2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

evet ttalım doktor bir sürü tahlil falan istedi yaptır gel dedi birseneniz daha dolmadan erkekde araştırma yapmamız anlamı yok dedi önce seninin sağlıkla ilgili bir soyunun varmı gbelik için bir proplenmin flan varmı bakayım eğer birsene geçer halen bebek yoksa ozman kısırlık için araştırma yaparız ancak dedi işde hesaplatınca tahliler 400 tl tutu devlete ücrez sonunça negerek var okadr paravermeye dedim bu çarşamba bende randevualayım sonra dediğin gibi özele götürücem sen niye peki gidiyosun buaradasen nekadarıdr bebek istiyosun canım
cnm ben agustosta kalbi durdugu için bebeğimi aldırdım şimdi korunma sürecim geçti tekrar istiyorum 3 senelik evleyim ... rutin tahlil yaptırıcam bi problem varmı gebeliğe uygunmuyum die :))
sultançifliği canım sen peki

ben avcılardayım cnm :))

günaydın canım pazartesi gelmek istemesemde işde geldim gene:iyi sayılr cumartesi günü kötü bir hber aldım yakımız çok geNçti vefatetmiş daha 10 yaşında çocuğu vardı onun dışınd açok iyim elhamdurullah sen naılşsın neler yaptın bu hafta sonu canım

başınız saolsun cnm allah geride kalanlara sabır versin ...

benim ki 19 ocak en geç
tabi bu iğne dahada geçiktirirmi erkenmi edet olurum bilmiyorum...

ama bebeğimi kaybettikten sonra çektiğim acı her ay azalıyor ve yerini umut alıyordu...
şu iki üç gündür bıktım resmen psikolojim 1 ay öncekine döndü.
ya millet çatır çatır doğuruyo hemen hamile kalıyo korunmayı bırakınca
sinirim bozuldu yaaa

yok ben iyi değilim.
salı günü test yapçam 29.günü tabi o güne kadar adet olcam galiba...
:(((((((

canım benim üzülme lütfen sakin olmamız lazımm...inşallah hamişsindir canımmm...haberlerini bekliyoruzz...

Kızlar ve tubişim aysunum.....
Bugun dr gittim.muayne etti ama nasıl bir muayane anlatamam dr sinir etti.
Yattım ultrasonla baktı kesem oluşmuş kalka bilirsin dedi.hiç bişey demedi başka ben sordum kaç haftalık dıye anca ozaman cevap verdi.
4,5 haftalık olabilir dedi.1 ay sonraya gelırsın dedi.sinir oldum doktora.eşimde beğenmedi dr ilğilenmedi hiç
yeni bir dr arayışına girdim bakalım.

doktorların bazıları öle canmm..memnun kalmadıysan hemen değiştir en iyisini yaparsın...

ok tatlım yaşım 28, yaşadığım yer adana, bat için bi tarih yok çünkü yumurtlamam geç oldu ama tahmini 18-19 ocak olabilir. :18:

bende adanadayımm canımm...sen nereseinde oturuyorsun...listeye bakıodum hiç adanalı yok diodum...hoşgeldinnn...

günaydın bitanemmmmm :))) iyiyiz sen nasılsın ??

teşekkürler bidenemmm :)) sırada senide bekliyorum :))evet cnm çıkardık atlattık sonunda inşallah geçer biran önce :)) ayyy kıyamam bidenem ben güncellemeleri yaptım ama eksik varsa sen bana hatırlat bidenem olurmu :))

cnm halledersin merak etme ama sabah erken gitte tahlil saatini kaçırma :)) sen ne tahlili yaptırcaksın ??

eksik yok sanırım tubacımmm...yazdıklarımı sende yazmışsın listeye...ellerine sağlık...iyi sayılırım ben hala boğazımda ağrı var ve geceleri öksürük krizi tutuyor..onun dışında iyiyimm...

cnm ben agustosta kalbi durdugu için bebeğimi aldırdım şimdi korunma sürecim geçti tekrar istiyorum 3 senelik evleyim ... rutin tahlil yaptırıcam bi problem varmı gebeliğe uygunmuyum die :))

ben avcılardayım cnm :))

ay inşlah bir sorun çıkmaz umarım arnavutköyü duydunmu hiç canım ben ordan gelin geldim sulatançiğliğine

canım benim üzülme lütfen sakin olmamız lazımm...inşallah hamişsindir canımmm...haberlerini bekliyoruzz...

