2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlarr hamiş oldugunuzu öğrenirseniz nasıl sölüceksiniz...ben bi plan öğrendim...bi restoranda yemek ayarlıosun..sonra ordaki garsonlarla anlaşıosun tabi ...önceden aldığın bebek tabağı kaşığı biberonu nu garson masaya servis açarken onlarıda koyuyo...tabiki sorucak kociş bunlar ne die..garsonda dicekki beklediğiniz bi misafiriniz varmış..:32::32::32::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: o anı tabiki bide kameraya alcan yüz ifadesini göstermek için...süper bişi yaaa hamiş olursam yapmayı düşünüom bunu...

Merhaba arkadaşlar BAT 9-10 şubat ama 4-5 gündür acayip kasık ağrım var ,ayrıca ağızımda acayip EKŞİMTIRAK tükürük salgılanmakta,kasıklarımda geceleri titreşim olurcasına seyreme oluyor , sol göğsüm arasıra ağrıyor ama sol göğüsümün koltuk altına doğru ağrısı şiddetli ilk hamileliğim böyle olmamıştı bu belirtiler varmı sizde ?

kızlarr hamiş oldugunuzu öğrenirseniz nasıl sölüceksiniz...ben bi plan öğrendim...bi restoranda yemek ayarlıosun..sonra ordaki garsonlarla anlaşıosun tabi ...önceden aldığın bebek tabağı kaşığı biberonu nu garson masaya servis açarken onlarıda koyuyo...tabiki sorucak kociş bunlar ne die..garsonda dicekki beklediğiniz bi misafiriniz varmış..:32::32::32::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: o anı tabiki bide kameraya alcan yüz ifadesini göstermek için...süper bişi yaaa hamiş olursam yapmayı düşünüom bunu...

canım eğer hamileliğim netleşirse bu ay 14 şubat sevgililer gününde güzel bir zar içine hassas kan test sonucunu koyacağım ve eşime vereceğim maksat hediyeden yırtmak :)))))

Tubiş istanbulun neresinde oturuyordun sen ?
Işyerin neresinde tam olarak belki yolum düşer ugrarım kız:)

ne bilem walla burdada telefonda önce sekreter konuşuyo ya beni konusturdular...çok zor olmuştu yaa..:D:D

walla benim belim ağrıo sadece onun dışında bişi hissetmiom...o nedenlede beklemiom zatiii saldım çayıra mevlam kayıra :9::9:gelirse mutlu eder gelmezsede canımız saolsun bidahaki aya deneriz şansımızı ;)

ooooo ne pahalı kısss..burda yemeğin yanında salata bedava :1::1::1:
aynen cnm gelirse baş üstüne gelmezse kendi bilir :))) yaaa çok zor sabahtan beri hiç susmadan çalıyo tell :P yaaaa nerdeeeeeee çok pahalı burası :(((
inşallahhh yaaaa sürpriz olur walla bana ;)

ayyy aysun süppermiş ama benimki çok kıskanç garsonla böle bi plan yaparsam gecemiz mahfolur :)) ben kocişe msj atıcam bebişimizin ağzından :)) babacım ben yola çıktım geliyorum diyee

aynen cnm gelirse baş üstüne gelmezse kendi bilir :))) yaaa çok zor sabahtan beri hiç susmadan çalıyo tell :P yaaaa nerdeeeeeee çok pahalı burası :(((

ayyy aysun süppermiş ama benimki çok kıskanç garsonla böle bi plan yaparsam gecemiz mahfolur :)) ben kocişe msj atıcam bebişimizin ağzından :)) babacım ben yola çıktım geliyorum diyee

en güzeli canım öyle bişeyi benimkide kızar ne paylaşıon elin adamıyla der .aynen benımde gecem mahvolur birde böyle özel ve güzel birşeyi başka şekillerdede haber edebiliriz kızlar.

canım eğer hamileliğim netleşirse bu ay 14 şubat sevgililer gününde güzel bir zar içine hassas kan test sonucunu koyacağım ve eşime vereceğim maksat hediyeden yırtmak :)))))

süper hediyeden yırtmak daha güzelmiş:D:D:D inşallah gelir bebişlerimiz göbüşlerimize ;)

en güzeli canım öyle bişeyi benimkide kızar ne paylaşıon elin adamıyla der .aynen benımde gecem mahvolur birde böyle özel ve güzel birşeyi başka şekillerdede haber edebiliriz kızlar.

tubişim oda güselmiş walla ben yapabilirsem yapacam zaten tabi önce hamiş kalmam lazım...benim eşimde kıskanç aslında ama oanda öle bi tepki vermez die düşünüorum umarım yanılmammm:D bide şöle bi durum var umarım hamile oldugumu o yanımda yokken öğrenebilirim vede öğrensem bile çenemi tutabilirimmm :9::9::9:

yaa valla süpermiş gerçekten süpriz olurr ama nasıl yaparım utanırım ben..:)

tubişim oda güselmiş walla ben yapabilirsem yapacam zaten tabi önce hamiş kalmam lazım...benim eşimde kıskanç aslında ama oanda öle bi tepki vermez die düşünüorum umarım yanılmammm:D bide şöle bi durum var umarım hamile oldugumu o yanımda yokken öğrenebilirim vede öğrensem bile çenemi tutabilirimmm :9::9::9:

aynen ya bende çenemi kesin tutamam hatta haykırırım dünyayaaaaa...:)

