2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yaaaa fiyatlar ne peki ortalama geogle tellerin ??? ya ben istesem almaz bizim gıcık bu corby yi çok istedimde aldı geçen sene ama bu bozulana kadar almaz :(( yaaaa cumayı bekliyorum ama çok heyecanlıyım annem perşembe günü ameliyet olcak burnundan hastaneye gidicem acaba kan falanda versemmi??

550 ye aldı eşim kendine..benim beklediğim telefon ne kadar bilmiyorum yurt dışında 200-300 $ arası satışa sunulacak falan yazıodu..benim telefonum tuvalete düştü :D kardeşim askerde onunki de eşimin telefonuyla aynı onu kullanıom ...çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin anneciğine...kan vermek için acele etmiomusun tubiş..en azından bi 4-5 gün geçsin..idrar yap çift çizgiyi gör sonra ver kanı derim ben...tabi sen bilirsin gitmişken vereyim diyorsan ver canım..

cnm benim günaydınnn :)) ohhh hadi bakalım hayırlısı haftaya git bi keseyi gör bakalım :)) peki kaç haftalıkmış ?? Folicasit tamamda vitamin için daha erken diilmi?? Ne vitamini??

kese oluşsun tutunsun di,ye diye güzelce verdi tahminen 6 haftalıkmış ama kese görünmediğinden kesin haftasını söyleyemedi haftaya gidecegiz< bakalım çok heyecanlı o dr kapısında beklemek yaa..

kese oluşsun tutunsun di,ye diye güzelce verdi tahminen 6 haftalıkmış ama kese görünmediğinden kesin haftasını söyleyemedi haftaya gidecegiz< bakalım çok heyecanlı o dr kapısında beklemek yaa..

hülyacım çok sevindim canım yaaaa...Allah ım o heyecanları olmayan isteyen bütün herkese nasip etsin..dua et bizede tamammı...:34:

canim, ben yurtdishindayim ya, burda aksham oldu neredeyse, o yuzden hic bir yer acik degildir kan testi icin, yarin gitcem artik. Dua edin lutfen bana, inshallah hamileyimdir.
inşallah cnm :)) ozamn yarın biz geldiğimizde sen sonucu öğrenmiş olursun güzel haberlerini bekliyoruz :))
tubişim dün markete gittik kocişimle orda hamile biri vardı...kısss ne garip oldum görünce...ben belli edemiyom bişeyi kocişime hep içimde yaşıom...daldım gittim kıza markette...sonrada kasıklarıma sancı girdi ahh dedirtecek derecedeydi yani bi müddet durdum oldugum yerde...soruyo kocişim noldu die..ağrı girdi dedim..kıs bide karnım çok şiş benim bakıo bakıo gülüo bana zayıfla dio :D belki bebiş vardır diom..inşallah dio..2.kez inşallah dedi aşkım...o inşallah dedi yaa dünyalar benim oldu walla...(böle işte yazmak istedim sadece bunları)
ayyy cnm ne güzelll inşallah öledir :))) aysunn az kaldı bende hep kocişe öle diyom ya vara die gözleri gülüyo ya dünyalar benim oluyo inşallah gözlerindeki o ışıklar hiç sönmez biran önce hamiş kalırız inşaşşalllaaahhhh :))
550 ye aldı eşim kendine..benim beklediğim telefon ne kadar bilmiyorum yurt dışında 200-300 $ arası satışa sunulacak falan yazıodu..benim telefonum tuvalete düştü :D kardeşim askerde onunki de eşimin telefonuyla aynı onu kullanıom ...çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin anneciğine...kan vermek için acele etmiomusun tubiş..en azından bi 4-5 gün geçsin..idrar yap çift çizgiyi gör sonra ver kanı derim ben...tabi sen bilirsin gitmişken vereyim diyorsan ver canım..
aaaa gelince banada söle olurmu belki kocişi ikna eder bende alırım :)) amin cnmm kemik vardı burnunda ben küçükken bi kez aldırmıştı ama yine büyümüş nefes alması için tekrar olması gerekiyo inşallah sorunsuz atlatırız :)) yok cnm yaa acele diilki ben idrar testine güvenmiyorum cnm zaten kanda adetine 1 hafta falan varken bile çıkıyo oyuzden sorun yok kafam rahatlar en azından :))

ayyy cnm yaaaaa hadi bakım önce kese sonra kalp atışı :)) evet cnm çok heyecanlı en kısa zamnda bizede nasip etsin inşallah :))

inşallah cnm :)) ozamn yarın biz geldiğimizde sen sonucu öğrenmiş olursun güzel haberlerini bekliyoruz :))

ayyy cnm ne güzelll inşallah öledir :))) aysunn az kaldı bende hep kocişe öle diyom ya vara die gözleri gülüyo ya dünyalar benim oluyo inşallah gözlerindeki o ışıklar hiç sönmez biran önce hamiş kalırız inşaşşalllaaahhhh :))

