2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tubişşşş biz 7 gün sonra test mi yapacaz...heyecanlandım ayyyyy....ben hangi tarihi baz alsam yaaa...senin çizelgede 14 ocak ovulasyon hesaplatınca 12 ocak...netcem bilmem...

valla ben 13 ü sabahı idrar testi yapcam senn ??

ben 14 ocaktamı yapsam diye düşünüom ama 12 sindede yapabilirim...çünkü 13 kasımdı 14 aralıkta oldum 14 ocak gibi görünüo ama dayanamam sanırım..12 sinde yaparım gibi..

benden önce yapıcann aysunnn 13 ünde birlikte yapalım 12 sinde yapmaaaa olurmu???

öyle aslında ama bide hastalık çıktı başıma zor benim bu aralar..biraz daha iyileşim ozaman belki...hatırlatmana gerek yok canım ben unutmamki ama zaman konusunda bişe dşyemiom annemlerle yapacağımız için.. adanaya yolun düşerse beklerim..yemeklerimide yedirim

benden önce yapıcann aysunnn 13 ünde birlikte yapalım 12 sinde yapmaaaa olurmu???

olur canımmm beraber yapalım sabah kalkınca yaparız burdada yazarız sonucu hayırlısı olur inşallah...ya ben ovulasyon aldım ya onun içinde gebelik testi vardı 4 tane (2 kaldı şimdi tabi )o testi sevmedim ben bi tane çubuk okadar...eczaneden diğer testlerdenmi alsam..

ayyy süpper olur cnmm seninde ist yolun düşerse beklerizz :)) cnm yaaaa sen ıhlamur falan iç ihmal etme kendini sakın :))

yaaa o nasıl bişi bilmiyom ama sen eczaneden al bitane daha bende alıcam yedek olsun eger biri silik falan çıkarsa tekrar yapcam kesin olsun resminide çekerim eger çıkarsa :))

ben kaçıyorummmmmmmmm ayrınn görüşürüzzzzz öptümmm aysuncummmm :))))

ayyy süpper olur cnmm seninde ist yolun düşerse beklerizz :)) cnm yaaaa sen ıhlamur falan iç ihmal etme kendini sakın :))

inşallah canımmm..walla neler içiom bi bilsen enson ayva yaprağı içtim..ama akşam oldu yine azdı benim boğaz ağrısı geçsin artık yaaaaa....

yaaa o nasıl bişi bilmiyom ama sen eczaneden al bitane daha bende alıcam yedek olsun eger biri silik falan çıkarsa tekrar yapcam kesin olsun resminide çekerim eger çıkarsa :))

alcam walla bende çekerim çıkarsa bişiler ayyy çok heyecanlandım şimdidennnn....

Merhaba arkadaşlar. Kadınlar Kulübüne dün üye oldum. 1.5 senelik evliyim ve son 14 aydır korunmuyoruz. Guatr ve polikistik over varmış. Ama son ayda bütün değerlerim normal hale geldi. Dün de folik asit kullanmaya başladım. Umuyorum ki ocak sonuna doğru sevinçli haberi alırım. Beklenen adet tarihim 20 ocak. Nasıl heyecanla bekliyorum anlatamam size.

hoşgeldin canımm...hepimiz çok büyük heyecanlarla bekliyoruzzz..umarım sevinçli haberi alırsın hepberaber alırızzz inşallahhh..

kızlar bişey sorcam

ben iğneden sonra
7.saat
27.saat
36.saat ilişkiye girdim.
sizce çokmu sık.
doktor gün aşırı demedi...

salı çarşambayı boş geçirme dedi sadece....
artık 2 hafta geçsin diye bekliycez durcaz....

canım iğne konusunda bilgim yok o nedenle bi yorum yapamıcam..umarım doğru saatlerdir ve bebiş gelirrr....

kıslarrr çok mutsuzumm kan testim negatif (-) çıktı çok canım sıkıldı yaaa anlatamm o kadar çabaladık olmuyo yaa olmuyooo (((((((((( sinirlerim bozuldu

bende çok heyecanlandım yaaaaa bugun itibariyle kaldı 8 :)))))
cnm benim inşallah güzel haberler alırsın hayırlısı bakalım :))
gün aşırı yapılmalı sadece doktorun dediği günlerde hergün olmalı die biliyorum :))
kıslarrr çok mutsuzumm kan testim negatif (-) çıktı çok canım sıkıldı yaaa anlatamm o kadar çabaladık olmuyo yaa olmuyooo (((((((((( sinirlerim bozuldu

cnm benimmm yaaa üzülme lütfenn dualarını eksik etme hayırlısı olsun de o biliyor ne zamn geliceni :)) umudumuz şubat :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…