walla öyle güzel bi haberin üstüne gece mahvedeceklerini sanmıorumm...isteselerde mahvedemezler bence bizlerin mutluluğunuda görünce...ha sonra hoşlarına gitmediyse sölerler...olur biter..ama kızıp bişe demezler bence...en mutlu gün çünkü ...bütün olumsuzlukları atsınlar kenara ki ölede olacağından eminimmm....:34:

bende gülerim gibime gelio ayy..heyecandan...ne güsel olur demi...çok merak ediom eşimin tepkisi ne olurdu? bebişimiz gelsede bu merakta gitse:1::8::8::8:

valla benimki kesin bi nağra aatar hani filimlerde olur ya ALLLLAAAAAHHHHH DİYE YANA YANA KOŞAR GELİR ..:)ayyyy kıyamam ben ona o kadar çook istiyo ki gününü o hesaplıyo bi gün boş bi gün dolu bakalım hayırlısı üzülecek diye üzülüyorum aşkımaa..:(

valla benimki kesin bi nağra aatar hani filimlerde olur ya ALLLLAAAAAHHHHH DİYE YANA YANA KOŞAR GELİR ..:)ayyyy kıyamam ben ona o kadar çook istiyo ki gününü o hesaplıyo bi gün boş bi gün dolu bakalım hayırlısı üzülecek diye üzülüyorum aşkımaa..:(

ay ne güseelllll gün hesaplayan kocaa...bizimkine gün hesaplayıp mail atıyon altına açıklama yapıon...onuda anlamıo evde anlatıyon...ama bütün bunları yapan ben değilim sanki bi icraat göremiom...zorla gibi bişi oluyo ...oda onu sevmiomuş...bıraktım walla...ne zaman isterse o zaman yapsın hatta dicemki gününü sen hesapla not tut bundan sonra..mecburiyet olur ama yine ...bakalımmm bekliommm ...5 gündür bişi yok...batım 9 u zaten olsada bişi olmaz bu saatten sonra;)

ayyyy süpperrrr bende öle yapcammmm ki zaten biz sevgililer gününde hediye almıyoruz birbirimize saçma geliyıo :))
Tubiş istanbulun neresinde oturuyordun sen ?
Işyerin neresinde tam olarak belki yolum düşer ugrarım kız:)
cnm ben avcılarda oturup leventte çalışıyorum sen gel herşekilde görüşürüzz sen gelince nereye geliyosun burda ???
hehehe bende öleee :))) geçen sefer akşama kadar zor dayanmıştım :))
bende gülerim gibime gelio ayy..heyecandan...ne güsel olur demi...çok merak ediom eşimin tepkisi ne olurdu? bebişimiz gelsede bu merakta gitse:1::8::8::8:
ayyyyy keşkee gelselerdeeee sölesek hemennnn :))
Bu akşam sanırım erkenden cıkacagız.mutluyujm birazcıkkk.
bizdeee ama lutfettiler 5:15 de çıkcazz :((
aynen ya bende çenemi kesin tutamam hatta haykırırım dünyayaaaaa...:)

bendeee bendee bendeeee

ayyyy süpperrrr bende öle yapcammmm ki zaten biz sevgililer gününde hediye almıyoruz birbirimize saçma geliyıo :))

cnm ben avcılarda oturup leventte çalışıyorum sen gel herşekilde görüşürüzz sen gelince nereye geliyosun burda ???

hehehe bende öleee :))) geçen sefer akşama kadar zor dayanmıştım :))

ayyyyy keşkee gelselerdeeee sölesek hemennnn :))

bizdeee ama lutfettiler 5:15 de çıkcazz :((

bendeee bendee bendeeee

anammmmmmmm burdaki karıların hepsi çıldırmışşşş....:9::9:ama bende bendeeeeeeeeee haykırsam dünyaya ...meleğimi bir solukta...Allahhhh gel bakim 9 şubat...ister bebişli ister bebişsiz...aylar bizim nede olsa...elbet tutturacaz bigünnn...geride kalan bütün batlarımı çatlacammm...:52::32::32::32::32::9::9::9: çatlaaaaaa14 aralıkkkk..çatla 13 kasımmmm...çatla 17 ekimmm (ama evlilik yıldönümüm sen dur nese çatlama)

Son düzenleme:
walla öyle güzel bi haberin üstüne gece mahvedeceklerini sanmıorumm...isteselerde mahvedemezler bence bizlerin mutluluğunuda görünce...ha sonra hoşlarına gitmediyse sölerler...olur biter..ama kızıp bişe demezler bence...en mutlu gün çünkü ...bütün olumsuzlukları atsınlar kenara ki ölede olacağından eminimmm....:34:
cnm maleseff benim kociş bozar tüm büyüyü bide onla uğraşamam :((

cnm yaaaa benimkiside şimdi y,ne aklıma geldi ben kocişe bebek patiği aldım doğumgününden 1 hafta sonraydı ne hediye aldın diee sölene sölene açtı o ara arabayı yeni almıştık arabaya hediye aldım sandı sonra baktı biraz büyüz hamileyim dedim görmeniz lazım bagır bağıra bi bana sarılıyo bi mutfağa bi salona bi yatak odasına doğru koşuşturup durdu biz o akşam arkadaşlarla şarköye tatile gidiyoduk yol boyunca durup durup kahkaha attı ve arkadaşına delirdim galiba falan diodu ama hevesimiz kursağımızda kaldı daha sonra bidaha olsa bu kadar sevinmicem dedi şimdi napcak bilmiyorum :((

Back
X