah en kısa zamnda gelir bebeişin :)) aminnnnnnnnnn
günaydın kıslarrrr...yeni yılın ilk pazartesisi...umarım bugünün ve diğer günleriniz çok çok güsel geçer....nasılsınızzz?

günaydınnn Aysuncummmmmmmm inşallah cnmmmmmm iyiyim sen nasılsın :))

anlıyorum seni canım 10 günümü göreyim söz yapacagım.
müthiş gergin bir güne başladım.
sinirlerim çok gergin.buradaki arakdaşlarımla heran girebilirim birbirimize..
işlerin yogunlugunu konusup duruyorlar başka hiç bişey yapmıyorlar.

günaydın cnmmm :)) inşallah en kısa zamnda gelir bebeişin :)) aminnnnnnnnnn

günaydınnn Aysuncummmmmmmm inşallah cnmmmmmm iyiyim sen nasılsın :))

iyiyim tubacımmm...başladık yine her zamanki gibi...hiç gelmek istemedim walla yatim uyuyim dedim hep..nasıl geçti yılbaşı?

peki cnmm :)) nie gerginsin bişeymi oldu ???
iyiyim tubacımmm...başladık yine her zamanki gibi...hiç gelmek istemedim walla yatim uyuyim dedim hep..nasıl geçti yılbaşı?

yaaa bendeee evde yatmak istiyorum hafta sonu eşime ben evhanımlığına terfi etmek istiyorum dedim oda hamiş kaldıktan 9 ay sonra sınırsız olarak terfi ediceksin diyo :)))

bu arada yılbaşında görümcemlerdeydik 3 e kadar falan güldük bol bol aslında normal bi gün gibi geçti :))) sen naptın hediyen neymiş ??

bu arada yılbaşında görümcemlerdeydik 3 e kadar falan güldük bol bol aslında normal bi gün gibi geçti :))) sen naptın hediyen neymiş ??

wowwww süper ozaman sınırsız demek napalım bizde yemeğe gittik kayınvaldemlerle ordan annemlere gittik ordan kardeşim, bizim gelin ve abisi,görümcem ve arkadaşı bize geçtik..oturduk güzeldi...hediyem şu kupalar var ya simsiyah sıcak su koyunca kalp çıkıo ı love you aşkım falan yazıo melek resmi var..ondan almış..:)

ayyyy çok şekermişşşş ne güzel yaaa ( bizimkisi biraz hodük oldugu için hiçbişi almamış (

işerin yogunlugunun gerginliği üzerime çöktü canım.

ayyyy çok şekermişşşş ne güzel yaaa ( bizimkisi biraz hodük oldugu için hiçbişi almamış (

tek başına aldığı ilk hediyesi ikimiz birlikte alırız genelde hediyede alacaksak hoş ben ona tek aldım ama..3 tane kazak aldım c.tesi günü..2 si olmadı ama

kızlar bişey sorcam ben 28 bir adet olurum cumartesi günü bitti ve bugun 7 günüm ateşimi ölçüyordum 34.3, 34.7,34.7,36.3 son 4 gün bu şekilde bu kadar erken yumurtlama olur mu ? çünkü sabahtan beri sağ kasığımla belim ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…