2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

teşekürler... Eline sağlık canım[/QUOTE]
ne demek bidenemmmm :)))

aşk olsun bitanemm yaaaa biliyosun elimden geleni yapıyorummm :(((

malesef cnm yokkkkkk yada ben kaçımış olabilirim eger kaçırdıgım varsa bana iletirmisiniz :))[/QUOTE]

biliom bebeğim şaka yaptımmmmm mucukkkk:54: pelinaksu yaz ama n yi unutmuşsun ;)[/QUOTE]
yaaaaaa gıcık şeyyyyyyy sen benim sol gözüm ol benim kaçırdıklarımı hatırlat olurmu bitanemmm :))

bizde seni sevdik cnmm :))

iii cnmmm annem dışındaaa offff yaaaa :(( sen nasılsınn ???

ekliyorum cnm senide hoşgeldin aramıza :)) yaşınıda ricaedebilirmiyim :))

biliom bebeğim şaka yaptımmmmm mucukkkk:54: pelinaksu yaz ama n yi unutmuşsun ;)[/QUOTE]

ZORLADA OLSA YAZIDIRM KENDİMİ :))))MERAKEME ŞEKERİM SEN:)[/QUOTE]

yaaaaa ama üzülüyorummm asıl ben çok istiyorum listemin kalabalık olmasını :(([/QUOTE]

bende öyle yaptım tubişim bak düzeltmen gerekeni söledimmm...kabul etmiyom gıcıklığııı senin yerine geri aldım bilememeee:52::32::32::32::9::9::8::8::8:

Yeni gördüm tatlım :) Annen nasıl oldu? Ben iyiyim sadece daha adet olamadım :((

takma kafana lütfen bitanem sen taktıkça daha kötü olcan ... annem daha iyi ama hala kanaması var oyuzden hastane çıkarmıyo benimde aklım orda :((

takma kafana lütfen bitanem sen taktıkça daha kötü olcan ... annem daha iyi ama hala kanaması var oyuzden hastane çıkarmıyo benimde aklım orda :((

tubişim neyden oluyomuş kanama bilgin varmı olurmuymuş acaba hep...burundaki damarlar çok hassas die biliorum ...önemli bişe yoktur takma kafana canımmm...buarada sen yemeğe gittinmii?hiç görmedim yazı falan...rejime başladınmı yoksa?ben kocişime dedimki bizde yapalım dedim ben yapamam sen yap bi başla değişiklik görürsem başlarım dio sıpa :9::9::9:

bizi sevmeyen yok zatiii ehehehehee:17::17:

slm cnmmm...iyiyim ben kendi adıma keyiflerde güzelll kaynatmaya çalışıoz ...işlerim birikti wallaa...

biliom bebeğim şaka yaptımmmmm mucukkkk:54: pelinaksu yaz ama n yi unutmuşsun ;)
ZORLADA OLSA YAZIDIRM KENDİMİ :))))MERAKEME ŞEKERİM SEN:)
gördüm tatlımmm ama n yi unutmuş tubişim onu düzeltmesini söledim benn...:34:
yokkkk bugün var bu kızda bişilerrr kuşumm aysunummm iyimisinn bebeişimmm :53::53::53:
tubişim neyden oluyomuş kanama bilgin varmı olurmuymuş acaba hep...burundaki damarlar çok hassas die biliorum ...önemli bişe yoktur takma kafana canımmm...buarada sen yemeğe gittinmii?hiç görmedim yazı falan...rejime başladınmı yoksa?ben kocişime dedimki bizde yapalım dedim ben yapamam sen yap bi başla değişiklik görürsem başlarım dio sıpa :9::9::9:

yaa olurmuşta korkuyorum ben yine diger ameliyatında böle olmamıştı :(( akşam çıkarmışlardı şimdi çıkarmıyolar :(( evet 11:30 da gittim geldimm :)) ayyyy senin kocada ilginç senin bünyeyle onun bünye 1 mi :))

yokkkk bugün var bu kızda bişilerrr kuşumm aysunummm iyimisinn bebeişimmm :53::53::53:

