- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #1.801
alülülülülülülülüü tubişşş ordamısınnn...kapat şu telefonları artıkk...kırcam az kaldı wallaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wowwww süper fikir ben hiç böle bişe yapmadım test yaparken beraberdik zaten...sonuç çift çizgiydi ama silikdi biraz emin olamadım...sonra götürdüm ben yanlışmı görüyorum dedim baktı bende görüyorum dedi..ablamı aradım direk...sonrada testide alıp ablamın yanına gittik baktı kesin var dediöle oldu ama senin fikirlerde güzelmiş
aklıma bişi gelmio benim şuanda..ne yapılırki...cuma testi yaparım ama oda evde oluyo kesin görür sonucu..görmezse bişiler düşünürüz artık tabi bebiş varsa
![]()
alülülülülülülülüü tubişşş ordamısınnn...kapat şu telefonları artıkk...kırcam az kaldı wallaa..
hülyacım çok sevindim canım yaaaa...Allah ım o heyecanları olmayan isteyen bütün herkese nasip etsin..dua et bizede tamammı...![]()
bayanlar tam ovulasyonu nasıl analdınız yada hesapladınız 35 günde bir adet gören biri için ne olurkibundan sonrası için aklında bulunsun cnm :)) inşallahhh yaaaaaa
dayancaz valla oluru yok cnmm :)) sakın yapma heeeee önce döverim :)))
bayanlar tam ovulasyonu nasıl analdınız yada hesapladınız 35 günde bir adet gören biri için ne olurki
ovulasyonu nasıl anlıoruz bayanşlar test hariç.. hangi günler mantıklı 35 günde bir gören biri için.. siz nasıl denk getirdinizzbundan sonrası için aklında bulunsun cnm :)) inşallahhh yaaaaaa
dayancaz valla oluru yok cnmm :)) sakın yapma heeeee önce döverim :)))
burdayımmm bidenemmm :))) ya gel kır kuşumm lüffeeeeennnnnnnn
sen gizlice yap testi eger varsa tualetten msj at veyaaaaa bebeğimizin canı şunu çekmiş gibibişi söle istersen :)))
ovulasyonu nasıl anlıoruz bayanşlar test hariç.. hangi günler mantıklı 35 günde bir gören biri için.. siz nasıl denk getirdinizz
aysun yaaaa dumanın yazdıklarını gördünmüü ben çok üzüldüm yaaaa((
az kaldı gelcem zaten..
ayyy süper fikir tubacımmmm...Allah ım inşallah bişiler vardırda kurulan bunca hayaller boşa gitmez...bi film vardı ya al sana bi göbek ver bana bi bebek diye dua ediyolardı kadınlar türbede..o geldi aklıma![]()
gel gel cnmmm :))) yaaa deme öle bu ay olmazsa bidahaki ay olur cnm ozamn yaparız :)) yaa evet hatırladımmmm![]()
yaaaaaa ben koptum hafta sonu .... ben bitaneyi kaldıramıyoken o 3 tane arka arkaya çok zor allah yardımcısı olsun inşallahgördüm canım bişi yazamadım...kelimeler yetersiz kaldı...açtım sayfayı yazdım yazdım geri sildim..bende üzüldüm walla(
tabiki canım hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsunn...napalımm...ama bu bekleyişde mahvedio insanı yawff...
ovulasyonu nasıl anlıoruz bayanşlar test hariç.. hangi günler mantıklı 35 günde bir gören biri için.. siz nasıl denk getirdinizz
yaaaaaa ben koptum hafta sonu .... ben bitaneyi kaldıramıyoken o 3 tane arka arkaya çok zor allah yardımcısı olsun inşallah(
bakabildinmi cnmmmm ???
cnm paylaştıığım linke tıkla orda senin 3 adet tarihini soruyo yazdığında o hesaplıyo yada bana son 3 adet tarihini yaz bakim ben ???
doğru çok haklısın ama sonu güzel olsunda ben beklemeye razıyım :))
yaaaaa taze hamişş hülyaaa nerelerdesinnnn ????