2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlarrr ben çıkıyorummm pazartesi görüşürüzzzzzz :10::10::10::10::10:
öpüyorum siziiiiii sol gözüm özellikleeee seniii :)))

bende çıkıyorum kızlarrrrr....görüşmek üzere yarın çalışıyorum ben öğlene kadar burdayımmmm (tabi uzatmazlarsa)...öpüyorum hepinizi..:54::54:

kızlar listeye beni de ekler misiniz;sessiz takipcinizdim artık ben de katılmak istiyorum aranıza.bat 17 ocak;2 aydır korunmuyoruz.geçen ay adete 3 gün kala kan testi yaptırmıştım 8,49 çıktı ama malesef battan 1 gün sonra çok şiddetli bir şekilde adet oldum yine kan yesti yaptırdım değerim 0,1 di.sanırım kimyasal gebelikti.inşallah bu ocak ayında hepimiz hamiş oluruz,Rabbimin izniyle...:16:

kızlar listeye beni de ekler misiniz;sessiz takipcinizdim artık ben de katılmak istiyorum aranıza.bat 17 ocak;2 aydır korunmuyoruz.geçen ay adete 3 gün kala kan testi yaptırmıştım 8,49 çıktı ama malesef battan 1 gün sonra çok şiddetli bir şekilde adet oldum yine kan yesti yaptırdım değerim 0,1 di.sanırım kimyasal gebelikti.inşallah bu ocak ayında hepimiz hamiş oluruz,Rabbimin izniyle...:16:

amin artık benim ümitim birdaki aya kalsada:( inşlah sizlerin buay müjdeli haberini alırım bende yeni sayılırım uzun zamandır takipçiydim hoşgeldin inşlah uğurlu gelir bu topik :16:

Son düzenleme:
akşam iş çıkıçı eve gitmek için tranvaya tam bincektim pasomun olmadığını farketim heralde evdedir dedim münübüse bindim eve gelip yemek falan yaptım sonra eşim geldi ona sordum oda bilmiyor nys çantama falan baktım yok derken başladı benim kociş kaybetin tc yazıyor iş çıkar başına hayda karakola gittik mi tam takisye bincez dedim anahtar nerde kapının üstinde unut sen hayda geri döndük kapının üstünde unutmuşum allahtan hemen farkettim yani karakolda taşınmış zaten arada bul derken saat 9 oldu polisler bişey olaz deyip yoladılar çeza olsun diye bide yürü yürü neyseki yemekde zoğru düzgün yememştik pizacıya gititk pizaları aldık eve geldik derken oldu saat 10 buçuk işde böyle maceralı bir alşamdı bizm için bugün nasıl geçicek bakalım ya:) :1:

tabi buarada günaydınnnnnnnnnnnnnnn kimimiz bugün ne güzel çalışmıyor ohhh bende damlaım sabahın köründe kimseciklerde yok :54:

günaydın kızlarrrrr...pelinn harbiden gülermisin ağlarmısınlık bi durum olmuşşş...geçmiş olsunn canımmm...sonu güzel bitmiş amma pizza yemişsiniizzz ohhh afiyet olsunnnn...

günaydın kızlarrrrr...pelinn harbiden gülermisin ağlarmısınlık bi durum olmuşşş...geçmiş olsunn canımmm...sonu güzel bitmiş amma pizza yemişsiniizzz ohhh afiyet olsunnnn...

sağolasın ttalım ama sorma gerçekten çok macarealıydı sağolasın canım belki birgün birlikde yeriz piza ben ısmarlycam söz canım

beni de benide alın listeye kızlar :1: bende 17 ocakta gebelik testi yaptıracağım.haber veririm :emir_bebek:

hoşgeldiniz kızlarrr pazartesi günü topikimiz gözü,başkanı,bitanesi tubiş sizleri ekler listeye...yalnız yaşınız yaşadığınız yer ve batınızı yazın oki..bide sakıncası yoksa isimlerinizi söylerseniz seviniriz...hitap açısından yani ;)

hoşgeldiniz kızlarrr pazartesi günü topikimiz gözü,başkanı,bitanesi tubiş sizleri ekler listeye...yalnız yaşınız yaşadığınız yer ve batınızı yazın oki..bide sakıncası yoksa isimlerinizi söylerseniz seviniriz...hitap açısından yani ;)

:)ben kenidimi eklete kadar neler çektim ah ah....pazartesi olur bunu tuğba görür:)şaka yapıyorum genede yanlış anlama canım

Back
X