yaa olurmuşta korkuyorum ben yine diger ameliyatında böle olmamıştı :(( akşam çıkarmışlardı şimdi çıkarmıyolar :(( evet 11:30 da gittim geldimm :)) ayyyy senin kocada ilginç senin bünyeyle onun bünye 1 mi :))

iyiyim tubişim bişeyim yok benim nie öle dedinkiiii?ya warya ssk onaylıom ya işe dalıom kapanıo geri açıom...buna dalıom ssk sistemden atıo yaptıklarımı tekrar baştan yapıomm ehehehehe uyuz oldummm ....bak ben bi yazı buldum okudum Burun Estetiği | Rinoplasti Burun Ameliyatı Burun Estetiği Ameliyat Sonrası Sorular..... bu adreste ameliyat sonrası burnumda kanama olacakmı die bi başlık var annenin ameliyatıyla alakalımı bilmiom ama önemli bişe deildir bence...afiyettt olsunnnn...aynenn hemde ne ilginç kocam benim..nese ben başlayabilirsem başlıcam inşallah diyete...bakalım oda görünce beni başlar belki...yemek yapmam ona dicem ama burger saolsun ara gelsin yapar hemen...bizim aptnin altına bide dominos pizza açılıo ohhhh yandık walla...:1::1::1:

Bu iki aydır var ya aslında sen diyene kadar aklıma canım hakaten bakıyım neten canım sağol

Yeterli ve dengeli beslenilmediği takdirde tırnaklarda bazı problemler görülebildiğini biliyor muydunuz? Diyetisyen Gülhan Koca, beslenme ve tırnak sağlığı ilişkisi ile ilgili önemli uyarılarda bulunuyor.

“Protein eksikliği, kalsiyum, selenyum, demir, çinko gibi minerallerin ve folik asit ,B12 vitaminlerinin yetersizliğinde tırnaklarda bazı bozukluklar meydana gelmektedir. Bunlar daha çok kırılma, çatlama, kabalaşma ve tabakalaşma şeklinde olabilir. En belirgin örneği ise demir eksikliği anemisinde kaşık tırnak dediğimiz tırnağın kaşık içi gibi çukurlaşmasıdır.”

Beyaz Noktaların Vitamin Eksikliğiyle İlgisi Yok !

Tırnaklarımızda zaman zaman beyaz çizgiler veya noktalar çıkıyor. Halk arasında vitamin yetersizliğine bağlı meydana geldiği söylenen bu durumun vitamin eksikliğiyle ilgisi olmadığını söyleyen Koca şöyle devam ediyor: “Bu beyaz çizgi ve noktalar herhangi bir darbe, manikür veya başka bir sebepten tırnağın içerisine hava kabarcıklarının girmesi sonucu oluşur. Bunun vitamin eksikliğiyle hiçbir ilgisi yoktur. Endişelenmeyi gerektirecek bir durum değildir. Sadece bizi görüntü olarak rahatsız edebilir.”

Sağlıklı Tırnaklar için Beslenme Önerileri

• Tırnak yapısı için gerekli olan protein ve vitaminler (Folik asit, B12) için et ve kurubaklagilleri yeterli miktarlarda tüketilmeli.

• Günde 2-3 bardak süt ve yoğurt tırnaklar için gerekli olan protein ve kalsiyum açısından önemlidir.

• Demir yetersizliğini önlemek için et, yumurta, kurubaklagiller (Demirin aktifleşmesi için C vitamini içeren besinlerle alınmalı) ve koyu yeşil yapraklı sebzeler sofralarda bulundurulmalı.

• Günde 5-9 porsiyon çeşitli renklerde taze sebze ve meyvelerle tırnakların ihtiyacı olan vitamin, mineraller ve antioksidanların alımı sağlanabilir.

• Çinko içeren balık ve diğer deniz ürünleri haftada 2-3 kez tüketilmeli.

