- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.581
günaydın kızlarrrr...işbaşı yaptım bugün bakalım ama iyi deilimm..sabah kalktıgımda hala ağrıodu boğazımm..ilaç içmeye başladım ilaçsız geçmicek bu mahvetti beni..
günaydın kızlar. benimde 21 ocak bat'ım. 1-2 gündür ateş ölçümü yaptım. bugün en düşük değerimdi. hep 36.5ti. bugün 35.8. son ilişkimiz dün geceydi. acaba yumurtladımmı. yoksa yinemi yanlış ölçtüm. bilmiyorum. eğer yumrtlama günümse bugün tekrar yapmamıza gerek varmı.İnşallah yakalarız yumurcağı.
geçmiş olsun canım. son zamanlarda salgın var zaten. geçenlerde bende hastalandım 4 gün yatak döşek yattım. ama şimdi iyileştim bebek peşine düştüm.
cnmm benim yaaa bi yakaladımı bırakmıyo zatengünaydın kızlarrrr...işbaşı yaptım bugün bakalım ama iyi deilimm..sabah kalktıgımda hala ağrıodu boğazımm..ilaç içmeye başladım ilaçsız geçmicek bu mahvetti beni..
tubaemrah merhaba canım.senin bat'ın ne zaman. beni sorarsan dediğim gibi yumurtlama günümü yakalamaya çalışıyorum.
günaydın cnm :)) sabah uyansığında yataktan çıkmadan ölçmen gerekiyo öle yaptın dimi eger yataktan çıkıp tekrar girip ölçtüysen yanlış ölçülmüştür inşallah kısa zamnda bekletmeden gelir kuzucugun
cnmm benim yaaa bi yakaladımı bırakmıyo zaten( gıcık hastalık ... yaa ilaç almasaydın keşke bata çok az kaldı ne kullanıyosun ??
cnm benim ve serayın batı aynı gibi ikimizde 13 ü sabahı test yapcaz hayırlısı bakalım nolcak bilmiyorum :))
günaydın cnmm malesef şuan için bizim gruptan hamiş haberi yok ama 4 gözle bekliyozz :))sen neler yapıyosun ???Günaydın kızlar bir süredir takip edemiyorum yoğunluktan..Hamiş haberleri gelmeye başladımı topiktennhepiniz için bol hamişli günler diliyorum şekerler
tabiki eger yumurtlama varsa kaçırma kocişi :))evet öyle yaptım canım. gerçi nette doktora danıştım oda sıcaklığından, kullandığımız yorgandan bile değişik sonuç alabiliyormuşuz. ama yinede ölçüm yapmaya çalışıyorum. ateşimi düşük görünce heyecanlandım. kocişi bugünde yakalıyım.bu günlerimizi değerlendirelim dimi.
ayyy cnm antibiyotik galiba dimi ??? eger doktor öle diyosa doğrudur ama ben içemezdimamoklavin 1000 mg içiom tubişim walla geçmicek kötü oldum dün akşam kocişim gitti aldı saolsun...akşamdan sabaha kadar ağrısı geçmio taki sabah kalkıp bişeler içene kadar..doktor bebek varsa bile adetin 10 gün geçtikten sonra kandan beslenmeye başlar dedi benim adetime daha okadar var hemen hemen..dayanamadım walla..evettttttt 13 ünde test yapcazzzzzzzzzzzzz....
hadi İnşallah canım. bebişi yakalarsanız ayağınızı sürüyünde bizde yakalarız belki..
tarih ocak 2012 hepimiz bu ayın sonunda hamiş oluruz İnşallaaaaaah
günaydın cnmm malesef şuan için bizim gruptan hamiş haberi yok ama 4 gözle bekliyozz :))sen neler yapıyosun ???
tabiki eger yumurtlama varsa kaçırma kocişi :))
ayyy cnm antibiyotik galiba dimi ??? eger doktor öle diyosa doğrudur ama ben içemezdim( yaaa bende çok heyecanlıyım aslında biliyosun yumurtlamaları biraz kaçırdım ama umut işte (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?