2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

cnm benim sende iyiki varsın ve bizmlesin :)) evet cnm katıluıyorum burda gerçekten ark larla bile konuşmadığımız şeyleri konuşabiliyoruz ve yeni şeyler öğreniyoruz :)) cnm acil doktora gitmem lazım de izin vermezlermi??

telefonlara bitek ben bakıyorum ama napıyım alıcam mecbur izin içimi rahatlatıyım en azından ya

Son düzenleme:
buarda kızlarrr günaydınnnn :))))
kocamı ikna edip dün int aldırdım artık int im var ama laptop milattan önceden kaldıgı için yavaş çalışıyo bide bilg almak zorunda kalcaz galiba :))
annem cumartesi hastaneden çıktı iyi atlattık çok şükür tamponlarıda çıkardılar bizraz ağrı birazda halsizlik kaldı oda geçer bi kaç güne inşallah :))
yaaa haftasonu nekadar yazışmışsınız hepsine cvp verip listeyi güncellemek bayağı bi zamanımı aldı ama hallettim :))

eee eğer sen çok hadta olup işe gelemez olsan kim kalıcak ??

geçen kafta açıköğretim işi için izn almıştım flaan bilseydim tüm gün alır gelmezdim halederdim dedim buay olur belki ama olmayınca işde aman ya bende diş için randevualdım ağrıyor dolgum düşmüş diycem yarımgüm izin alıp cumarteside dediğingibi özele gösteriricem sonuçlarımı burada annede çok geçmiş olsun allah şifa versin tatlım

mrblar herkese.ben aranıza yeni katılıyorum.sevincim ve şaşkınlığımla sizlerle paylaşım içeresinde olmak istiyorum.1,5 yıllık evliyim.çocuk istiyoduk olmadı.troidin yavaş çalışması sorunu vardı.ilaç kullanıyorum.2 hafta önce dr ye gittik eşimle neden çocuğumuz olmuyor diye.kan ve sperm testleri yaptık.eşimde sorun yoktu.benim prolaktin değerim 53 çıktı yüksek yani.rahim ağzında yara var,rahimde polipler var senin hamile kalman imkansız dedi adetten sonra sana kurtaj yapalım dedi.normalde 06 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım.10 ocakta eczaneden aldığın iki farklı marka testle sonuç pozitif çıktı.hemen dr ya koştum.bana kızarak sen hamile olman imkansız dedi.usg ile baktı yoktu.sonra kan tahlili istedi bişey çıkmaz ama bakalım dedi.ve sonuç 2707 çıktı yani 4 haftalık hamileymişim;)bu hafta çarşamba usgden tekrar bakılacak inş bi sorun olmaz.çok tedirginim.allah çocuk isteyen herkese o mutluluğu sonuna kadar yaşatsın

canım tebrik ediyorummmm.allah kucagına almnayı nasip etsin ..

geçen kafta açıköğretim işi için izn almıştım flaan bilseydim tüm gün alır gelmezdim halederdim dedim buay olur belki ama olmayınca işde aman ya bende diş için randevualdım ağrıyor dolgum düşmüş diycem yarımgüm izin alıp cumarteside dediğingibi özele gösteriricem sonuçlarımı burada annede çok geçmiş olsun allah şifa versin tatlım

amin cnm çok saol :)) evet cnm mantıklı sabah erken saate randevu al 11 e kadar tahlillerini veriyosun zaten ertesi günde int sonuçları alıp cumartesi doktora götürürsün :))

hülyaaaa ben sana cizelge yapmıştım begenmedinmi kullanmamışsın :((

kocamı ikna edip dün int aldırdım artık int im var ama laptop milattan önceden kaldıgı için yavaş çalışıyo bide bilg almak zorunda kalcaz galiba :))
annem cumartesi hastaneden çıktı iyi atlattık çok şükür tamponlarıda çıkardılar bizraz ağrı birazda halsizlik kaldı oda geçer bi kaç güne inşallah :))
yaaa haftasonu nekadar yazışmışsınız hepsine cvp verip listeyi güncellemek bayağı bi zamanımı aldı ama hallettim :))

hadı hayırlı oplsun canımmm.bende aldırmak istiyorum ama biz evde pek girmeyiz oyuzden düşünmüyorumda.
annen için çok sevindim birtanem.agrılarıda geçer hemencik inşallah.
öpüyorum cok seni

hadı hayırlı oplsun canımmm.bende aldırmak istiyorum ama biz evde pek girmeyiz oyuzden düşünmüyorumda.
annen için çok sevindim birtanem.agrılarıda geçer hemencik inşallah.
öpüyorum cok seni

