2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

canım bitki çayları falan içseydin. bebiş ihtimalin var. dikkatli olmalısın. en azından ilk üç ay.

tabiiki. burada bütün anne aday adaylarına her zaman yer vardır. bende bugün yazmaya başladım zaten. senin bat'ın ne zaman.

Benim bat 10 Ocak, ama genelde 2-3 gun onceden bashlar. Bu ay umudun var mi diye sorarsaniz, hic yok zaten sivilceler filan bashladi, bi de bu ay yumurtlama gunune 1 kere denk getire bildik, o yuzden fazla bi umudum yok. Siz ne zaman bashladiniz bebek yapmaya, sormasi ayip :)

canım bitki çayları falan içseydin. bebiş ihtimalin var. dikkatli olmalısın. en azından ilk üç ay.

canm içmediğim çay kalmadı ki geçmio ...ilaçsızda geçmicek..doktor öyle dediği için rahatım biraz..adetin geçtikten 10 günsonra kandan beslenmeye başlarmış bebek..daha benim adete var..bide ben ilk hamileliğimde amniyosentez yaptırmıstım...ondan sonra antibiyotik verdiler...bi zararı olmaz dediler..amniyosentez sonrası herkese veriolarmış antibiyotik..ondanda biraz rahatım...iyileşmem lazım walla bi an önce...ağlatacak yoksa beni bu ağrılar..

canım İnşallah yumurtlama gününde tutarsa zaten diğer günlere gerek yok. bizim bu 6.ayımız. kırmızıları göre göre umudum tükeniyor. ama doktorum 2 seneye kadar müddet var dedi. bekliyoruz artık. napalım.

anladım canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsın.

6 ay daha bir shey diil, inshallah, inshallah, en kisa zamanda sonuc alirsiniz. Benim ilk ayim, ama bundan once bi hamileligim oldu, malesef dushukle sonuclandi. Inshallah bu sefer olur.

6 ay daha bir shey diil, inshallah, inshallah, en kisa zamanda sonuc alirsiniz. Benim ilk ayim, ama bundan once bi hamileligim oldu, malesef dushukle sonuclandi. Inshallah bu sefer olur.

öylemi canım. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. dilerim sende bebişine tez zamanda ulaşırsın.

aminnnn inş. :13:
inşallahhhh :)))
inşallah kuzum yaaaa ama içimde bi his olmadı diyooo ama hayırlısı :)) bencede cnm 3 gün iyi olursan sonra içme :))
napim canım özlemle günümü bekliyorum ama bu ay pek verimli değildi benim açımdan bol bol örgü öğreniyorum canım olurda bebişim olursa annesi ona güzel güzel şeyler yapsın kuzuma diye
ayyy ne güzelll ben hiç beceremiyom olursa benim sıpayada bişiler örürmsün teyzesi :))
Kizlar, beni de araniza alir misiniz, lutfen? :)
tabiki cnmmmmm hoşgeldinnn bana yaşını yaşadığın şehri ve batını yaz ekliyelim seni listeye :))

cnm benim hamişliktede sivilce oluyooo :)) hayırlısı diyelim hayırlısı olsunn :))

tabiki cnmmmmm hoşgeldinnn bana yaşını yaşadığın şehri ve batını yaz ekliyelim seni listeye :))

cnm benim hamişliktede sivilce oluyooo :)) hayırlısı diyelim hayırlısı olsunn :))

Teshekkur ederim, hoshbulduk :) yashim 25, sydney-de yashiyorum ve bat 10 ocak

öylemi canım. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. dilerim sende bebişine tez zamanda ulaşırsın.

Amin, inshallah hepimiz icin hayirlisi olur :) Bu arada tanishtigimiza cok memnun oldum :)

oy oy oy nidemekk bebekimmm yapmam mı hiç :13: inş. canım yeter ki rabbim bizede o günleri göstersin.

bende memnun oldum moonriver. demek sydney'de yaşıyorsun. o zaman İstanbul'dan sydney'e selamlaaar.

kadınlar kulübünü bu yüzden çok seviyorum. dünyanın dört bir yanından arkadaşlarla sevinçlerimizi dertlerimizi paylaşabiliyoruz. kadın olarak birbirimize destek oluyoruz ne güzel yaaa

kadınlar kulübünü bu yüzden çok seviyorum. dünyanın dört bir yanından arkadaşlarla sevinçlerimizi dertlerimizi paylaşabiliyoruz. kadın olarak birbirimize destek oluyoruz ne güzel yaaa

Evet yaaa. Ben daha yeni uye oldum, ama artik alishkanlik yapti bende, surekli girip yeni konulari okuyorum. ALLAH razi olsun bu siteyi acanlardan :)

cnm benim kıyamam bidenemmeeee :)) evet cnm biran önce iyileşş kıyamam ağlamana :))
cnm benim kırmızıları görmeden umuduınu kaybetmek yok :)) o bişliyo neamn geliceni en kısa sürede gelicek kollarına :))

cnm benim bende 9 haftalık bebeğimin kalbidurduğu için kaybettim Allahım bize bidaha böle acılar yaşatmasın :)))'n;allah en kisa zamnda gel'r bebislerimiz

Teshekkur ederim, hoshbulduk :) yashim 25, sydney-de yashiyorum ve bat 10 ocak

Amin, inshallah hepimiz icin hayirlisi olur :) Bu arada tanishtigimiza cok memnun oldum :)
hemmen ekliyorum cnm senide yaaaaa ne guzel nasil oralarrr
oy oy oy nidemekk bebekimmm yapmam mı hiç :13: inş. canım yeter ki rabbim bizede o günleri göstersin.
offff supperr olduuuuu bakkkk unutmam ben bunuuuu
bendeee yaaaaaaa

Canim cok uzuldum sizin icin. Ben hala onun acisiyla yashiyorum, bizde de ayni ben 12 haftaliginda ogrendim kalbinin durdugunu, amma bebegim cok kucukmush, 7-8 haftaligindaki gibi

Canim cok uzuldum sizin icin. Ben hala onun acisiyla yashiyorum, bizde de ayni ben 12 haftaliginda ogrendim kalbinin durdugunu, amma bebegim cok kucukmush, 7-8 haftaligindaki gibi

yaaaaa bende 12 ci hafta die gittim ultrasonda 8 haftalık görünüyodu gelişmemiş peki sen özel tahliller falan yaptırdınmı??? benimkinde doktor gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…