doktorların bazıları öle canmm..memnun kalmadıysan hemen değiştir en iyisini yaparsın...

bende adanadayımm canımm...sen nereseinde oturuyorsun...listeye bakıodum hiç adanalı yok diodum...hoşgeldinnn...

eksik yok sanırım tubacımmm...yazdıklarımı sende yazmışsın listeye...ellerine sağlık...iyi sayılırım ben hala boğazımda ağrı var ve geceleri öksürük krizi tutuyor..onun dışında iyiyimm...

cnm yaaa ilacını bitirdinmi peki neden geçmedi ama benimde öle ara ara öksürük krizine giriyyorum geldi bi gitmedii :((

günaydın canım pazartesi gelmek istemesemde işde geldim gene:iyi sayılr cumartesi günü kötü bir hber aldım yakımız çok geNçti vefatetmiş daha 10 yaşında çocuğu vardı onun dışınd açok iyim elhamdurullah sen naılşsın neler yaptın bu hafta sonu canım

başınız saolsun canımm...bende iyiyim..haftasonu gezdim bolbol uyudum bide...

cnm yaaa ilacını bitirdinmi peki neden geçmedi ama benimde öle ara ara öksürük krizine giriyyorum geldi bi gitmedii :((

bitirdim ara vermiştim birara hastalanınca başladım tekrar..ama hala devam ediyor...eskisi gibi değil ama hafif biraz..o öksürük zaten mahvedio herkes hasta o kadar salgınki...

aysuınn bizde başladık çalışmalaraaa galiba sizde ??

biz başlamadık daha ama bitmek üzere benim adet hatta bitti sayılır...11. günü dedi eşimin teyzesi ama erken başlarım heralde...11,13,15,17 die tek sayıları takip et dedi..onunda çocuğu olmuyo hep doktora gidiyodu öle dedi...onu uygulucam...tabi ama 11. günü beklemem ama :9::9:özledim kocişimii :17::17: oda özlemiş heralde :1::1:

oh negüzel adana sıcaktır ben kaç kat giyiniyorum ya :)))dılunuyorummm

c.tesi çok iyiydi sosyete pazarına gittim ama gezmedim eşimin teyzesine gittimm...oturduk güzeldi...pazar günüde 11 e kadar uyudumm...hava güseldi kocişim kahvaltıya götürdü ama orda yağmur başladı..sonrada carrefour a gittik bana mont aldık gezdik...sonra kayınvaldem yemeğe çağırdı...ordanda annemin arabası bizdeydi onu bıraktık...orda oturduk birazda..ama hala yağmur yağıo...soğuk burasıda oralar gibi olmasada...böle geçti işte haftasonumm...çok çabuk geçio yaaaaa..

c.tesi çok iyiydi sosyete pazarına gittim ama gezmedim eşimin teyzesine gittimm...oturduk güzeldi...pazar günüde 11 e kadar uyudumm...hava güseldi kocişim kahvaltıya götürdü ama orda yağmur başladı..sonrada carrefour a gittik bana mont aldık gezdik...sonra kayınvaldem yemeğe çağırdı...ordanda annemin arabası bizdeydi onu bıraktık...orda oturduk birazda..ama hala yağmur yağıo...soğuk burasıda oralar gibi olmasada...böle geçti işte haftasonumm...çok çabuk geçio yaaaaa..

oh çok güzel bende cumatesi misafirim vardı liseden arkadaşım akşamınada kaynnama gititm orda sonra orda kötü haber gelince annmein kuzenini vefateden onun yanına gidelim dedik 12de geldik annemi yolcu edip pazarda moralim düzelsin dedi benimki ist foruma gidik böyle aynen çok çabuk biti veriyor hafta sonu ya

oh çok güzel bende cumatesi misafirim vardı liseden arkadaşım akşamınada kaynnama gititm orda sonra orda kötü haber gelince annmein kuzenini vefateden onun yanına gidelim dedik 12de geldik annemi yolcu edip pazarda moralim düzelsin dedi benimki ist foruma gidik böyle aynen çok çabuk biti veriyor hafta sonu ya

seninde cenaze dışında iyiyimiş ...tekrar başın saolsun canımmm..Allah kalanlara sabır versin...

