- 6 Temmuz 2010
- 372
- 26
- 118
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #3.821
sanırım yaptım![]()
herkeze çok teşekkür ederim çok mutlu oldum şuan![]()
evet canım oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım yaptım![]()
herkeze çok teşekkür ederim çok mutlu oldum şuan![]()
cnm burda sadece evli olmayanlara daha iyi görebilmek için içiriyolar su ama hamilelerde hiç duymadım :)) neyse herşey yolundaysa sorun yok :)) melegin büyüyooo ne güzelll
heee şimdi aysun tatil sonrası iş patlaması yaşıyoo :)) kıyamam bideneme sizin işler rahatladımı birazzz ???
cnm varya burda gözgözü görmüyoo ama bizim insafsızlar tatil falan yapmıyoo ki imkansızzz( sadece idari tatil oluyo ki o sizi vuruyo galiba ama bizi özel sektörü etkilemiyor
( yaa ben daha iyi gibiyim ama yorgunluktan ölüyorum eve gidip duş alıp uyumak istiyorum :))
evet cnm ama kalbi durdugu için aldırdım meleğimiiituğba sen hamile kaldınmı yoksaa
canım benım vallaha yogunlugumuz azaldı gibi.ama değişiyor zaman zaman oluyor yogunluk.
bizde işyerindeki arkadaşlarla gerılıyoruz birbirmize .bende sanırım işi bırakmak istiyorum
süpper olmuş cnm ellerine sağlıkkk inşallah çizelgen 30 lu haftalarıda gösterir :))
inşallah canım ya çok istedim allahım sonunda nasip etti allahım
isteyen herkeze allahım nasip etsin..![]()
tubişim nedir son durum istanbulda tatil felan diyorlar varmı sizede tatil felan.
burdada müthiş yagıyor doldurdu heryerleri yollar kapanır birazdaha yağsa dua edıyorum bende heryere tatril yapılsın dıye hamişlerin dualrı kabul olurmuş ya...:)
senın moralın nasıl iyimisin?
aysunda yogun heralde sesi cıkmıyor :)
ahhh keşke cnm yaa ist dan o kadar sıkıldımkiii kaçasım varrr ....
cnm erken çıkmak için izin alıcam dolmuşla metrobüse gitcem(
cnm benimmm deme öle çıkmadık candan umut kesilmezz bende kendim için öle düşünüyom ama hayırlısı :))
ayy bidenemm yardımsever arkadaşım benimmmmm
cnm sen aldığın adresi buraya kopyalarmısın ben yardımcı olim veya nasıl çizelge istiyorun tahmini doğum tarihini söle yapim ben sana :))
heee şimdi aysun tatil sonrası iş patlaması yaşıyoo :)) kıyamam bideneme sizin işler rahatladımı birazzz ???
cnm varya burda gözgözü görmüyoo ama bizim insafsızlar tatil falan yapmıyoo ki imkansızzz( sadece idari tatil oluyo ki o sizi vuruyo galiba ama bizi özel sektörü etkilemiyor
( yaa ben daha iyi gibiyim ama yorgunluktan ölüyorum eve gidip duş alıp uyumak istiyorum :))
aynen walla iş patlaması yaşıom şuandaa( istemiom ben çalışmakkkk
sen napıosun hülyacımmm nasıl yoğunluk azaldımı_?
aynen öle tubişim bitmio işler aslında bitirip gitmiştim ama karışık ya burası onlarla uğraşıomm...izin al kuzucum inşallah verirlerrr de çıkarsın bi güsel bici bici yapıp dinlenirsinn...ohhh mis gibii...
test sonucum geldiii şöle bişi var beta-hcg <1.20 negative...beklemiodum zaten ben buay kalamıcam wallahh..ama hemoglabin yükselmiş normal değerler aralıgında..sevindim...izinli oldugum süre boyunca ilaçlarımı içmedim tiksindim artık...içmem heralde folik asiti içersem yeter bence..
tatlım yumurtlama takibi yaptırsana bence uygun saatleri kaçırıyorsun...
vede insan olmadıkça yıpranıyooo
ben sırf yıpranmamak için yumurtlama takibi yaptırdım ama
hamile kalınca bitmiyoo
şimdi bebeği göremedim daha diye dert ediyorum doktor seçemedim diye dertliyim...