aaaa gelince banada söle olurmu belki kocişi ikna eder bende alırım :)) amin cnmm kemik vardı burnunda ben küçükken bi kez aldırmıştı ama yine büyümüş nefes alması için tekrar olması gerekiyo inşallah sorunsuz atlatırız :)) yok cnm yaa acele diilki ben idrar testine güvenmiyorum cnm zaten kanda adetine 1 hafta falan varken bile çıkıyo oyuzden sorun yok kafam rahatlar en azından :))

ayyy cnm yaaaaa hadi bakım önce kese sonra kalp atışı :)) evet cnm çok heyecanlı en kısa zamnda bizede nasip etsin inşallah :))

inşallah tubacımmmmm...sölerim tabi...ben sağlık ocağına gittim ya doktora dedimki hamile olabilirim...bana kaç gün geçti diye sordu..hiç geçmedi daha dedim...yok belli olmaz ozaman dedi...anlamadım bak..demek 1 hafta önceden belli oluyormuş...bencede yaptır ozaman ayyy heyecan yaptım...:D

inşallah tubacımmmmm...sölerim tabi...ben sağlık ocağına gittim ya doktora dedimki hamile olabilirim...bana kaç gün geçti diye sordu..hiç geçmedi daha dedim...yok belli olmaz ozaman dedi...anlamadım bak..demek 1 hafta önceden belli oluyormuş...bencede yaptır ozaman ayyy heyecan yaptım...:D

sen bidaha gittiğinde 3 gün falan geçti de yapsınlarr :)) ayyy bende cnm yaaaa inşallah buyuyodur içimdeeee

sen bidaha gittiğinde 3 gün falan geçti de yapsınlarr :)) ayyy bende cnm yaaaa inşallah buyuyodur içimdeeee

ehehe keşke ozaman öle deseydim...tühhh...bidaha gitme şansım yok wallaa...artık hamiş kalırsam doktora giderim...inşallahhhh büyüyodur canım inşallahhhhhhhhhhh...Aminnnn..

tubişşş bizim çizelgede 2 gün sonra test gösterio cumaya kadar nasıl dayanacazz yawfff..

ehehe keşke ozaman öle deseydim...tühhh...bidaha gitme şansım yok wallaa...artık hamiş kalırsam doktora giderim...inşallahhhh büyüyodur canım inşallahhhhhhhhhhh...Aminnnn..
bundan sonrası için aklında bulunsun cnm :)) inşallahhh yaaaaaa
tubişşş bizim çizelgede 2 gün sonra test gösterio cumaya kadar nasıl dayanacazz yawfff..

dayancaz valla oluru yok cnmm :)) sakın yapma heeeee önce döverim :)))

afiyet olsunnnnnn kuzucummm...bende 12,30da giderim...test yapmam tamam 13 ünde beraber yapcaz...:34:
saol bitanem sanada afiyet olsun :)) evet cnm 13 ünde beraber yapcazz
3 gün geçti tık yok bende dün test yaptım negatif niye adet olmuyorum ben yaaa

cnm se sadece idrar testi yaptın kan testi yaptırmadın nie kendini bukadar yıpratıyosun ki eger geç döllenmeyse idrar testinde çıkmaz bi kan ver cnm kesin sonuç kendini yemegi bırakır belki güzel bi haber alırsın ;:))

yaaaa kızlarrr bişi dicemmmm eger hamişseniz eşinize nasıl sölemeyi planlıyosunuzz ???
ben ilkinde bebek patiği hediye almıştım önce anlamadı sonra ki hali gözümün önünde salondan yatak odasına koşuşturup durmuştu :((((
şimdi ise eger hamişsen bebeğimden babasına msj yazmayı düşünüyorum :))) ya sizzzz???

yaaaa kızlarrr bişi dicemmmm eger hamişseniz eşinize nasıl sölemeyi planlıyosunuzz ???
ben ilkinde bebek patiği hediye almıştım önce anlamadı sonra ki hali gözümün önünde salondan yatak odasına koşuşturup durmuştu :((((
şimdi ise eger hamişsen bebeğimden babasına msj yazmayı düşünüyorum :))) ya sizzzz???

wowwww süper fikir ben hiç böle bişe yapmadım test yaparken beraberdik zaten...sonuç çift çizgiydi ama silikdi biraz emin olamadım...sonra götürdüm ben yanlışmı görüyorum dedim baktı bende görüyorum dedi..ablamı aradım direk...sonrada testide alıp ablamın yanına gittik baktı kesin var dedi :D öle oldu ama senin fikirlerde güzelmiş ;) aklıma bişi gelmio benim şuanda..ne yapılırki...cuma testi yaparım ama oda evde oluyo kesin görür sonucu..görmezse bişiler düşünürüz artık tabi bebiş varsa;)

3 gün geçti tık yok bende dün test yaptım negatif niye adet olmuyorum ben yaaa

canım hiç sıkma canını belki hamişsindir..kan testi yaptır bence...hem değilsen bile buda iyiye işarettir...vücut kendini hamileliğe hazırlıo demekki...benimde birkere 5 gün geçmişti o 5 gün içinde kahverengi akıntılarım oluyodu yerleşme kanamasıdır dedik hep ama olmamıştı...sonrasında 3 kez adet oldum hamile kaldım..stres yapma kendine lütfen...

Back
X