2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

sağol canım eklemişsin beni listeye burda merak ettiğim konularda bana yardım edecek kimse heralde ama ortamınız çok sıcak güzel bi topik olmuş tebrikler.
rica ederim cnm :)) cnm benim aşılama ile ilgili bilgim yok malesef :(( ama onun dışında sormak istediklerin varsa 1 hamilelik geçirdimkısa süre yardımcı olmaya çalışırım :)) evett çok seviyorumm topikimiiii
ebetttt super oldu walla bu sayede peynir yiyom tadini unutmusum yemiodum bayagdir..:))
peynir yemiomusun :53::53::53: ben peynirsiz gün geçirmemmm
gelcem birazdan şu trafik cezami odemeyi denicez oki

ayyy bide bu olay vardı dimi tamam cnm

kızlarrr ben yavaş yavaş kaçıyorum emir büyükyerdenn kocişimin yanına kıvrılıp uyucamm yarın görüşürüzzz öpüyorum hepiniziii :))

rica ederim cnm :)) cnm benim aşılama ile ilgili bilgim yok malesef :(( ama onun dışında sormak istediklerin varsa 1 hamilelik geçirdimkısa süre yardımcı olmaya çalışırım :)) evett çok seviyorumm topikimiiii

peynir yemiomusun :53::53::53: ben peynirsiz gün geçirmemmm

ayyy bide bu olay vardı dimi tamam cnm

peynir yerim yemeyede kahvalti olayi fazla olmadigi icin ozlemisim canim istedi walla...odemedik cezayi kkredi kartina taksit yapmiolar hesap kesimini beklicez ole oducezz...

tubiş kafama takıldı bizim cetvelde :31:
kaç haftalık kısmını bilmek ve her hafta değiştirmek çok zor olur...
o yüzden bence o satırı sil tabi bence son karar senin...

bide istersen bunların yerine bebeğin doğum tarihi ile ilgili sütun koyabilirsin
tabi bir fikir sadece :44:

Son düzenleme:
peynir yerim yemeyede kahvalti olayi fazla olmadigi icin ozlemisim canim istedi walla...odemedik cezayi kkredi kartina taksit yapmiolar hesap kesimini beklicez ole oducezz...
hımmmm ayy cnm yaaa hiç yoktan okadar para ödeyeceksin yaaa yazık valla :((

tubiş kafama takıldı bizim cetvelde :31:
kaç haftalık kısmını bilmek ve her hafta değiştirmek çok zor olur...
o yüzden bence o satırı sil tabi bence son karar senin...

bide istersen bunların yerine bebeğin doğum tarihi ile ilgili sütun koyabilirsin
tabi bir fikir sadece :44:
cnm onu tahmini doğum tarihine çeviricem ilerde aklımda :)) çünkü hamişlerimizi takip etmek istiyorum
gece ben kapattım
sabah ben açayım...

GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAAAAARRRR
günaydınnn cnmmm

gunaydin guzel topigimizin guzel hatunlariiii;) nasilsiniz bakalim?

günaydınnnn cnnmmmm :)) ben şahsen iyiyim sen nasılsın ???

hımmmm ayy cnm yaaa hiç yoktan okadar para ödeyeceksin yaaa yazık valla :((

cnm onu tahmini doğum tarihine çeviricem ilerde aklımda :)) çünkü hamişlerimizi takip etmek istiyorum

günaydınnn cnmmm

günaydınnnn cnnmmmm :)) ben şahsen iyiyim sen nasılsın ???

he walla gitti hic yoktan napalim bundada vardir bi hayir..ben iyiyim yoldayim az kaldi isyrine

ayyy çokkk uykum varrrrr benim yaaaaa hiç çalışmak istemiyorummm :(((

kızlarr selammm :))) ben de ocak hamileleirndenim 1 hafta çnce çğrendim beni de alın aranıza :))
bu arada ben daha doktora gitmedim yarın gidim diorum bu sabahta hafif hafif midem bulanmaya başladı bu arada ben ne kadarlık kaç haftalık hamileyim acaba nasıl hesaplarım:))

Back
X