2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

geldimmm tost yapiom gel kuzucum sanada yapimm;)
ayyyy süpper olur yaaaa cnmda istedi şimdiii :))
offfffffffff evett ya sabahlARIII o sıcacıkk yataktan kalmak vARYAA ölümm sankii.bugün ateşimii ölçtüm 28.gündeyim.36.7 son 2 günn

aynen öle bide ben kalkıyorum kociş yatmaya devam ediyo onu öle bırakmayı hiç sevmiyorum :(( hımm hade bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :))

kızlarr selammm :))) ben de ocak hamileleirndenim 1 hafta çnce çğrendim beni de alın aranıza :))
bu arada ben daha doktora gitmedim yarın gidim diorum bu sabahta hafif hafif midem bulanmaya başladı bu arada ben ne kadarlık kaç haftalık hamileyim acaba nasıl hesaplarım:))

canım haydi hayırlısı allah kucagına almayı nasip etsin internette hesaplaya biliyorsun ya muhtelem gebelik hesaplama felan dıye.

geçmi yattın akşam hayırdır bu ara ne bu uyku faslı:)birde hep açsın...hayırlı haberlemi gelecek yoksam.

yooo erken yattım ama bilemedim :)) ayy hayırlara vesile olsun inşallah :)) yaa evettt hep açımmmm inşallahhhhh

yaaa kızlarr bişi dicem benim regl günüme 7 gün varrr ne adet ağrısı ne akıntı ne gögüslerde hassasiyet hiç bişi yokkk ki olması gerekmiyomu adet olucaksam bu belirtilerin :((

canlarım günaydın walla takip edemedim ne kadar çok yazmışsınız :nazar:

tubişim canım daha 7 gün varmış adet için erken bence umarım bu ay bize güzel haberler versin kuzum

tüm kızlara slm :)))

Günaydın kızlar aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldiniz.Kızlar bakın yarın akşam MEVLİD KANDİLİ lütfen herkes hem kendine hem bu sayfada olan arkadaşlara dua etsin...sevgilerrrrrr

yaaa kızlarr bişi dicem benim regl günüme 7 gün varrr ne adet ağrısı ne akıntı ne gögüslerde hassasiyet hiç bişi yokkk ki olması gerekmiyomu adet olucaksam bu belirtilerin :((

canım sakin ol umarım hamişsindir.Ben 1 haftadır acayip bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum benimde bat 9-10 şubat bu gece ve yarın gece herkese dua edeceğim.....

valalah canım benim benim her ay değişiyordu bir ay gögüsüm agrıoyrdu bir ay başka bişey oluyordu oyuzden bilmıyorumki .canım bekle sabret ama çokta olsun olsun dıye takma kafana olurmu.
Banada garip gelıyor en son kasımda hastalandım şimdi 9 ay inaşşah hastalanmıcam dimi:)
çok garip ya:)

walla bendede yok tubişim..bilemiom artık neden acaba..sadece bazen gece yattığımda karnımda bazı atışlar hissediom sendede oluyomu...geçen ayda olmuştu böle..sanki bi kalp atıyo karnımda...

canlarım günaydın walla takip edemedim ne kadar çok yazmışsınız :nazar:

tubişim canım daha 7 gün varmış adet için erken bence umarım bu ay bize güzel haberler versin kuzum

tüm kızlara slm :)))
günaydın cnmm iinşallah öle olur :)) sabırla bekliyorum :))
Günaydın kızlar aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldiniz.Kızlar bakın yarın akşam MEVLİD KANDİLİ lütfen herkes hem kendine hem bu sayfada olan arkadaşlara dua etsin...sevgilerrrrrr

günaaydınnn cnm allah dualarımızı kabul etsin inşallahh

canım sakin ol umarım hamişsindir.Ben 1 haftadır acayip bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum benimde bat 9-10 şubat bu gece ve yarın gece herkese dua edeceğim.....
hadi bakalım hayırlısı hakkımızda :)) saol cnm allah dualrını kabul etsin inşallah
valalah canım benim benim her ay değişiyordu bir ay gögüsüm agrıoyrdu bir ay başka bişey oluyordu oyuzden bilmıyorumki .canım bekle sabret ama çokta olsun olsun dıye takma kafana olurmu.
Banada garip gelıyor en son kasımda hastalandım şimdi 9 ay inaşşah hastalanmıcam dimi:)
evet cnm 9 ay rahatsın :)) cnm çok kafayı takmıyorum ama iste istemezz kafama takılıyo :((
walla bendede yok tubişim..bilemiom artık neden acaba..sadece bazen gece yattığımda karnımda bazı atışlar hissediom sendede oluyomu...geçen ayda olmuştu böle..sanki bi kalp atıyo karnımda...

yok cnm yaaa gece uykum ağır benim duymuyorum kii hele buara bi yattığımı biliyorum :))

hülyacım peki hamiş kaldıgın ayda göğüslerin ağrıdımı...walla ben adet öncesi olan göğüs ağrılarını unuttum bi garip oldum...bilemiom adet olacağımı..hep ondan bilirdim ama şimdi tık yok...

hadi bakalım hayırlısı hakkımızda :)) saol cnm allah dualrını kabul etsin inşallah

evet cnm 9 ay rahatsın :)) cnm çok kafayı takmıyorum ama iste istemezz kafama takılıyo :((

yok cnm yaaa gece uykum ağır benim duymuyorum kii hele buara bi yattığımı biliyorum :))

kıs zaten uykumda değil yatıom ya uyumaya çalışırken öle oluo...bide ayakta azcık dursam belim ağrıo...geçen hamileliğimdede bel ağrım olmuştu ama bunu ona yormak istemiomm..bilmiom ayyy...1 hafta kaldı bakalım hayırlısıı...

kıs zaten uykumda değil yatıom ya uyumaya çalışırken öle oluo...bide ayakta azcık dursam belim ağrıo...geçen hamileliğimdede bel ağrım olmuştu ama bunu ona yormak istemiomm..bilmiom ayyy...1 hafta kaldı bakalım hayırlısıı...

aynen cnm haydee hayırlısııı :))

hülyacım peki hamiş kaldıgın ayda göğüslerin ağrıdımı...walla ben adet öncesi olan göğüs ağrılarını unuttum bi garip oldum...bilemiom adet olacağımı..hep ondan bilirdim ama şimdi tık yok...

benim adet zamanım geldiğinde hiç gögüslerim agrımazdı sadeec şişerdi, hamıle kaldıgım ay gögüs agrısı çektim sadece.suanda müthiş büyüme yolunda ileliyorlar ilk defa bukadar büykler:)

anlıyorum canım seni rabbim hayırlı zamnı beklıyor.insan nekadar takmıyorum desede takıyor benim dediğim de laf yane.yüreginden geçtiği gibi yaşa düşün canım.ve bol bol dua et

Back
X