2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

şu filmlerde kadınların hepsi hamile olduğunu bayıldıktan sonra öğreniyorlar ya.eşime diyorum bende öylemi öğrenecğim acaba:)
bu saatlerde başım hep tatlı tatlı dönüyor midem bir tuhaf oluyor..gözlerim tuhaff

he ya geçen benimde aklıma geldi millet bayılıo hastaneye gidio hamile oldugunu öğreniolar..nasıl bişi bu acep biz nie bayılmıoz ki..

bizim bünyeler garip heralde:):)

herladeee çevremde birsürü hamile gördüm hiç birinden duymadım böle ...sadece geçende eşimin arkadaşının eşiyle tanıştık...o adeti bitmiş 2 gün sonra hastanelik olmuş bayılıp bi götürmüşler hamile oldugunu öğrenmiş hemde 6 haftalık...üzerine görmüş...sordum azmı oluyor üzerine görünce die..normal adet gibi oldum ben dedi..

allahım bizede nasip et üzerine arkasına sağına ama sağsağlım sağlıklı bebişler almayı nasip et kucagımıza.

selam arkadaşlar adetime 7 gün kaldı dün test yaptım ilk çizg hemen çıktı 2.ci çizgi biraz bekledikten sonra çizgi belirdi ama renksiz sanki kazınmış gibi gözüküyordu bu sıralar karnımın içinde sanki biri iğneler batırıyor gibi bişi oluyor hafif kaşıntı karnımda sizce hamilemiyimdir

benim arkadaşım cnmcım :)) ohh negüzell şimdiden iyi eğlenceler :))
yok kuzucum tubişimin arkadaşı aynı yerdeler hatta şuanda...ohhh bizim program falan belli değil daha...amaaaaaaaaaaa çalışmıyoruz yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyyyy
ohhh süpper sende benim gibi yatcan heralde :))
yaa negüzel olur dimi ama bizde olmaz cnm :)) sen yarın yapcanmı test ???
ohhh ne gü<zel iştee.güzel bir plan yaparsınız
tubişim arkadaşına selamlar:)
başüstüne cnm :))
allahım bizede nasip et üzerine arkasına sağına ama sağsağlım sağlıklı bebişler almayı nasip et kucagımıza.
aminnnnnnnnnnn
Allahımm tubişin telefonları,yedek telefonları bozulsun inşallahhhhhhhhhhhhEki Görüntüle 317926
aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnn
cnm sabah idrarıyla test yap istersen ama daha varmıiş kan testi yaptırırsan kesin sonuç ögrenirsin ben o testlere güvenmiyorum :))
tubişşşşşşşş bişi sorcam biz çalışmalaar ne zamana kadar devam etcezzzz????

yaaa bilmiyorum ki gittiği yere kadar :))

Kızlarrrrrrrrrrr ben kaçıyorummm.artık pcye bakmaktan haşatım çıktı.
Hepinize nice mutlu yıllar diliyorum.2012 ye girişinizi kutluyorum hayırlı ugurlu bebişli olsun dilişyorum.kendinize iyi bakın

canım bişe söylemek zor şimdi ama..benim adetime 12-13 gün var benimde batmalar oluyo karnıma..kaşıntı fazla yok ama oluyo bide havadan sanırım göbeğim kupkuru kaşıdıkça soyuluo gibi...ama test için erken bence umarım hamilesindirr....

Kızlarrrrrrrrrrr ben kaçıyorummm.artık pcye bakmaktan haşatım çıktı.
Hepinize nice mutlu yıllar diliyorum.2012 ye girişinizi kutluyorum hayırlı ugurlu bebişli olsun dilişyorum.kendinize iyi bakın

saol canım sanada nice mutlu sağlıklı göbüşü bebişli yıllar diliyorummm..Allah tüm dileklerimizi kabul etsinn...öpüldün canımm

aynen gittiği yere kadar devammm...yatcam tabi gece uykum gelir sonra...yaaa hülya test yaparsa sonucunu sölerse yazarmısın burdaaa...çatlarım ben meraktannn...

kızlar merhaba....benim adete 6 gün kaldı..hiç bir ay yaşamdığım bişey yaşıyorum normalde kasığım hiç ama hi ağrımazdı şimdi bugün bütün gün sol kasığım sızlıyor arada ve batmalar oluyor şuan tek değişikliğim bu başkada bişey hissetmiyorıum evde vtest var yapsammıki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…