2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

cnm malesef nekadar korumayada çalışsam 2 kat çorap giyip en kalın botlarımıda giysem ayaklarım donuyoo artık kısmettt ve bu iş yerinde stresten uzak durmak inan çok zor umarım hamişsindir :))

cnm o kamu sektörüne karnı burnundada olsam bizimkiler acımaz :(( yaa sakin olmaya çalışıyorummm ama yağan karı görünce sebep olanları görünce daha çok sinirleniyorum yaa akşam nasıl gitcem evime yaaa :((( büyük ihtimal servisle gitmicem metrobüste sıkış tıkış gidicem servisle gitmicemm

canım sen yine servisine bin olmadı iner metrobuse binersin dicem ama nasıl bi sistem geçiomu ordan metrobüs bilmiom ama...işler yoğun bayağ giremedim bidaha ...ara ara gelmeye çalışıcam yine...

Ya kızlar bişey sorucam şu yazıların altındaki eklentiyi nasıl yapıyoruz lütfen anlatırmısınız

kızlar günaydın..

ya ben doktora gidicem perşembe günü ama bişi merak ediyorum ilk muaynem bebeğe ultrasondamı bakıolar yoksa alttan muayne ediyolarmı acaba bilgisi olan varmı ?

canım idarar sıkışık bi vaziyette gidersen ultrasonla bakarlar ve kesecik görünür sıkışık olmazsan belki su içmeni tavsiye ederler...olmadı gerek görürse alttan bakabilir..hiç korkma..alttan baksalarda bişi olmaz...ben çok alışmıştım artık...herşey bebiş içinn...

canım yazdığın sağ altında alıntı ile cevapla var oradan bir dene bakalım ;)

BU NU NASIL YAPIYORUZ YANI SAYFANIZA KOPYALA YAPIŞTIRLAMI KOYUYOZRSUNUZ
zZy7p2.png

offfffffffffffffff adete bir hafta kaldııı ama bende yine hniç belirti yok.bu ayıda çöpe atıık sabnırımmmmm

Canım seninde başını ağrıtıyorum k.bakma. Profiline derken mesaj yazdığımız yere mi kpyala yapıştır yapıcaz

Canım seninde başını ağrıtıyorum k.bakma. Profiline derken mesaj yazdığımız yere mi kpyala yapıştır yapıcaz

yok canım o adresde ilgili şeyleri yaptıktan sonra bi adres çıkıo altında onda adresin belli bi kısmını kopyalayıp kontrol panelim bölümünde profilimi düzenleye gir orda çizelge bölümüne kopyaladığın adresi yapıştır..değişiklikleri kaydet..

yok canım o adresde ilgili şeyleri yaptıktan sonra bi adres çıkıo altında onda adresin belli bi kısmını kopyalayıp kontrol panelim bölümünde profilimi düzenleye gir orda çizelge bölümüne kopyaladığın adresi yapıştır..değişiklikleri kaydet..

neden olmuo hata verio offffffffff:14:

tubişim nedir son durum istanbulda tatil felan diyorlar varmı sizede tatil felan.
burdada müthiş yagıyor doldurdu heryerleri yollar kapanır birazdaha yağsa dua edıyorum bende heryere tatril yapılsın dıye hamişlerin dualrı kabul olurmuş ya...:)
senın moralın nasıl iyimisin?
aysunda yogun heralde sesi cıkmıyor :)

canım benim gel sakaryaya pek güzel olamamakla bırlıkte küçük ve sıkıntısız bir şehir.
ahhh keşke cnm yaa ist dan o kadar sıkıldımkiii kaçasım varrr ....
canım sen yine servisine bin olmadı iner metrobuse binersin dicem ama nasıl bi sistem geçiomu ordan metrobüs bilmiom ama...işler yoğun bayağ giremedim bidaha ...ara ara gelmeye çalışıcam yine...
cnm erken çıkmak için izin alıcam dolmuşla metrobüse gitcem :((

offfffffffffffffff adete bir hafta kaldııı ama bende yine hniç belirti yok.bu ayıda çöpe atıık sabnırımmmmm
cnm benimmm deme öle çıkmadık candan umut kesilmezz bende kendim için öle düşünüyom ama hayırlısı :))
ayy bidenemm yardımsever arkadaşım benimmmmm :16::16::16:
neden olmuo hata verio offffffffff:14:

cnm sen aldığın adresi buraya kopyalarmısın ben yardımcı olim veya nasıl çizelge istiyorun tahmini doğum tarihini söle yapim ben sana :))

tubişim nedir son durum istanbulda tatil felan diyorlar varmı sizede tatil felan.
burdada müthiş yagıyor doldurdu heryerleri yollar kapanır birazdaha yağsa dua edıyorum bende heryere tatril yapılsın dıye hamişlerin dualrı kabul olurmuş ya...:)
senın moralın nasıl iyimisin?
aysunda yogun heralde sesi cıkmıyor :)

heee şimdi aysun tatil sonrası iş patlaması yaşıyoo :)) kıyamam bideneme sizin işler rahatladımı birazzz ???
cnm varya burda gözgözü görmüyoo ama bizim insafsızlar tatil falan yapmıyoo ki imkansızzz :(( sadece idari tatil oluyo ki o sizi vuruyo galiba ama bizi özel sektörü etkilemiyor :(( yaa ben daha iyi gibiyim ama yorgunluktan ölüyorum eve gidip duş alıp uyumak istiyorum :))

Back
X