çok saol cnm :)) yaa ben iş yerinde sadece buraya giriyorum onun dışında giremiyorum facede şirinler die bi oyun var sırf oyuzden çok istedim bide çarşamba doktora gidicem tahliller için devlet hastanesinden randevu almam lazım oda sebep oldu :))

ohhhh hayırlı olsun tubişimmmm...gözün aydın annende çıkmışşş en kısa zamanda ağrıları da geçer inşallahhh....bende not alıodum senin için yeni gelenleri...:8:

meraba seraycım bana bunu söylemeyi unuttun sanırım benim ismim yeliz senin ki seray dımı memnun oldum

bende memnun oldum yelizcimm..benim adım aysun...serayda diyebilirsin ama..

teşekkür ederim seraycım hoşbuldum;yaşadığm yer tokat bat 17 ocak ismim elif;cnm sen adanadansın dimi bi yerde okumuştum sanırım.adanamı çooook özledim,2 aydır gidemiyorum benim yerime pencereden filan dışarı çıkıp havasını içine çeker misin lütfen:5:

memnun oldum elifcimm...evet adana da yaşıyorummm...tabiki canım ...memnuniyetlee...sende adanalısın sanırımm...neden tokattasın?iş yada eş durumlarımı...

günaydın kızlarrrrrr....hepinize iyi haftalarr...nasılsınızzz...
günaydın bitanemmmmm :))) iyiyiz sen nasılsın ??
ohhhh hayırlı olsun tubişimmmm...gözün aydın annende çıkmışşş en kısa zamanda ağrıları da geçer inşallahhh....bende not alıodum senin için yeni gelenleri...:8:
teşekkürler bidenemmm :)) sırada senide bekliyorum :))evet cnm çıkardık atlattık sonunda inşallah geçer biran önce :)) ayyy kıyamam bidenem ben güncellemeleri yaptım ama eksik varsa sen bana hatırlat bidenem olurmu :))
çok sağol canım ya inşlah haledebilirim ya

cnm halledersin merak etme ama sabah erken gitte tahlil saatini kaçırma :)) sen ne tahlili yaptırcaksın ??

günaydın bitanemmmmm :))) iyiyiz sen nasılsın ??

Teşekkürler bidenemmm :)) sırada senide bekliyorum :))evet cnm çıkardık atlattık sonunda inşallah geçer biran önce :)) ayyy kıyamam bidenem ben güncellemeleri yaptım ama eksik varsa sen bana hatırlat bidenem olurmu :))

cnm halledersin merak etme ama sabah erken gitte tahlil saatini kaçırma :)) sen ne tahlili yaptırcaksın ??

evet ttalım doktor bir sürü tahlil falan istedi yaptır gel dedi birseneniz daha dolmadan erkekde araştırma yapmamız anlamı yok dedi önce seninin sağlıkla ilgili bir soyunun varmı gbelik için bir proplenmin flan varmı bakayım eğer birsene geçer halen bebek yoksa ozman kısırlık için araştırma yaparız ancak dedi işde hesaplatınca tahliler 400 tl tutu devlete ücrez sonunça negerek var okadr paravermeye dedim bu çarşamba bende randevualayım sonra dediğin gibi özele götürücem sen niye peki gidiyosun buaradasen nekadarıdr bebek istiyosun canım

günaydın kızlarrrrrr....hepinize iyi haftalarr...nasılsınızzz...

günaydın canım pazartesi gelmek istemesemde işde geldim gene:iyi sayılr cumartesi günü kötü bir hber aldım yakımız çok geNçti vefatetmiş daha 10 yaşında çocuğu vardı onun dışınd açok iyim elhamdurullah sen naılşsın neler yaptın bu hafta sonu canım

Son düzenleme:
Back
X