çok acele ediom aslında daha erken sayılır ama işte insan yinede olmucak die korkuo...yaptırmadım hiç yumurtlama takibi ben yumurtlama testi aldım onunla takip ediom sadece..bide ne kadar takip edersem edim bişe yapmazsakda zor olur demikocişim mecburiyet hissedince yapamıomuş...bende pes ediom artık hiç bişi demicem...ne zaman isterse ozaman yapsın...napimm
![]()
seray ben yumurtlama günlerini biliyordum ve eşimle kavga eetmiştik 2 gün öncesi sonra barıştık o gün iğne vuruldum ama ona 3 gün sonra bebek oluyo dedim. oysa doktor 1 ve 2 . günü demişti.. yani şartlamamak için bide bebek içinmi barıştı acaba diycekti. hatta 1.ve 2. günü birlikte olduk sonraki günler bebek olcağını zannettiği çin o istedi ben istemiyorum dedim. :))))
yani o bilmiyodu ben onun istemesinden ziyade ona sadece bebek istediğim zaman yaklaştığımı düşünüyo diye demedim...
öyle yani ...
ya sağlığıyla kucağına alırsın inşallah geç olsun önemli değil önemli olan kucağımızda görebilmek sağlığıyla... benim çok canım yandı Allah hepimize anne olmayı nasip etsin...
bidenem faha adet tarihine varrr ve ve döllendikten 1 hafta sonra çıkar kandada bencede oyuzden çok dikkate alma derim ben sadece folicasit iç diğerleri gereksiz :))test sonucum geldiii şöle bişi var beta-hcg <1.20 negative...beklemiodum zaten ben buay kalamıcam wallahh..ama hemoglabin yükselmiş normal değerler aralıgında..sevindim...izinli oldugum süre boyunca ilaçlarımı içmedim tiksindim artık...içmem heralde folik asiti içersem yeter bence..
cnm Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. adresinden çizelgeni yap gerisini anlatırız :))ARKADAŞLAR ŞU AŞAĞIDAKİ HAMİLE TAKVİMİNİ NASIL HAZIRLIYOSUNUZ?? BANADA ANLATIN???
bide listede yeni hamile arkadaşlar 6+1 günlük benim. kalp atışı ne zaman duyuluyo geçen seferkini hatırlamıyorum ben...
bide bende çok kasık bel bacak ağrısı oluyo miğde bulantısı yokkk sizde varmı
hala doktor seçemedim...
bide bebeği göremedim daha![]()
çok acele ediom aslında daha erken sayılır ama işte insan yinede olmucak die korkuo...yaptırmadım hiç yumurtlama takibi ben yumurtlama testi aldım onunla takip ediom sadece..bide ne kadar takip edersem edim bişe yapmazsakda zor olur demikocişim mecburiyet hissedince yapamıomuş...bende pes ediom artık hiç bişi demicem...ne zaman isterse ozaman yapsın...napimm
![]()
inşallah canımmm inşallahhh...tabiki sağlıklı olsunda başka bişi istemem...bende çok acı çektim..Allahım birdaha yaşatmasın o günleri inşallahhh...bende hiç istemicem ondan o ne zaman isterse artık ozamanda tutarmı bilmem...aslında adetime 10 gün kala yaptırmış oldum testi...9 şubat batım...ümidim yok ama yinede bekliom dört gözle işte...
yaa bende öle diyorum ama izin verip veremicekleri şüpheli(
inşallaaaahhhhhhhhhhhh verirlerrrr...pişttttt ordakilerrrr duyuyonuzmu beniiii tubişime izin vereceksiniz tağammmmıııııı...dün kuzumu 5,5 saat yollarda dondurdunuzz...bugünlük erken gönderin çabukkkkkkkk![]()
seray alakasız konuyla ama ben o alttaki cetveli oluşturmak istiyorum sen nasıl oluşturdun...
ayyyy bidenemmm yaaaaaa yanımda olsannn azcık sarışırdıkkkk :))) yerim seni yaaaaaaa moralimi yerine getiriyon valla keşşkee buralar da olsannnn yada ben orda olsammm