- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.361
yok kuzucum tubişimin arkadaşı aynı yerdeler hatta şuanda...ohhh bizim program falan belli değil daha...amaaaaaaaaaaa çalışmıyoruz yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyyyy
şu filmlerde kadınların hepsi hamile olduğunu bayıldıktan sonra öğreniyorlar ya.eşime diyorum bende öylemi öğrenecğim acaba:)
bu saatlerde başım hep tatlı tatlı dönüyor midem bir tuhaf oluyor..gözlerim tuhaff
he ya geçen benimde aklıma geldi millet bayılıo hastaneye gidio hamile oldugunu öğreniolar..nasıl bişi bu acep biz nie bayılmıoz ki..
ohhh ne gü<zel iştee.güzel bir plan yaparsınız
tubişim arkadaşına selamlar:)
kocişim çalışıo ama..(( erken çıkarsalar bari yaaaa...ona dua ediom şimdide..:109:
bizim bünyeler garip heralde:):)
herladeee:d çevremde birsürü hamile gördüm hiç birinden duymadım böle ...sadece geçende eşimin arkadaşının eşiyle tanıştık...o adeti bitmiş 2 gün sonra hastanelik olmuş bayılıp bi götürmüşler hamile oldugunu öğrenmiş hemde 6 haftalık...üzerine görmüş...sordum azmı oluyor üzerine görünce die..normal adet gibi oldum ben dedi..
benim arkadaşım cnmcım :)) ohh negüzell şimdiden iyi eğlenceler :))Kızlar napıyorsunuz ben pek gelemedim bugün.irem&özge yle tanışmakta nesip olmadı nerdensin kimsin:)aysuncumun tanıdıgı??
Kaçırmışım bütün sohbeti.
Buarada yılbaşı programımız belli oldu arkadaşlara gidiyoruz.
ohhh süpper sende benim gibi yatcan heralde :))yok kuzucum tubişimin arkadaşı aynı yerdeler hatta şuanda...ohhh bizim program falan belli değil daha...amaaaaaaaaaaa çalışmıyoruz yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyyyy
yaa negüzel olur dimi ama bizde olmaz cnm :)) sen yarın yapcanmı test ???şu filmlerde kadınların hepsi hamile olduğunu bayıldıktan sonra öğreniyorlar ya.eşime diyorum bende öylemi öğrenecğim acaba:)
bu saatlerde başım hep tatlı tatlı dönüyor midem bir tuhaf oluyor..gözlerim tuhaff
başüstüne cnm :))ohhh ne gü<zel iştee.güzel bir plan yaparsınız
tubişim arkadaşına selamlar:)
aminnnnnnnnnnnallahım bizede nasip et üzerine arkasına sağına ama sağsağlım sağlıklı bebişler almayı nasip et kucagımıza.
aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnAllahımm tubişin telefonları,yedek telefonları bozulsun inşallahhhhhhhhhhhhEki Görüntüle 317926
cnm sabah idrarıyla test yap istersen ama daha varmıiş kan testi yaptırırsan kesin sonuç ögrenirsin ben o testlere güvenmiyorum :))selam arkadaşlar adetime 7 gün kaldı dün test yaptım ilk çizg hemen çıktı 2.ci çizgi biraz bekledikten sonra çizgi belirdi ama renksiz sanki kazınmış gibi gözüküyordu bu sıralar karnımın içinde sanki biri iğneler batırıyor gibi bişi oluyor hafif kaşıntı karnımda sizce hamilemiyimdir
tubişşşşşşşş bişi sorcam biz çalışmalaar ne zamana kadar devam etcezzzz????
selam arkadaşlar adetime 7 gün kaldı dün test yaptım ilk çizg hemen çıktı 2.ci çizgi biraz bekledikten sonra çizgi belirdi ama renksiz sanki kazınmış gibi gözüküyordu bu sıralar karnımın içinde sanki biri iğneler batırıyor gibi bişi oluyor hafif kaşıntı karnımda sizce hamilemiyimdir
Kızlarrrrrrrrrrr ben kaçıyorummm.artık pcye bakmaktan haşatım çıktı.
Hepinize nice mutlu yıllar diliyorum.2012 ye girişinizi kutluyorum hayırlı ugurlu bebişli olsun dilişyorum.kendinize iyi bakın
benim arkadaşım cnmcım :)) ohh negüzell şimdiden iyi eğlenceler :))
ohhh süpper sende benim gibi yatcan heralde :))
yaa negüzel olur dimi ama bizde olmaz cnm :)) sen yarın yapcanmı test ???
başüstüne cnm :))
aminnnnnnnnnnn
aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnn
cnm sabah idrarıyla test yap istersen ama daha varmıiş kan testi yaptırırsan kesin sonuç ögrenirsin ben o testlere güvenmiyorum :))
yaaa bilmiyorum ki gittiği yere kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?