bitirdim ara vermiştim birara hastalanınca başladım tekrar..ama hala devam ediyor...eskisi gibi değil ama hafif biraz..o öksürük zaten mahvedio herkes hasta o kadar salgınki...
cnm yaaa gerçekten salgın bi geçmedi gitti :((
evlilik öyle ama olsun yakınsın gene istdasın ailene enazından benimde 15dak annamelere kaynnamalr 2daka bir sokka aşamda oturuyorlar yakınım iki tarafata iyi oluyor canım
ist dayım ama çok uzagız anneme kayın validemde uzak ben yanlızım burda :((
biz başlamadık daha ama bitmek üzere benim adet hatta bitti sayılır...11. günü dedi eşimin teyzesi ama erken başlarım heralde...11,13,15,17 die tek sayıları takip et dedi..onunda çocuğu olmuyo hep doktora gidiyodu öle dedi...onu uygulucam...tabi ama 11. günü beklemem ama :9::9:özledim kocişimii :17::17: oda özlemiş heralde :1::1:
ayyyy özlemiştir valla bizde özlemişiz ün hasert giderdik :17::17::17: hadi bakalım hayırlısı inşallah bu ay gelir bizi kuzucuklarr

ohhh bol bol gezdin yani süpper :))) kafan dağalmıştır azcık bn annemlerdeydim oyuzden gezemedik ama bu haftasonu sinemaya falan gitmek istiyorum hadi hayırlısı

evlilik öyle ama olsun yakınsın gene istdasın ailene enazından benimde 15dak annamelere kaynnamalr 2daka bir sokka aşamda oturuyorlar yakınım iki tarafata iyi oluyor canım

hmm belki bu daha iydir bilmem:)istda em yakın biyer bile uzak bu tarafikte ama aileden uzak olmak aşırı zordur tahminimce sinamada gzüel filimler var değerlendir derim eşinle gidip güzel bir filim izleyin fetih gösteriMe girsin bende gidicem ya canım sümananaın şifresnine gittik bizde geçenlerde eh idareederdi:)

Son düzenleme:
cnm yaaa gerçekten salgın bi geçmedi gitti :((

ist dayım ama çok uzagız anneme kayın validemde uzak ben yanlızım burda :((

ayyyy özlemiştir valla bizde özlemişiz ün hasert giderdik :17::17::17: hadi bakalım hayırlısı inşallah bu ay gelir bizi kuzucuklarr

ohhh bol bol gezdin yani süpper :))) kafan dağalmıştır azcık bn annemlerdeydim oyuzden gezemedik ama bu haftasonu sinemaya falan gitmek istiyorum hadi hayırlısı

öle walla sabah soruodu ne zaman bitiyo die...bilmez fazla benim kocişim :D evet canım inşallah bu ay gelir bizim bebişlerrr:emir_bebek::emir_bebek: iyi oldu walla gezmem dağıldım bayağ..c.tesi bebişin bi kaç kıyafeti vardı onları buldum baktım baktım ağladım..birazda sıktım kendimi ağlamamak için ondanda boğazım kötü oldu heralde...hangi filme gitmeyi düşünüosun bende bayağdır gitmiom yaaa...

öle walla sabah soruodu ne zaman bitiyo die...bilmez fazla benim kocişim :d evet canım inşallah bu ay gelir bizim bebişlerrr:emir_bebek::emir_bebek: Iyi oldu walla gezmem dağıldım bayağ..c.tesi bebişin bi kaç kıyafeti vardı onları buldum baktım baktım ağladım..birazda sıktım kendimi ağlamamak için ondanda boğazım kötü oldu heralde...hangi filme gitmeyi düşünüosun bende bayağdır gitmiom yaaa...

ay kıyamma ya seraycım üzme kendi herşeyde vardır bir hayır benim eşimin teyzesi tam 11 düşük yapmış düşün anlamaMIŞ doktor sebebini hiç en sonunda nir oğlu olmuş yaşamış yılar sonra kanuyuşmazlığından bebeklerin öldüğüANlaşılmış şimdi Düşün torunu bile var allahtan ümit kesilmez ben hep bebek aklıma geldikçe olmıycakmış gibi düşündüğümde hep çevremdeki böyle durumlara bakıp şükürediyorum en azından senin birtane olmuş ama yaşaşmış dah evet benim için belki eren daha yeniyim bu yola ama negelen var negiden canım benim oo daha çok bebek kıyafeti alıcaksın eskitcek bebeğin kıyafetlerini inşlah cnaım benim üüzlme sakın

Son düzenleme:
Back
X