• Günde ortalama 2 lt kadar su mutlaka içilmeli.

slm kızlar..bu gün hastalanmam gerekiyordu ama hala hastalanmadım ama belim kasıklarım çook ağrıyor..umudumu kaybetmeye başlıyorum ..bide benim adet günlerimde düzensizleşmişti bu aralar son üç ayı yazsam bide siz hesaplarmısınız acaba.?adetin az da olsa ilk geldiği günleri yazıyorum.18.12-23.11-26.10(bazan 25 günde bazen 29 günde oluyo o yuzden hep tahmini,bi netlik yok yani..:(..)

slm kızlar..bu gün hastalanmam gerekiyordu ama hala hastalanmadım ama belim kasıklarım çook ağrıyor..umudumu kaybetmeye başlıyorum ..bide benim adet günlerimde düzensizleşmişti bu aralar son üç ayı yazsam bide siz hesaplarmısınız acaba.?adetin az da olsa ilk geldiği günleri yazıyorum.18.12-23.11-26.10(bazan 25 günde bazen 29 günde oluyo o yuzden hep tahmini,bi netlik yok yani..:(..)

arkadaşım merhaba benim de adetim aralık 18 kasım24 oldu. ve hesaplamalara göre bugün adet olmam lazım ama daha olmadım .karnımda ağrı var. ve bacaklarımda. çatlatma iğnesi yaptırmıştım. çok merak ediyorum ama yarını da bekliyeceğim

12 ocak 2012 yi gösterio canım ortalama 25 günde bir oluyormuşsun..öle hesaplıo nette..

iyiyim tubişim bişeyim yok benim nie öle dedinkiiii?ya warya ssk onaylıom ya işe dalıom kapanıo geri açıom...buna dalıom ssk sistemden atıo yaptıklarımı tekrar baştan yapıomm ehehehehe uyuz oldummm ....bak ben bi yazı buldum okudum Burun Estetiği | Rinoplasti Burun Ameliyatı Burun Estetiği Ameliyat Sonrası Sorular..... bu adreste ameliyat sonrası burnumda kanama olacakmı die bi başlık var annenin ameliyatıyla alakalımı bilmiom ama önemli bişe deildir bence...afiyettt olsunnnn...aynenn hemde ne ilginç kocam benim..nese ben başlayabilirsem başlıcam inşallah diyete...bakalım oda görünce beni başlar belki...yemek yapmam ona dicem ama burger saolsun ara gelsin yapar hemen...bizim aptnin altına bide dominos pizza açılıo ohhhh yandık walla...:1::1::1:
bebeişim her dediğime bişi dedinya az önce ondan dedim şaka babında yaneee :)))) aayyy yandın aysunnn valla bizimki demez hiç ra gelsin die ben sölerim o kızar bazen benimki dikkat eder az göbegi çıkınca uyuz oluyo :))
Bişey sorcam ya benim tırnaklarımda beyazlık var neden acep

ayyyy bilemedim ki vitamin eksikliğinden derler hep ama bi araştır istersen :))

ayyy cnm yaaa bi test yapsana hatta kan testi yaptırrrr
arkadaşım merhaba benim de adetim aralık 18 kasım24 oldu. ve hesaplamalara göre bugün adet olmam lazım ama daha olmadım .karnımda ağrı var. ve bacaklarımda. çatlatma iğnesi yaptırmıştım. çok merak ediyorum ama yarını da bekliyeceğim

cnm inşallah tutmuştur güzel haberlerini bekliyoruzz

12 ocak 2012 yi gösterio canım ortalama 25 günde bir oluyormuşsun..öle hesaplıo nette..

ben de nette hesaplatmıştım aslında ama banada ort. 27 günde oluyo,beklenen adet tarihi de 13.01 diyodu dr.nevra diye bi siteden hesaplatmıştım. Bide ben dün duramadım sabah gebelik testi yaptım tabi hüsran tek çizgi..:(ondan da umutsuzum ama ne yalan söyleyeyim azıcık ta olsa içimde bir umut var galiba..:) Sanırım kafayı yemek üzereyim ..Valla bıktım artık her ay bu duygu karmaşasından..

merhaba kızlar ben 22 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum beklenmeyen adet tarihim 19 ocak benide listeye ekler misiniz

inşallah tutmuştur canım. Senin ağrılarında adet ağrısı gibi mi benim sanki kasıklarımda bi sıcaklık varmış gibi oluyor ara ara..bende yarın gelmezse benimkiler test yapıcam tekrar. hayırlısı bakalım.:)

Back
X