- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.621
hemmen ekliyorum cnm senide yaaaaa ne guzel nasil oralarrr
Teshekkur ederim, canim. Burasi guzel bi shehir, eshimle cok seviyoruz burayi, ama gurbet ishte, ailemi, arkadashlarimi cok ozluyorum. Siz Turkiyenin neresindesiniz?
Teshekkur ederim, canim. Burasi guzel bi shehir, eshimle cok seviyoruz burayi, ama gurbet ishte, ailemi, arkadashlarimi cok ozluyorum. Siz Turkiyenin neresindesiniz?
Tubişim dün akşam gebelik testi yaptım evde cirf cizgi cıktı.
Sabah kan tahlili yaptım ve sonuç poztif 852,7 cıktı kızlarrrrr
çokkk mutluyummmmmm.
çokkk mutluyummmmmm.
çokkk mutluyummmmmm.
tebrik ederrrrrrriiiiiiiiiiiim arkadaşımmmmmmmmmmmm!!!!!
kaç gün gecikmedeydin?
Tebrik ediyorum, inshallah saglikli bir hamilelik gecirirsiniz :)
Evlendikten sonra geldik eshimle, eshim burda master uzerine okuyordu, bitirdi ve burda kalmaya karar verdik, ben de ishletme okudum, onceden calishiyordum, ama shimdi evdeyim. Saglikli bir hamilelik icin evde oturmayi tercih ettim.
hülyaaaaaa kaç haftalıkkkkkkk ?????
bnde ev hanımlığına terfi etmek istiyorummm :))) yaaa ben başka ülkede yaşamaktan korkardım açıkcası yeni bir dil yeni insanlar zor olmadımı???
yaaaaa hülyaaaaaaa çok sevindimmmmmmmmmmmm :))vallaha kac haftalık bilmiyorum onun için gitmedim dr daha hafta sonu öğrenirim ama 5 hafta olabılır diyor arkadaşlar.
Ilk bashlarda cok zor oldu, bi de biz geldigimizde daha yeni evliydik, bir birimize alishma surecinden geciyorduk, ama ALLAHa cok shukur atlattik. Sonrasinda "iyi ki gelmishiz" dedik. Cunku burda hep yalnizdik hep bir birimize ihtiyac duyduk, o yuzden bir birimizi daha cok sevmeye bashladik. Geri gitmek istemiyorum, cunku bashimda kayinpeder gorumce sorunlarim olcakti. Uzakteyken bile telefon konushmalarimiz filan yetiyor gerilmem icin, maalesef
cnm çok sevindim cnm ozamn senin adına :)) kafanız rahatsa sorun yokk :))
yaaaaa hülyaaaaaaa çok sevindimmmmmmmmmmmm :))
cnm çok sevindim cnm ozamn senin adına :)) kafanız rahatsa sorun yokk :))
canım rabbim sanada nasip etsin birtanem.sağlıkla sıhatle alırız inşallah elimize bebişlerimizi.
2 gündür resmen regli ağrısı yaşıyorum :18: ne oluyor ki anlamıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?