2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

anammmmmmmm burdaki karıların hepsi çıldırmışşşş....:9::9:ama bende bendeeeeeeeeee haykırsam dünyaya ...meleğimi bir solukta...Allahhhh gel bakim 9 şubat...ister bebişli ister bebişsiz...aylar bizim nede olsa...elbet tutturacaz bigünnn...geride kalan bütün batlarımı çatlacammm...:52::32::32::32::32::9::9::9: çatlaaaaaa14 aralıkkkk..çatla 13 kasımmmm...çatla 17 ekimmm (ama evlilik yıldönümüm sen dur nese çatlama)

ayyy aysun alemsin valllaa :)) güldürdüm beni burdaaa inşalllaaahhhh bu ay gelirlerrrrrr :)))

cnm maleseff benim kociş bozar tüm büyüyü bide onla uğraşamam :((

cnm yaaaa benimkiside şimdi y,ne aklıma geldi ben kocişe bebek patiği aldım doğumgününden 1 hafta sonraydı ne hediye aldın diee sölene sölene açtı o ara arabayı yeni almıştık arabaya hediye aldım sandı sonra baktı biraz büyüz hamileyim dedim görmeniz lazım bagır bağıra bi bana sarılıyo bi mutfağa bi salona bi yatak odasına doğru koşuşturup durdu biz o akşam arkadaşlarla şarköye tatile gidiyoduk yol boyunca durup durup kahkaha attı ve arkadaşına delirdim galiba falan diodu ama hevesimiz kursağımızda kaldı daha sonra bidaha olsa bu kadar sevinmicem dedi şimdi napcak bilmiyorum :((

öyle diosan öledir tatlım tabiki kocalarınızı iyi bilirsiniz...ne uygunsa onu yapınn...daha çok planlar buluruz hem burda;) ayyyy ne güzel yaa nasıl sevinmiş benimkinin sevinci öle olmadı yaa sadece durgun du gülümsüodu...annesigile sölerken bayağ heyecanlıydı...yemek yicez gelin dediler onlar benimkide 1 tabak fazla koyun ozaman dedi..3 kişi gelioz demişti ayyyy canım benim yaaa...olamadık ama 3 kişi de 4 kişide olacaz Allah ın izniyle...sevinir yine canım sevinmezmi...hele bi kucağınada alsın bak sen ozaman...

ayyyy süpperrrr bende öle yapcammmm ki zaten biz sevgililer gününde hediye almıyoruz birbirimize saçma geliyıo :))

cnm ben avcılarda oturup leventte çalışıyorum sen gel herşekilde görüşürüzz sen gelince nereye geliyosun burda ???

Hehehe bende öleee :))) geçen sefer akşama kadar zor dayanmıştım :))

ayyyyy keşkee gelselerdeeee sölesek hemennnn :))

bizdeee ama lutfettiler 5:15 de çıkcazz :((

bendeee bendee bendeeee

bakırköy-kartal-oralarda genmelde akrabalrım

Aysun vallah güldür heee allah senı ne etmesin
allah hayırlısı versin bütün aylar bizim her ay bir şansımız var canlarım benimmmm.

Son 10 dk cıkmama ben cıkıyorum kızlar yarın yeni günümüz yenbi umutlarla olur inşallah hepinizi seviyorum .dualrım hep sizlerle.

öyle diosan öledir tatlım tabiki kocalarınızı iyi bilirsiniz...ne uygunsa onu yapınn...daha çok planlar buluruz hem burda;) ayyyy ne güzel yaa nasıl sevinmiş benimkinin sevinci öle olmadı yaa sadece durgun du gülümsüodu...annesigile sölerken bayağ heyecanlıydı...yemek yicez gelin dediler onlar benimkide 1 tabak fazla koyun ozaman dedi..3 kişi gelioz demişti ayyyy canım benim yaaa...olamadık ama 3 kişi de 4 kişide olacaz Allah ın izniyle...sevinir yine canım sevinmezmi...hele bi kucağınada alsın bak sen ozaman...
evet cnmm :)) yaa belki çok şaşırdığı için öle olmuştur belki ama ne güzel 3 tabak koyun demiş :)) inşallah cnm yaaa bencede sevinir ama hep bi kuşku olucakya içimizde fazla alıştırmamaya çalışır kendini :))
bakırköy-kartal-oralarda genmelde akrabalrım

bakırköy çok yakın cnm bizee :))

Aysun vallah güldür heee allah senı ne etmesin
allah hayırlısı versin bütün aylar bizim her ay bir şansımız var canlarım benimmmm.

aynenn walla bütün aylar bizimmmm ;) ne etmesin beni kısss...hmmmm davul etmesin...:D çok çıkıo çenem bak etmiş galiba...ama davulun sesi uzaktan hoş gelirmişş....geliomu aloooooo :21::21::21::21:

Son 10 dk cıkmama ben cıkıyorum kızlar yarın yeni günümüz yenbi umutlarla olur inşallah hepinizi seviyorum .dualrım hep sizlerle.

saol canım benimmmm...dikkatli git emiii yere sağlam bas...kayma Allah korusun seni ve meleğiniii...iyi bak bebişimizede annesi olurmu;) öptümmmm çokkk:54:

evet cnmm :)) yaa belki çok şaşırdığı için öle olmuştur belki ama ne güzel 3 tabak koyun demiş :)) inşallah cnm yaaa bencede sevinir ama hep bi kuşku olucakya içimizde fazla alıştırmamaya çalışır kendini :))

bakırköy çok yakın cnm bizee :))

aynen öyle olacak tubişim...hepimizde o kuşku olacak...ama düşünmeyek fazla olurmuuu...herşey güzel olacak diyek heppp...:21::21:

inşallahhhhhh Aminnn :nazar: gül canım sen hep gülll...hepiniz gülünnn...bende gülimmm...ay çenem düştü yaaa...tuvalete gidecem gidemedim daha....:9::9::9::9::9::1::1:
aminn cnm hepimiz hep gülelim inşallah :)) hadi git git bende gidicem şimdi :))

tamam cnm dikkat et kendine :))

cnnmmlarımmm ben çıkıyorummm görüşürüzzz eve gidince girerim yine :))

$oley.gif400.sayfa oldu ayyyyy oleyyyy yuppiii heyheyyy:62::62::62:$Danseuse03.gifEki Görüntüle 337732 $Banane08.gif

buarada ben daha yoldayimm
.eve gidince kapatirim yemek yapcam ama hic cnm istemio yapmak..kocisde hangi pizzayi yesem die dusunuomus :) bizim evin altina dominos acildida :))) gelmeye calisicam aksam oki ;)

buarada ben daha yoldayimm
.eve gidince kapatirim yemek yapcam ama hic cnm istemio yapmak..kocisde hangi pizzayi yesem die dusunuomus :) bizim evin altina dominos acildida :))) gelmeye calisicam aksam oki ;)
tamam bitanem şimdiden afiyet olsunn benimde aklım steah hause da ama olmazz evde yemek var :))
ohh iyimis yaa sevindimm:)) ellerine saglik en buyuk baskan bizim topikin baskani ;)

cnmm benimm yaaa sağ gözümmmm ciğerrr paremmm :))

Back
X